Jump to content

Va mai fi "decapitat" o dată Mircea Toader?


dcp100168

Recommended Posts

5 filiale PD-L pasibile de sanctiuni

Intentia conducerii PD-L de a decapita liderii filialelor care au obtinut rezultate slabe la europarlamentare s-a amanat pana la sfarsitul saptamanii. In sedinta Biroului Politic de marti, liderii PD-L s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute si au declarat victoria PD-L-EBA. Surse din PD-L au declarat pentru Hotnews.ro ca filialele care au obtinut un scor slab pentru PD-L dar un procent bun pentru Elena Basescu vor fi iertate. In schimb, ca sa dea totusi un exemplu conducerea PD-L intentioneaza sa pedepseasca cinci organizatii. Este vorba de presedintii de filialele Cristian Boureanu de la Arges, Lucian Militaru de la Telorman, Eugen Badalan de la Braila, Corneliu Mihalache de la Vaslui si Mircea Toader de la Galati.

Mircea Toader a mai fost o dată dată "decapitat", anul trecut, dar a revenit în fruntea filialei câteva luni ma târziu...

Link to comment
Share on other sites

Mircea Toader nu se simte ameninţat

Deşi la nivelul judeţului Galaţi, democrat-liberalii au obţinut un scor electoral aflat sub media pe ţară, preşedintele organizaţiei PD-L Galaţi, Mircea Toader, nu se teme că ar putea să-şi piardă această funcţie. ”Nu mă simt în pericol că aş putea să îmi pierd funcţia de preşedinte al filialei PD-L Galaţi. Nu ne putem totuşi compara ca scor electoral cu Clujul spre exemplu. Nu îmi este pusă în pericol nici funcţia de secretar executiv al PD-L”, a declarat Mircea Toader. La Galaţi, PD-L a obţinut 26,95 la sută din voturi, faţă de 29,71% cât a câştigat partidul la nivel naţional.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

Filialele PDL codaşe la alegeri, puse sub supravegherea specială a observatorilor de la centru

Conducerea democrat-liberală a stabilit, în şedinţa Biroului Permanent Naţional de luni, principiile sancţionării organizaţiilor cu rezultate foarte slabe la euroalegeri, acestea urmând să fie puse sub "supraveghere specială", de către observatori de la centru. La scrutinul de duminică pentru Parlamentul European, cele mai slabe rezultate au fost înregistrate de PDL la Galaţi, Vaslui, Vrancea, Iaşi, Teleorman, Brăila. Biroul Permanent Naţional a stabilit, de principiu, ca în organizaţiile cu rezultatele cele mai slabe la euroalegeri să nu fie dizolvate conducerile, întrucât filialele nu se mai pot reorganiza în timpul scurt până la campania pentru prezidenţiale. În locul sancţionării conducerilor de filiale, liderii PDL au stabilit ca acestea să fie puse sub "supraveghere specială", şi anume să fie coordonate de observatori de la centru, membri ai Biroului Permanent Naţional. Observatorii vor urmări evoluţia din interiorul filialelor, precum şi modul în care acestea se vor reorganiza, în contextul următoarei campanii electorale, pentru prezidenţiale, au precizat sursele citate. O decizie finală privind distribuirea observatorilor de la centru în organizaţiile cu probleme va fi luată de Colegiul Director, care va avea loc săptămâna viitoare.

Link to comment
Share on other sites

Perspectiva prezidenţialelor amână sancţiunile în PDL

Colegiul Director al PDL discută marţi posibilităţi de îmbunătăţire a activităţii filialelor cu rezultate slabe la euroalegeri în vederea obţinerii unui scor mai bun la alegerile prezidenţiale din toamnă, sancţiunile pentru liderii acestora fiind improbabile. Pedeliştii au amânat luarea unei decizii privind sancţiunile, tendinţa generală fiind ca acestea să nu fie adoptate. Astfel, unul dintre cei doi şefi de campanie ai PDL, Gheorghe Flutur, nu a spus nimic despre judeţele cu rezultate slabe, la insistenţele presei pomenind doar de Vaslui şi Teleorman, deşi nici Brăila sau Galaţi nu obţinuseră rezultate bune, iar filiala dâmboviţeană pierduse surprinzător în faţa PSD. De asemenea, democrat-liberalul s-a ferit să spună dacă vor fi sancţiuni pentru conducerea acestor filiale. "N-am spus da sau nu. Nu cred că asta este soluţia astăzi", a spus Flutur.

Link to comment
Share on other sites

Fililala PDL Galaţi, "supravegheată" de Videanu

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a anunţat, luni, după şedinţa BPN, că cele nouă organizaţii care au înregistrat rezultatele cele mai slabe la alegerile europarlamentare au fost trecute sub responsabilitatea miniştrilor democrat-liberali, pentru a le consolida. Videanu a spus că, în urma finalizării analizei privind euroalegerile în partid, s-a decis ca organizaţiile din cele nouă judeţe care au avut rezultate slabe să fie trecute în responsabilitatea a cel puţin câte unui minstru, împreună cu responsabilul pe zonă din BPN. El a mai arătat că demersul va fi pus în practică imediat, iar miniştrii desemnaţi urmează să aibe mai multe deplasări în teritoriu, pentru a verifica aceste filiale.

