Jump to content

Un gălăţean a câştigat 11 milioane de euro la 6/49


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un gălăţean a câştigat 11 milioane de euro la 6/49

Biletul câştigător la Loto 6/49, în valoare de peste 11 milioane de euro, s-a jucat la agenţia 17-010 din Galaţi, iar pe acest bilet s-au jucat trei variante simple şi un număr la Noroc, valoarea biletului fiind de 15,7 lei, potrivit datelor comunicate de Loteria Română.

La categoria a II–a s-au înregistrat 130 de câştiguri a câte 22.916, 32 lei. De asemenea, la categoria a III-a, s-au înregistrat 5.113 câştiguri a câte 582,65 lei.

În conformitate cu Regulamentul privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorii la jocurile de tip loto organizate şi administrate de către Loteria Română au la dispozitie un an, de la data efectuării tragerii, pentru a-şi ridica premiul.

Ultima dată premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în data de 14 decembrie 2008 şi a fost în valoare de aproximativ 290.000 euro.

Cel mai mare premiu din istoria acestui joc s-a câştigat în data de 27.01.2008 şi a fost în valoare de 12,45 milioane euro.

Link to comment
Share on other sites

Biletul câştigător - trei variante simple

Biletul câştigător al premiului cel mare la Loto 6/49 de duminică, în valoare de aproximativ 11 milioane de euro, a fost jucat la o agenţie din Galaţi, iar preţul biletului, cu trei variante simple şi un număr la Noroc, a fost de 15,7 lei. Premiul cel mare la Loto 6/49 a fost în valoare de 46.171.670, 14 lei (peste 10,9 milioane de euro la cursul din 7 iunie), fiind al doilea ca valoare din istoria acestui joc. "Biletul câştigător s-a jucat la agenţia 17-010 din Galaţi. Pe acest bilet s-au jucat trei variante simple şi un număr la Noroc, valoarea biletului fiind de 15,7 lei", informează Loteria Română.

Agenţia Loto la care a fost jucat biletul câştigător al premiului cel mare la Loto 6/49 de duminică este situată în Piaţa Energiei din municipiul Galaţi, unde şi anul trecut a fost jucat un bilet câştigător al unui premiu de 2,5 milioane de euro.

Biletul câştigător al premiului cel mare a fost jucat la agenţia Loto din Piaţa Energiei din Galaţi. La aceeaşi agenţie a jucat, în 9 noiembrie 2008, un bărbat care a împărţit marele premiu, în valoare de aproximativ cinci milioane de euro, cu un alt gălăţean.

Link to comment
Share on other sites

punem pariu ca urmatorul mare premiu castigat are sa fie in ziua alegerilor prezidentiale?cine pune pariu cu mine ca pana in ziua aia nu are sa mai fie nici un castigator la categoria 1?

eu cred in premonitiile tale, Gabi,deci nu pun pariu

Link to comment
Share on other sites

O persoană a sunat la Loteria Română şi a întrebat care e procedura în cazul câştigurilor mari

Câştigătorul celor 11 miloane de euro puse în joc duminică, la Loto 6/49, nu şi-a revendicat încă premiul, însă o persoană a sunat, marţi, la sediul Loteriei Române din Bucureşti, pentru a întreba care este procedura în caz de câştig, a declarat şeful Loteriei de la Galaţi, Nicolae Totolici. "Încă nu s-a prezentat nimeni, nici la sediul teritorial din Galaţi, nici la sediul central din Bucureşti, pentru a-şi revendica premiul, dar am primit nişte semnale. Colegii mei din Bucureşti mi-au spus că o persoană a sunat astăzi (marţi, n.r.) i-a întrebat care este procedura în caz de câştiguri mari", a afirmat, marţi, pentru corespondentul NewsIn, directorul Centrului de Profit din Galaţi al Loteriei Naţionale, Nicolae Totolici.

Potrivit aceleiaşi surse, câştigătorul celor 11 milioane de euro puse în joc duminică îşi poate revendica premiul într-un interval de 30 de zile de la data tragerii la sorţi. Dacă nu se încadrează în termen, el are la dispoziţie încă 11 luni pentru a face acest lucru, însă trebuie să şi motiveze de ce nu s-a prezentat la sediul Loteriei Naţionale în primele 30 de zile. În cazul unor câştiguri mari, cum este şi acesta, norocosul merge direct la sediul central din Bucureşti al Loteriei Naţionale, pentru a-şi revendica premiul.

