Jump to content

Copil de 1 an şi 4 luni muşcat de un Rotweiller


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un copil de 1 an şi 4 luni a fost muşcat de un câine

La data de 06.06.2009, ora 18,30, Secţia 5 Politie a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că la intersecţia străzilor Basarabiei cu Grădina Veche, un câine a muşcat un copil. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi în urma verificărilor efectuate au stabilit că în jurul orei 18,00, pe strada Grădina Veche au venit doi câini, rasa Rotweiller şi unul din ei a sărit asupra lui D. Macarie, de 57 ani, şi l-a muşcat pe S. Cătălin de 1,4 ani, pe care acesta îl avea in braţe. Câinii aparţin lui S. Dumitru de 67 ani, din Galaţi, care a declarat că i-a scăpat din curtea imobilului în care locuieşte, şi, deoarece se deplasează cu dificultate fiind bolnav, nu a reuşit să-i prindă decât pe strada Grădina Veche.

Minorul a fost internat la Spitalul de Copii, cu diagnosticul „plagă muşcată la picior şi coapsă”. Tatăl minorului a formulat plangere împotriva lui S. Dumitru, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2217

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.