Astfel, potrivit lui Adriean Videanu, organizaţia Ialomiţa se va afla sub coordonarea ministrului Vasile Blaga, ca şi organizaşia Vâlcea, filiala Iaşi va fi coordonată de miniştrii Radu Berceanu şi Toader Paleologu. La Brăila, responsabil va fi ministrul Gabriel Sandu, iar la Constanţa, ministrul Elena Udrea, care se va ocupa şi de filiala Vrancea, împreună cu ministrul de Finanţe, Gheorghe Pogea. La Argeş şi Galaţi, responsabil a fost desemnat Adriean Videanu. De filiala Vrancea se va ocupa Elena Udrea şi Gheorghe Pogea.

Întrebat dacă va fi sancţionat vreun lider de filială la Colegiul Director de marţi, Videanu a spus că nimeni nu va fi sancţionat. În locul sancţionării conducerilor de filiale, liderii PDL au stabilit ca acestea să fie puse sub "supraveghere specială", şi anume să fie coordonate de observatori de la centru, membri ai Biroului Permanent.

Link to comment
Share on other sites

L-am ascultat ieri intr-un interviu pe un post local de televiziune pe Iulian Arama exprimandu-se referitor la "succesurile " filialei PDL Galati in alegrile pentru europarlamentare.

Absolut jalnic. Iti dai seama ca PDL-ul nu e un partid adevarat ci un fel de formatiune politica aservita familiei prezidentiale

Consider ca Iulian Arama este un profesionist , capabil sa conduca un colectiv de munca in domeniul sau de pregatire , si ma intreb ce poate sa-l faca pe un astfel de om sa devina deosebit de umil, sa se prosterneze in fata lui Traian Basescu si a fetei acestuia.(Mi-a amintit de prestatiile artistice ale lui Paunescu referitor la eroul neamului Ceausescu si consoarta acestuia- el omisese copiii cuplului)

Raspunsul pe care reusesc sa mi-l dau este unul singur: carierismul politic de tip servil ajuns drept scop in viata.

Acest tip de om , profesional valabil, dar fara coloana vertebrala, este simbolul omului de succes din viata politica.

Succes pe termen scurt bineinteles , caci pe termen lung vedem rezultatele la douazeci de ani dupa asa zisa schimbare de regim politic.

Oare oamenii astia, mai tineri politicieni ai orasului , au fiecare cate un fix? Iulian Arama de la PDL, familia prezidentiala iar Ciuca de la PC pe bunica-sa?

Link to comment
Share on other sites

28 de organizaţii locale PDL cu rezultate slabe la euroalegeri au fost dizolvate

28 de organizaţii locale PDL cu rezultate slabe la alegerile europarlamentare au fost dizolvate şi reorganizate în urma unei analize a Biroului Permanent Judeţean a PDL Galaţi, a anunţat, marţi, preşedintele filialei gălăţene, deputatul Mircea Toader, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Preşedintele PDL Galaţi, deputatul Mircea Toader, susţine că modul în care s-a făcut analiza a fost în funcţie de rezultatul obţinut la alegerile pentru Parlamentul European, din data de 7 iunie. Principalul scop a acestor reoganizări vizează însă şi campania pentru prezidenţiale, unde PD-L şi-a propus să obţină la Galaţi cu un procent mai mult decât scorul de 40% obţinut de PSD la europarlamentare. Măsurile au fost luate în BPJ, acţiune la care a participat şi Ministrul Economiei, Adriean Videanu, desemnat din partea Biroului Permanent Naţional PDL să reorganizeze filiala de la Galaţi. “S-a făcut o analiză punctuală pe fiecare colegiu, iar în urma discuţiilor s-au luat următoarele decizii: În colegiul nr. 1: Negrileşti, Nicoreşti, Ghidigeni, Munteni, Corod, Ţepu, Drăguşeni. Aici au fost numiţi preşedinţi interimari cu obligaţia ca în două săptămâni să reorganizeze birourile permanente locale; În colegiul nr. 2 s-a dizolvat organizaţia locală Cosmeşti; În Colegiul nr. 3 au fost dizolvate organizaţiile Costache Negri, Pechea, Suhurlui ; În Colegiul nr. 4 au fost dizolvate organizaţiile locale Schela, Şendreni, Slobozia Conachi. În Colegiul nr. 5 au fost dizolvate organizaţiile Bălăbăneşti, Vlădeşti, Vârlezi, Jorăşti, Băleni, Tg. Bujor, Fârţăneşti, Bereşti, Scânteieşti, Frumuşiţa, Valea Mărului, Succeveni, Oancea”, a afirmat deputatul Mircea Toader.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.