Link to comment
Share on other sites

Câştigătorul marelui premiu de la Loto este angajat în structurile MAI

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, de duminică, în valoare de aproximativ 11 milioane de euro, lucrează în cadrul unei unităţi a Ministerului Administraţiei şi Internelor, persoana respectivă cerând însă superiorilor săi discreţie şi solicitând ca numele său să nu fie dezvăluit. "Este vorba despre un lucrător al unei unităţii a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Ştiu că informaţia este destul de vagă, dar omul doreşte discreţie şi este şi normal să fie aşa. Are 50 de ani şi este necăsătorit. Mai multe nu vă pot declara, persoana nu vrea să îşi facă identitatea cunoscută", a declarat Viorel Zaharia, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Viorel Zaharia, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Pompierul care a câştigat premiul cel mare nu renunţă la serviciu

Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49, de duminică, în valoare de aproximativ 11 milioane de euro “este pompier la Galaţi şi vrea să rămână încadrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, până iese la pensie”, potrivit unor surse din Ministerul de Interne. Deocamdată bărbatul a cerut superiorilor să nu îi fie dezvăluit numele. "Este vorba despre un lucrător al unei unităţii a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Are 50 de ani şi este necăsătorit. Mai multe nu vă pot declara, persoana nu vrea să îşi facă identitatea cunoscută", a declarat Viorel Zaharia, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/pomp ... viciu.html

Link to comment
Share on other sites

Chiar nu inteleg... Deci se cere discretie dar: e din Galati, lucreaza prin MAI, are 50 de ani si e necasatorit... Cam cat timp ar putea dura pana cand " binevoitorii" vor fi la usa lui? 50 de ani si necasatorit??? Oare sunt mai mult de 2 persoane la ISU in aceasta situatie???

Link to comment
Share on other sites

Loteria Română anunţă că până acum nu s-a prezentat niciun câştigător al marelui premiu

Reprezentanţii Loteriei Române anunţă că marţi nu s-a prezentat nimeni să valideze biletul câştigător de duminică, în timp ce reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Galaţi susţin că premiul ar fi fost câştigat de un pompier în vârstă de 50 de ani, necăsătorit. Reprezentanţii Loteriei Române au precizat că la centru încă nu s-a prezentat nimeni ca să valideze biletul câştigător al premiului de peste 11 milioane de euro şi consideră că orice declaraţii privind identitatea unui posibil câştigător sunt simple speculaţii. Şeful ISU Galaţi, generalul Viorel Zaharia, a afirmat, marţi, că un lucrător din structurile locale ale MAI este câştigătorul premiului de 11 milioane de euro. "Pot să vă spun că este lucrător MAI, are 50 de ani şi este necăsătorit", a declarat, marţi, generalul Viorel Zaharia. Potrivit acestuia, câştigătorul premiului de 11 milioane pus în joc duminică de Loteria Naţională are 50 de ani, este necăsătorit şi lucrează, din 2008, ca pompier la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Galaţi. El a venit la ISU de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră, unde lucra ca maistru militar şi, deoarece nu avea studiile necesare, a solicitat transferul la o altă structură a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Link to comment
Share on other sites

Recunosc.. eu am castigat.. am mintit in legatura cu varsta si profesia.. :d

Si eu m-as baga la pariu, alaturi de cei doi Gabi, cum ca urmatorul mare premiu va fi castigat in preajma prezidentialelor (Loteria ramane o sursa de fonduri foarte buna pentru campanie).

Link to comment
Share on other sites

Castigatorul la Loto: Va rog sa-mi dati concediu pentru a-mi ridica premiul

"Va rog sa-mi aprobati concediu, in vederea ridicarii marelui premiu de la Loto". In felul acesta le-a cerut superiorilor un militar din Galati, o scurta permisie, ca sa vina pana la Bucuresti si sa isi ridice cele 11 milioane de euro. Barbatul, care are 48 de ani si este necasatorit, le-a spus sefilor ca trebuie sa lipseasca de la serviciu cateva zile. Chiar daca disciplina militara este foarte stricta, omul a primit invoire, ca sa isi poata ridica marele premiu la loto. Militarul si-a rugat superiorii sa pastreze totala discretie despre identitatea lui. Este si de inteles, omul se teme sa nu devina tinta vie pentru infractori.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... terne.html

Link to comment
Share on other sites

Câştigătorul marelui premiu la categoria I a Loto 6/49 s-a prezentat la sediul Loteriei Române

Câştigătorul marelui premiu la categoria I a Loto 6/49, din 7 iunie, care a obţinut peste opt milioane de euro, s-a prezentat, miercuri, la sediul Loteriei Române. Câştigătorul are în jur de 50 de ani şi joacă în mod constant, de foarte mulţi ani, la Loteria Română, potrivit sursei citate. Gălăţeanul, care a decis să-şi păstreze anonimatul, a mai spus că numerele jucate au fost alese la întâmplare, că are încredere în jocurile Loteriei Române şi că va continua să joace. El va folosi premiul obţinut pentru a-şi ajuta familia, în primul rând, şi pentru a călători în ţară.

