dcp100168 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Iulian Apostol, un gălăţean la lotul naţionalIulian Apostol, mijlocaşul care a debutat la naţională o dată cu tehnicianul Răzvan Lucescu, era “un copil firav, dar genial”, după spusele gălăţeanului Sorin Balaban, unul dintre primii săi antrenori. “L-am avut pe Apostol timp de trei ani, la Dunărea Galaţi, perioadă în care el a evoluat atât în Divizia B, unde a debutat când avea doar 16 ani, cât şi la grupele de juniori. Era un băiat cu foarte mult bun-simţ, dar şi foarte conştiincios. În fiecare zi făcea antrenamente suplimentare şi alerga câte 3 km pe faleza Dunării. Ţin minte şi acum cum îi ziceam: asta era singura sarcină de joc pe care i-o dădeam”, ne-a povestit descoperitorul de talente, prin mâna căruia au mai trecut Bourceanu, Ropotan şi puştiul-minune Bogdan Gavrilă, de la echipa a doua a lui AS Roma. „Pentru că era atât de firav, colegii îl mai porecleau. Sincer, n-aş fi crezut că va ajunge la naţională, din cauza fizicului, dar uite că perseverenţa sa a dat roade”, a mai spus Sorin Balaban.La rândul său, managerul Unirii Urziceni, Meme Stoica, susţine că ascensiunea mijlocaşului nu este deloc întâmplătoare. “Iulian este un jucător atipic. În cantonamente el nu joacă rummy sau cărţi ca alţi colegi, ci citeşte ori stă în faţa laptop-ului şi navigheză pe Intrernet”, a spus Meme, care l-a adus pe Apostol la Urziceni după ce fotbalistul fusese dat afară de la Farul.În această săptămână, Iulian Apostol se pregăteşte să devină campion al României, dar şi să renunţe la burlăcie, mijlocaşul şi aleasa inimii sale, Diana Enache, urmând să facă nunta duminică, la Galaţi, după o relaţie de aproape trei ani. Cei doi tineri însurăţei îşi vor petrece apoi luna de miere în Spania, la Barcelona. Familia Apostol îşi are originile în satul Călieni din comuna Năneşti, judeţul Vrancea, acolo unde locuiesc şi în prezent bunicii săi. Vărul lui Apostol, Bogdan, este portarul echipei de futsal de la CSM Focşani.Carte de vizităData naşterii: 3 decembrie 1980Înălţime: 174 cmGreutate: 64 kgPost: mijlocaş dreapta / centralA jucat la: Dunărea Galaţi, Oţelul Galaţi, Metalul Plopeni, Gloria Buzău, Farul Constanţa, Unirea UrziceniMeciuri / goluri în Liga 1: 131-11Echipa naţională: 1 selecţie / 0 goluriTricoul plin de sânge i l-a făcut cadou prietenei luiClick!: Iulian, ce ţi-a spus Răzvan înaintea meciului?Iulian Apostol: Mi-a transmis că are încredere în mine, iar asta m-a mobilizat. Răzvan este un antrenor care ştie să vorbească cu jucătorii, iar asta este foarte important.- Te aşteptai să fi titular la prima ta convocare?- În momentul în care am primit vestea convocării nu mă gândeam că voi fi juca din primul minut. Cu puţin înaintea jocului am început să simt că am şansa mea. Ştiu că nu e uşor să prinzi primul unsprezece, dar sper că voi păstra cât mai mult timp tricoul de titular.- Ai avut emoţii?- Nu, nici vorbă. Sunt conştient de calităţile mele şi nu m-am gândit nici un moment că voi avea probleme. Mi-am asumat o răspundere şi până la urmă a ieşit bine. Am venit cu sufletul la echipa naţională şi mi-am propus să dau totul pentru echipă.- Cum te-ai simţit lângă Tibi Ghioane, în mijlocul liniei mediene?- Excelent. Chiar dacă nu a mai fost convocat de mult la echipa naţională, ştiu că este un jucător valoros. Pentru mine a fost onoare să joc lângă el. De asemenea, a fost o onoare să fiu coleg cu Chivu, cu Rădoi şi cu toţi ceilalţi.- Ai făcut schimb de tricou cu vreun jucător lituanian?- A fost primul meci la naţională şi primul ca titular. Nu am vrut să renunţ la tricou, chiar dacă era plin de sânge. El va rămâne la mine în casă, pentru că l-am dăruit viitoarei mele soţii. Ea mă susţine în permanenţă şi îmi dă putere pentru fiecare meci.http://www.click.ro/Sport/lui-iulian-ap ... a-tantarul
riaji Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mi-a placut jocul facut de Iulian Apostol si de intreaga linie de mijloc in general, la ultima partida cu Lituania.
dcp100168 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Cu dedicaţie pentru aprodux P.S. Nu sunt deloc un fan al mondenului, dar atâta timp cât o informaţie are legătură cu Galaţiul, consider că îşi are locul pe acest forum... Apostol renunţă la burlăcie * Internaţionalul român de la Urziceni se însoară azi cu o frumoasă brunetă Iulian Apostol, proaspăt debutant la naţională, îşi pune pirostriile. Mijlocaşul Unirii Urziceni se căsătoreşte, azi, la Galaţi, cu Diana Enache, o frumoasă brunetă pe care o iubeşte de trei ani. “Relaţia cu Iulian nu a fost uşoară. Am petrecut foarte mult timp departe de el... Am fost singură la petrecerea de ziua mea şi la o grămadă de alte petreceri, iar nunta am pregătit-o, de asemena, singură. Nu regret însă nimic, sunt fericită şi asta este cel mai important”, a spus Diana. Ea a mărturisit că fotbalul nu a atras-o absolut deloc până să se îndrăgostească de internaţionalul român. “La început, veneam la stadion şi priveam fără să mă exteriorizez. Acum, trăiesc toate meciurile la intensitate maximă”, a precizat doamna Apostol. Iulian şi Diana se cunună religios la Biserica “Trei Ierarhi”, iar petrecerea de nuntă o dau la un restaurant de pe faleza Dunării. Luna de miere a familiei Apostol va dura doar şapte zile şi va fi petrecută în Tenerife. http://www.click.ro/Click_de_Duminica/S ... a-burlacie
aprodux Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Eu credeam si creed in continuare ca aici se scrie despre OTELUL GALATI , adica despre FOTBAL , nu mondenitati , maine ce urmeaza sexy braileanca tine cu Otelul ???Iar acest baiat NU inseamna NIMIC pentru OTELUL GALATI , cred ca ar trebui deschis un topic in care sa se scrie mondenitati cum este aceasta si aceea cu iovita . NU mi-se pare normal si corect sa apara in sectiunea OTELUL GALATI , nunta lui Apostol de la Urziceni sau alte mondenitati
Recommended Posts