Jump to content

La Cuca, poliţiştii nu iau mită!


dcp100168

Recommended Posts

La Cuca, poliţiştii nu iau mită!

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Galaţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au prins în flagrant un cetăţean în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu 200 euro. Flagrantul a fost organizat după ce şeful postului de poliţie al comunei Cuca din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Galaţi cu privire la faptul că cetăţeanul M.I. i-a promis suma de 200 de euro pentru a nu-i întocmi dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În fapt, în dimineaţa zilei de 09 iunie 2009, M.I. a fost depistat în trafic de către şeful de post al comunei Cuca, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, deşi nu deţinea permis de conducere. Când i-au fost solicitate documentele, bărbatul a încercat să-i ofere poliţistului 50 de euro. Omul legii l-a refuzat şi l-a condus la sediul postului de poliţie, sesizând ofiţerii D.G.A. - Galaţi. După ce a fost condus la post, gălăţeanul a încercat din nou să-l mituiască pe poliţist, oferindu-i iniţial suma de 150 de euro, pentru ca apoi să supraliciteze cu încă 50 de euro.

În baza denunţului, ofiţerii D.G.A., sub coordonarea procurorului competent şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Cuca - I.P.J. Galaţi, au realizat prinderea în flagrant a celui în cauză, după ce i-a oferit poliţistului suma de 200 euro. Persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.