Link to comment
Share on other sites

Fetele au pus ochii pe Loto-milionar, un burlac convins

Proaspătul câştigator al celor 11 milioane de euro, Iulian Constandachi, este un burlac convins. El locuieşte încă într-o garsonieră la parterul unui bloc din Galaţi, pe care însă prietenii lui spun că pompierul - milionar o va părăsi în curând. Iulian este un tip extraordinar de sociabil, spun prietenii lui cu care mai trage spriţuri, din când în când, în garsoniera cochet amenajată în blocul de vizavi de agenţia loto care l-a îmbogaţit pe viaţă. Aurel, unul dintre cei mai buni prieteni al noului milionar în euro, este convins că Iulian va profita din plin de pe urma neaşteptatului câştig pentru că este un om extrem de calculat, aşa cum a fost o viaţă întreagă. Vorba aceea, e “Leu”, iar apartenenţii acestei zodii sunt cunoscuţi ca oameni foarte chivernisiţi. “Îl ştiu de zeci de ani pe prietenul meu Iulian. Niciodată nu a fost căsătorit şi nici copii nu are. Normal că prietene, aşa, a mai avut. Dar el nu este un om din ăsta. A avut bani, mai tot timpul. De pe vremea lui Ceauşescu, de când era la grăniceri. El este un tip dintr-o familie foarte bună, mama lui a fost învăţătoare, aici, în Galaţi. Bunicul lui a fost preot. S-au mutat acum mulţi ani, aici, că el s-a născut în Vrancea, în comuna Suraia. A făcut Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri din Râmnicu Vâlcea, pe care a absolvit-o în 1981. Acum doi ani, cu restructurările de la Poliţia de Frontieră, s-a mutat la Pompieri, aici în Galaţi. Dar, vă spun, e un băiat super. Aşa cum sunt şi surorile lui, că are două gemene, şi una, mai mare, la 2 Mai, în Constanţa. Acum, sincer, mă bucur pentru el. Că singur şi-a aranjat tot ce vedeţi pe aici, şi casa, şi grădiniţa asta din spatele blocului, unde mai facem şi noi, ca băieţii, grătarul”, spune mândru de el, Aurel. Nici ceilalţi vecini ai lui Iulian nu au nici un cuvânt urât de spus despre el. Domnii Gorovei şi Deşliu, şi ei vechi prieteni ai pompierului milionar, sunt fericiţi că el este “alesul”. “E ceva cu garsoniera lui Iuli, spune Deşliu. E a treia oară când nişte bilete la Loto, completate pe masa din bucătăria lui, ies câştigătoare. Prima dată a fost prin anii 90, când un televizor color era mare lucru. Atunci, un prieten de-al nostru, care nu mai este acum printre noi, a venit să completeze biletul la Iulian, că îl ştia mare împătimit al jocului, a câştigat marele premiu de la vremea aceea. Pe urmă bomba cea mare a venit acum vreo 10 ani: tot un prieten de-al nostru a venit şi ne-a rugat, la Iulian acasă, să îi trecem fiecare câte un număr pe biletul la loto. Am rămas muţi când s-au dat rezultatele: câştigase premiul la Categoria I, 561 de milioane de lei, cel mai mare de până atunci”, spune plin de mândrie domnul Deşliu. Până una-alta, prietenii de bloc ai lui Iulian sunt deopotrivă bucuroşi şi trişti. Ei sunt ferm convinşi că pentru micul pompier a răsărit soarele, dar sunt şi trişti pentru că sunt convinşi că, în cel mai scurt timp, el se va muta din cocheta garsonieră din cartierul Siderurgiştilor, din oraşul de pe malul Dunării.

