Jump to content

Recommended Posts

Posted

Grigoraş a ajuns la un acord cu clubul, dar trebuie să-şi rezilieze contractul cu Oţelul

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, marţi, că a ajuns la un acord cu primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, pentru a prelua banca tehnică a lui Poli, dar spune că nu poate face niciun pas concret până nu îşi reziliază contractul cu Oţelul, transmite corespondentul NewsIn. "Am fost la Iaşi, m-am întâlnit cu domnul primar Nichita, am discutat şi, din punctul meu de vedere, este OK. Nu pot face însă nimic concret până nu îmi rezolv situaţia cu Oţelul. Sunt sub contract cu clubul gălăţean şi asta mă împiedică să fac un pas concret. După ce îmi voi rezilia înţelegerea cu Oţelul, este clar ce voi face", a spus Grigoraş. Acesta speră ca miercuri să se vadă cu preşedintele Marius Stan, după care să-şi rezilieze contractul. "Astăzi am plecat spre Galaţi, dar m-am întors din drum pentru că Marius Stan a plecat din nou la Bucureşti, cu treabă. Am vorbit însă la telefon cu dânsul şi am convenit să ne întâlnim miercuri, pentru a discuta despre contract. Trebuie să văd ce am de dat, ce am de luat, nu pot să plec aşa, fără să oficializăm despărţirea. Nu este vorba despre mulţi bani, dar repet, corect şi legal este să fac un pas concret spre un alt club doar după ce îmi rezolv situaţia", a conchis tehnicianul.

Posted

Grigoraş infirmă negocierile cu FC Braşov

Deşi s-a vehiculat că fostul antrenor de la Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, ar putea ajunge din această vară la FC Braşov, aceste informaţii au fost infirmate de Grigoraş. Tehnicianul care a activat în trecut şi la Farul Constanţa spune că nu a purtat negocieri cu nicio persoană din staff-ul administrativ al grupării de la poalele Tâmpei. „Grig” afirmă că prima opţiune în ceea ce priveşte viitoarea destinaţie rămâne Politehnica Iaşi. „Informaţiile care mă dau ca şi plecat la FC Braşov sunt simple speculaţii. Nu am vorbit cu nimeni de acolo şi nu am primit nicio ofertă. Sunt doar zvonuri lansate de mass media. FC Braşov are o echipă frumoasă, iar Răzvan Lucescu a readus această formaţie pe drumul cel bun. Ştiu că sunt condiţii extraordinare acolo, iar orice tehnician şi-ar dori să antreneze într-un astfel de oraş. Nu este cazul meu, întrucât nu am fost contactat de cei de acolo. După ce am plecat de la Galaţi, cea mai serioasă propunere a venit de la Iaşi, iar moldovenii au prioritate. Am mai fost căutat şi de alte grupări din prima ligă, dar FC Braşov nu se numără printre ele”, a precizat Petre Grigoraş.

I-a refuzat pe „stegari” în 2006

Acesta regretă că a ratat ocazia de a-i pregăti pe „galben-negrii” la începutul anului 2006. „Acum trei ani şi jumătate am avut o ofertă tentantă de la FC Braşov, chiar după ce m-am despărţit de Farul. Am fost foarte aproape să ajungem la o înţelegere, dar, exclusiv din vina mea nu s-a concretizat mutarea. Admit că poate nu am luat cea mai bună decizie”, a menţionat Grigoraş.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/bras ... rasov.html

Posted

Petre Grigoraş va semna pe doi ani cu gruparea din Copou

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, miercuri, că va semna un contract valabil două sezoane cu Politehnica Iaşi, iar joi va conduce primul antrenament al grupării din Copou, transmite corespondentul NewsIn. "Am primit acceptul domnului Marius Stan să semnez cu Poli Iaşi şi, practic, din acest moment sunt antrenorul Politehnicii. Miercuri seară voi veni la Iaşi, iar joi dimineaţă voi conduce primul antrenament. De semnat, nu ştiu când o voi face, mâine, poimâine, sau peste o săptămână, dar nu asta este important. M-am înţeles cu oficialii echipei şi sunt antrenorul lui Poli", a spus Grigoraş, pentru NewsIn.

Şi preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Sorin Boca, a confirmat că Grigoraş este noul antrenor al echipei: "Domnul Petre Grigoraş va veni joi şi va conduce primul antrenament, apoi va pleca cu formaţia în primul cantonament, la Poiana Braşov".

Tehnicianul va veni la Iaşi împreună cu doi antrenori secunzi, Marian Dinu şi Dan Moţei, dar şi cu un preparator fizic, Gheorghe Avram.

Posted

Hai, dom'le ca-i la misto. Nu a zis Marius Stan ca nu-i adevarat? Ca el n-a semnat nimic?? Probabil ca si Dorinel a vorbit de fapt cu stafia lui Stan, la o masa de lemn... Io nu cred, Grig e in continuare antrenor. La fel cum si Elvis a fost rapit de extraterestri si sta la o bere cu monstrul din Loch Ness...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.