http://www.click.ro/actualitate/fetele- ... ac-convins

Link to comment
Share on other sites

Pompierul-milionar la loto s-a ascuns de frica mafiei

Micuţul pompier-milionar de la Loto pare să fi dispărut de pe faţa pământului. Şi-a ridicat potul cel mare, şi-a închis telefonul şi s-a pitit în casa surorii lui, într-o staţiune constănţeană. De luni seara, de când Iulian Constandachi a plecat spre Bucureşti, pentru a deveni milionar în euro, nimeni din cei apropiaţi lui nu mai ştiu nimic de el. „Parcă l-a înghiţit pământul”, spun prietenii lui. Într-adevăr, contrar obiceiurilor subofiţerului de la Ministerul de Interne, storurile casei sale sunt în permanenţă trase, ca şi cum nimeni n-ar fi locuit acolo, niciodată.„El nu lasă obloanele trase de tot, nicicând. Indiferent dacă pleca şi din localitate un geam rămânea tot timpul întredeschis, ca să se aeriseacă. Acum, parcă a vrut să transmită că nu o să se mai întoarcă niciodată aici. Şi ar fi normal, că la atâtea găşti de cartier şi mafioţi câţi bântuie prin Galaţi, e şi greu să fii în siguranţă cu atâţia bani. Eu cred că, probabil, va sta o perioadă la sora lui din judeţul Constanţa şi pe urmă, după ce va trece valul acesta, va reveni şi el acasă. Pentru că este un om extrem de darnic şi generos cu familia lui. Acum trebuie să îngrijească şi de mama lui, care are peste 80 de ani, şi de surorile lui gemene, care i-au stat tot timpul aproape”, spune cel mai bun prieten al lui Iulian, Aurel. Într-adevăr, pompierul-milionar şi-a luat până acum câteva metode de precauţie, el reziliind contractul cu compania de telefonie mobilă la care era abonat, la fostul său număr de telefon putând fi apelat doar robotul reţelei.

http://www.click.ro/actualitate/pompier ... ica-mafiei

Link to comment
Share on other sites

Câştigătorul de la Loto este păzit de ofiţeri

După ce mai bine de o săptămână proaspătul pompier milionar în euro de la Loto s-a ascuns de ochii tuturor, ieri a dat primul semn de viaţă. El şi-a sunat prietenii şi le-a spus că e bine-mersi într-o localitate de munte. Iulian Constandachi, subofiţerul de la ISU Galaţi, care la 7 iunie a câştigat 11 milioane de euro, bifând corect cele şase numere câştigătoare la extragerea Loto 6 din 49, a fentat pe toată lumea, fiind ajutat de doi colegi de-ai săi. El a plecat din Galaţi, a doua zi după extragere, cu o maşină în care, din motive de securitate, s-au mai aflat alţi doi ofiţeri. Diversiunea pusă la cale de aceştia au făcut ca Iulian să nu poată fi depistat nici la intrarea în sediul Loteriei Naţionale, şi nici când acesta a părăsit clădirea. După un scurt periplu pe la una dintre rudele sale, s-a hotărât că mai bine pentru micuţul pompier milionar ar fi să se stabilească deocamdată într-o zonă liniştită, departe de municipiul Galaţi. Într-o scurtă discuţie telefonică, avută cu prietenii săi din blocul unde are garsoniera, Iulian le-a spus că a fost sfătuit, încă din prima zi, să rezilieze contractul cu compania de telefonie mobilă la care era abonat şi să nu ia legătura cu nici un apropiat. Tocmai de aceea, şi apelul pe care l-a dat amicilor săi a fost făcut de la un telefon public. Iulian i-a asigurat pe aceştia că, deocamdată, nu are de gând să îşi vândă cocheta garsonieră, la care a muncit ani de zile şi că o va dona unui nepot de-al său, la care ţine foarte mult. În ceea ce priveşte o eventuală revenire a lui în Galaţi, el a spus că acest lucru este exclus, deoarece riscurile sunt prea mari, iar el, ca militar, ştie ce înseamnă acest lucru. Ipoteza mutatului din Galaţi a fost susţinută încă de la bun început şi de comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din judeţ, generalul Zaharia, care ne-a declarat că, deocamdată, Iulian Constandachi mai are de efectuat destule zile din concediul său de odihnă. “Încă nu m-a sunat, dar sunt convins că o va face şi vom găsi o soluţie pentru a rezolva problema lui”, ne-a asigurat generalul.

Şi-a părăsit garsoniera, dar se gândeşte la florile lui

Cu toată grămada de bani care i-a căzut pe cap, Iulian Constandachi a rămas acelaşi om sufletist şi grijuliu cu cei din jur, inclusiv cu plantele sale din grădiniţa de la parterul blocului, de care a rămas foarte ataşat. Grija sa cea mai mare a fost că, de când a plecat, nu a mai avut cine să-i ude florile şi i-a rugat insistent pe amicii săi din bloc ca, măcar o dată la două zile, să pună mâna pe o stropitoare şi să aibă grijă de zecile de plante frumos aranjate în curtea din faţa garsonierei sale.

http://www.click.ro/actualitate/castiga ... de-ofiteri

Link to comment
Share on other sites

Poliţia a intrat în casa milionarului de la Loto

Alertă maximă, acum două zile, printre poliţiştii din Galaţi, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că locuinţa lui Iulian Costandache, în vârstă de 50 de ani, ultimul câştigător la Loto 6/49, ar fi fost călcată de hoţi. Toată agitaţia a pornit de la faptul că vecinii românului, acum mai bogat cu peste 11 milioane de euro, au văzut un bărbat care a ieşit din garsoniera gălăţeanului cu mai multe genţi burduşite cu lucruri. Speriaţi că au de-a face cu un spărgător de case, care ar fi putut să acţioneze la comandă, oamenii au pus mâna pe telefon şi au dat alarma. Poliţiştii şi fratele milionarului au intrat în locuinţă şi au constatat că, de fapt, nu e vorba de un furt. Presupusul infractor nu era altul decât unul dintre nepoţii milionarului despre care lumea spune că ar fi primit cadou casa din Piaţa Energiei, în care, până nu de mult, locuia Costandache, angajat la ISU Galaţi până să dea norocul peste el.

http://www.libertatea.ro/stire/politia- ... 44480.html

Link to comment
Share on other sites

Ajutat sa ghiceasca 3 din cele 6 numere castigatoare

Milionarul de la Loto are 300.000 Euro datorii la prieteni

Iulian Costandache, maistrul militar de la ISU Galati care a castigat 11 milioane de euro la 6 din 49, datoreaza o parte din fabulosul premiu unor amici. In momentul in care a completat biletul castigator se afla intr-un bar din oras. A bifat trei din cele sase numere norocoase, iar celelalte trei i-au fost dictate, la voia intamplarii, de doi clienti din carciuma. Soarta a vrut ca numerele completate pe o varianta simpla sa iasa castigatoare. Se pare ca proaspatul miliardar nu a uitat de unde a plecat sau, mai exact, cui ii datoreaza imensa avere si a declarat ca vrea sa-i rasplateasca pe prietenii de pahar cu cate o suta de mii de euro pentru fiecare numar.

In acest moment nimeni nu stie unde se afla Iulian Costandache si nici nu a mai dat pe la serviciu. Superiorii lui au declarat ca e in concediu de odihna pana pe 27 iunie. Pentru ca barbatul este angajat al MAI, el trebuie sa-si clarifice situatia la locul de munca si sa isi incheie cumva socotelile cu pompierii, altfel va fi declarat dezertor si risca dosar penal. Desi se numara printre bogatii Romaniei si chiar ai Europei, barbatul le-a spus colegilor ca nu intentioneaza sa-si dea demisia, ci doreste sa iasa la pensie.

http://www.cancan.ro/2009-06-24/Miliona ... eteni.html

Ce poveste frumoasă ;) Şi-am mai vândut 100.000 de exemplare din ziar şi astăzi!

Link to comment
Share on other sites

El a castigat 12 milioane de euro la 6 din 49

* Paparazzii CANCAN au facut primele poze cu adevaratul castigator de la Loto * Iulian Constandachi are o poveste de viata uluitoare!

Ultimul mare castigator de la Loto, care, la inceputul acestei luni, a pus mana pe 12 milioane de euro, n-a aparut pana azi in nicio fotografie, iar povestea lui de viata a ramas inchisa parca sub un lacat invizibil. In jurul lui s-a creat astfel un mister, pe care CANCAN a reusit sa-l spulbere, in urma celei mai spectaculoase (fara indoiala) investigatii de presa din ultimii ani!

La aproape 50 de ani (ii implineste pe 21 august), Iulian Constandachi isi traieste acum, intr-un anonimat plictisitor, visul de a fi bogat! Reporterii nostri l-au descoperit, dupa doua saptamani de cautari, intr-o pensiune modesta dintr-o statiune de pe malul marii (n.n. - nu vom divulga alte elemente, pentru a nu-i provoca eventuale probleme)! E cazat intr-o camera de la etajul unu al pensiunii, o camera minuscula cu dusul rupt si cu un televizor suspendat, mic, cat un filtru de cafea. Pe jos, niste mochete tocite, care au si imprimat in camera un miros de statut! Usa nu se inchidea, dar proprietarul s-a indurat s-o repare. Bucataria e pe hol, la comun.

Pana acum, Constandachi n-a vorbit decat cu rudele lui foarte apropiate despre norocul care a dat peste el. In rest, nu pomeneste nimic nimanui. Doi reporteri ai CANCAN sub acoperire au reusit insa sa-i castige increderea si, pe parcursul a patru zile, sa fie aproape 24 de ore din 24 langa el. Am locuit cu el in aceeasi vila si tot ce a stiut despre noi a fost ca suntem turisti, aflati in concediu.

Tinerete cu bautura si femei

Si astfel am descoperit adevarata poveste a barbatului originar din Adjud-Vrancea, dar stabilit in Galati. Iulian are patru surori (dintre care doua gemene) si o groaza de nepoti. El e necasatorit. Si nici n-a fost vreodata, intrucat ne-a marturisit sincer ca i-a placut viata: "Din tinerete, eu am fost asa mai golanas. Am fost un smecher mai mic!" Nu-l tradeaza deloc accentul moldovenesc. A terminat scoala militara de la Cernica in '78 si a fost repartizat ca granicer la Satu Mare. "Am stat in gazda la un "bazat" acolo. Avea doua fete, pe care vroia sa le marite. N-a fost sa fie... Castigam bine atunci. Eu patrulam pe frontiera, eram un granicer cu inima. N-am nenorocit oameni. Ba, dimpotriva, tin minte ca am ajutat si un galatean, pe care l-au prins ca incerca sa treaca frontiera ilegal. I-am zis sa minta, sa zica: "M-am imbatat si am gresit drumul!". Daca spunea altceva il bateau la talpi de ii suna apa in cap. Am ramas prieten cu el pana azi!" Dupa vreo 5-6 ani la Satu Mare, Constandachi s-a intors la Galati. "Aveam surori, parinti acolo. Era trai pe vatrai. Pai, pe vremea lui Ceausescu, eu vindeam tigari Kent cu 60 de lei pachetul, aveam acasa barul plin de sticle de whisky... Ce mai, eram smecher..."

Milionarul e un om simplu, imbatranit prematur (are 50 de ani, dar arata de aproape 60) zambitor mai mereu, ii e frica de caini, n-a avut curaj sa dea examen pentru permis auto, are oroare de apa (nu stie sa inoate) si e pescar inrait cu uneltele tot timpul dupa el. Dimineata obisnuieste sa bea cate o sticla de bere. Nu mai mult. In schimb, sudeaza tigarile ultralight, subtiri (de dama). "In tinerete eram cu bautura si femeile... Nu mai pot duce ca la 20-30 de ani", isi aminteste milionarul cu oarecare tristete.

Modelul lui: Gigi Becali!

Daca mai despre tot romanul se spune ca e priceput la politica si fotbal, milionarul nu intra in aceasta categorie. N-are simpatii politice sau nu tine cu vreo echipa anume de fotbal. "Mie imi place de Gigi Becali ca e om bun, da bani la saraci! Cu criza asta mondiala, cred ca e facatura masonilor, ca ei au inventat-o. Dar nu stiu ce sa zic exact, ce aud si eu la televizor!"

Nici el nu-si neglijeaza rudele mai sarace. Chiar daca e la mare, tine legatura permanent prin telefon cu o persoana de incredere din Galati careia ii transmite sa-i achite intretinerea la bloc mamei lui si sa se ocupe si de alte cheltuieli ale batranei. "N-am ce sa fac. Rezolv si eu prin telefon anumite probleme cu banii ca, stiti cum e, acasa sunt probleme...", a incercat sa ne explice milionarul desele discutii purtate la telefon.

S-a internat dupa ce a ridicat banii de la Loto!

Cand a aflat ca este marele castigator de la 6/49 tocmai intrase in concediu medical. A dat fuga la Bucuresti ca sa revendice premiul, apoi a revenit la Galati si, vreme de o saptamana, a fost internat in sectia Cardiologie. Are o cardiopatie ischemica mai veche, iar de sambata a intrat sub tratament pentru o luna. "N-am voie sa mai beau nimic. Mi-am adus 10 litri de bors de la Tecuci si beau din el... (n.n. - rade!) Am stat la spital cu aparate pe mine si trebuia sa iau o reteta imediat, dar am venit aici (n.n. - la mare) si am uitat-o la Galati! Incep de maine (n.n. - sambata, 27 iunie) sa iau pastile. Eu am o vorba a mea: "Oamenii se nasc pe rand si mor pe sarite!". Nu-i asa? E vorba mare, de filosof!", ne-a spus Iulian Constandachi. Barbatul si-a planuit sa se pensioneze in toamna. "Lucrez ca maistru militar la Galati, dar gata imi ajunge. Mi-am luat o luna de concediu, apoi imi bag dosarul de pensie. Vreau si eu sa mai plec din tara, prin strainatate, ca n-am fost niciodata. Am auzit ca in vest, oamenii sunt mai civilizati si vreau sa vad cum e..." Din discutiile cu el n-ar reiesi sub nicio forma ca e putred de bogat.

Nicio legatura cu originalul

La cateva zile dupa ce premiul de 12 milioane de euro a fost castigat, "Libertatea" si "Click" anuntau ca l-au gasit pe fericitul castigator, fiecare dintre cele doua ziare prezentand si cate o poza a presupusului milionar. Numai ca niciunul dintre barbatii prezentati de cele doua ziare nu are nici cea mai mica legatura cu adevaratul castigator prezentat astazi de CANCAN. In fotografia din "Click" apare un angajat al unitatii militare la care lucreaza milionarul, poreclit "Miaghi", iar in cea din "Libertatea" un individ mult mai solid decat adevaratul castigator de la Loto.

http://www.cancan.ro/2009-06-29/El-a-ca ... in-49.html

Din ciclul "al nostru e mai adevărat decât al lor" :d

Link to comment
Share on other sites

Milionarul de la Loto are o fiica secreta

* Iulian Constandachi vrea sa-si regaseasca fiica, dar deocamdata nu are niciun indiciu care sa-l conduca spre ea

Barbatul din Galati care a castigat 12 milioane de euro de la Loto pastreaza intr-un colt al trecutului sau un mare secret. Doar cateva persoane, foarte apropiate lui, cunosc faptul ca milionarul are o fiica. El nu mai stie insa nimic despre aceasta! Practic, in 1984, Iulian Constandachi si-a vazut ultima data fetita. Pe atunci, micuta avea in jur de 4 ani. CANCAN a descoperit acum uluitorul secret al galateanului, care ne-a spus, sincer, ca nu-si mai aminteste nici macar numele fetitei lui. Asa cum ati putut citi in exclusivitate in numerele trecute ale ziarului nostru, Constandachi a terminat in 78 scoala militara de la Cernica si a fost repartizat ca granicer la Satu Mare. Acolo a cunoscut o tanara localnica. El avea la acea data 19 ani, iar ea, aproape 18. A fost o iubire fierbinte intre ei, numai ca viata i-a despartit. Galateanul a fost detasat de la Satu Mare la Negresti Oas, asa ca relatia lor s-a destramat usor-usor. Cu toate acestea, iubita de atunci a milionarului a ramas insarcinata si, prin 80, a adus pe lume o fetita. Reporterii nostri au aflat ca fata a fost trecuta pe numele unui alt barbat, cu care tanara iubita a lui Constandachi abia se maritase. Ultima data cand galateanul si-a intalnit fetita a fost in 1984. Azi, milionarul nu-si mai aminteste numele copilului, iar despre fosta lui iubita evita sa vorbeasca, din nu se stie ce motive. Dorinta ascunsa a lui Constandachi este de a-si reintalni fiica. In urma cu cativa ani, dupa Revolutie, a avut o tentativa de a o cauta, insa nu a obtinut decat elemente vagi despre locul in care s-ar putea afla. Tot ce stie in prezent este ca mama copilului sau e stabilita in continuare in Satu Mare si ca fata (care nu-i poarta numele) are vreo 30 de ani. Nici aceste date nu sunt insa certe. "A trecut atat de mult timp si n-as prea vrea sa spuna mama fetei ca apar in viata lor dupa ce am rupt orice legatura 30 de ani. Nu vreau decat sa o vad, sa aflu ce mai face, daca s-a maritat sau are copii!". ne-a marturisit norocosul de la 6/49.

http://www.cancan.ro/2009-07-01/Miliona ... creta.html

Link to comment
Share on other sites

da, sigur... cum se intampla ceva mai "curios" cu cate cineva, cum toata presa ii sare respectivului in cap...

Ce treaba are familia lui cu castigul la loto!? De ce Cancan cauta cu atata truda amanunte din viata cuiva care poate nici nu-si doreste sa fie atat de difuzat si bla bla bla?

Link to comment
Share on other sites

Cauta mobila pentru vila de la mare

* Dupa ce a dat mai mult de un sfert de milion de euro pe vila din 2 Mai, Constandachi a studiat promotiile de la magazinele care vand mobila in rate

Galateanul Iulian Constandachi, fericitul castigator al potului de 12 milioane de euro la Loto, pare decis sa-si schimbe radical viata. Pompierul care are o garsoniera in Galati a achizitionat recent una dintre cele mai mari si impresionante vile din 2 Mai, iar ieri a fost surprins pe paparazzii CANCAN in timp ce cauta mobila pentru noua sa casa. Dupa ce in urma cu mai bine de o saptamana le povestea reporterilor CANCAN sub acoperire ca si-a cumparat deja de la un nepot un teren pe malul marii pe care are de gand sa-si ridice un hotel, milionarul de la Loto pare ca are de gand sa se mute definitiv pe litoral. Recent, barbatul a achizitionat una dintre cele mai impresionante vile din statiunea 2 Mai, unde locuieste si sora lui. Potrivit noilor sai vecini, vila ar fi costat 270.000 de euro si apartinea unui prosper om de afaceri din Mangalia. Cum o cumparatura duce la alta, Iulian Constandachi a iesit ieri la o mica partida de shopping in Mangalia, insotit tot timpul de nepotul sau. Constandachi si nepotul lui au fost surprinsi de paparazzii CANCAN in Mangalia, cei doi luand la rand mai multe magazine in cautare de mobila si de gresie pentru noua sa locuinta. Cei doi au luat la rand cateva magazine de mobila, de electrocasnice, precum si cateva depozite cu gresie si faianta. Desi nu a cumparat nimic, Iulian Constandachi a parut destul de linistit si multumit cu ziua pierduta prin magazine.

http://www.cancan.ro/2009-07-09/Cauta-m ... -mare.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Pompierul-milionar la Loto şi-a luat vilă pe malul mării

* Iulian Constandachi, pompierul care, în luna iunie, a câştigat marele premiu la Loto, nu s-a bucurat singur de suma fabuloasă * Milionarul în euro a fost generos cu rudele, prietenii şi cu toţi cei aflaţi la ananghie care i-au cerut ajutorul * Pentru el a cumpărat doar o vilă la malul mării şi o maşină de teren pe care însă nu o conduce deoarece nu are permis.

Pe 7 iunie 2009, norocul avea să-i surâdă gălăţeanului Iulian Constandachi, pompierul, care, la 50 de ani, credea că viaţa nu-i va mai oferi nimic spectaculos. I-a fost dat însă ca peste noapte să se îmbogăţească. Numerele pe care le jucase la 6 din 49 i-au adus un câştig fabulos, de 11 milioane de euro. Intrat în posesia a circa 8,2 milioane de euro, suma netă rămasă după plata impozitului uriaş, Constandachi nu s-a grăbit să arunce banii pe vacanţe exotice, să investească în afaceri sau în alte bunuri de preţ. În cele câteva luni pe care le-a petrecut în casa surorii lui din localitatea constănţeană 2 Mai, s-a gândit cum să le facă un bine celor apropiaţi, care aveau nevoie de ajutor. Iulian nu este însurat şi se declară declară burlac convins.

Şi-a ajutat sora şi un fost coleg de la grăniceri

De când a intrat în rândul milionarilor, Iulian Constandachi a dat rar pe acasă, spune vecinul şi cel mai bun prieten al pompierului, domnul Aurel B.. Doar de vreo două ori a mai venit în Galaţi, şi atunci numai ca să arunce o privire prin cocheta garsonieră în care a locuise până să dea norocul peste el şi ca să-şi ajute o soră. „A venit pe aici, cu toate că mă rugase şi pe mine să mai am grijă de garsonieră. Ştiam că una dintre surorile lui mai mici avea ciroză şi el a aranjat să o ducă la Bucureşti, pentru transplant de ficat. Îl costa cam 60 de mii de euro. Tot într-una din vizite, a aflat că un fost coleg de la Grăniceri, care suferise un accident în urmă cu câţiva ani cu maşina de serviciu, a fost dat afară şi, în plus, rămăsese şi cu o infirmitate. I-a dat bani să se opereze la Bucureşti”, ne-a spus vecinul norocosului.

Le-a cumpărat case tuturor nepoţilor

Gesturile filantropice ale pompierului-milionar nu s-au oprit aici. Provenind dintr-o familie numeroasă şi neavând copii, Iulian Constandachi a avut grijă de toate rudele sale, mai ales de nepoţi. „Le-a dat apartamente tuturor celor 11 nepoţi. Pentru doi dintre aceştia, copiii surorii de la 2 Mai, a cumpărat apartamente acolo, iar pentru ceilalţi, la Galaţi. Unuia dintre nepoţi, Adrian i-a dat chiar apartamentul lui, că nu se mai întoarce aici şi era păcat să rămână nelocuit” ne-a mai destăinuit Aurel B.

Nu şi-a uitat prietenii, dar nici ei pe el

Stabilit într-o vilă luxoasă pe malul mării, pe care a dat un sfert de milion de euro, şi având la scară o maşină de teren nou-nouţă, Iulian nu i-a uitat pe cei care i-au fost alături până când a devenit milionar. Pe Aurel şi încă alţi doi-trei prieteni i-a şi invitat în noua lui casă, pentru un chef de pomină în amintirea vremurilor trecute. „O să ne ducem, că e prietenul nostru şi am avut zile frumoase împreună. Mie unul îmi lipseşte tare mult, că şi el era singur şi eu văduv şi ne întâlneam, mai făceam de mâncare, mai un grătar în faţa blocului, mai un şpriţ, stăteam de vorbă ore întregi”, suspină cu regret prietenul rămas singur.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... lnavi.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.