Jump to content

Vineri dimineaţă, o nouă serie de bilete de tratament


dcp100168

Recommended Posts

La Casa de Pensii

Vineri dimineaţă se dau biletele de tratament

Casa Judeţeană de Pensii şi alte drepturi de Asigurări Sociale (CJPAS) va distribui, la sediul său din Strada Ştiinţei numărul 97, biletele de tratament aferente trimestrului III al anului în curs. Distribuirea se va face vineri dimineaţă, 12 iunie, începând cu ora 6.00. La casa locală Tecuci, biletele se vor repartiza la aceeaşi oră.

Per total, Casa a primit în această tranşă 1.876 de bilete, care vor ajunge atât la gălăţeni, cât şi la tecuceni. Dintre ele, 994 vor merge către pensionari, iar 882 către celelalte categorii de asiguraţii ai Casei. Cele mai multe bilete pentru pensionari sunt destinate tratării afecţiunilor reumatismale (569). Printre altele, 36 de pensionari vor pleca să îşi trateze bolile digestive, iar 2 gălăţeni se vor trata, în staţiune, de nevroză. Potrivit graficul CJPAS, de 426 de bilete vor beneficia pensionarii gălăţeni, iar de 120 cei din Tecuci.

Şi în cazul asiguraţilor, cele mai multe bilete se eliberează pentru tratamentul afecţiunilor reumatismale (488). În acest semestru, 124 de bilete vor fi distribuite gratuit beneficiarilor, potrivit criteriilor reglementate de legile în vigoare.

Calendarul plecărilor este următorul: 3 iulie, 21 iulie, 8 şi 26 august şi 13 septembrie.

http://www.viata-libera.ro/articol-Vine ... nt__2.html

Link to comment
Share on other sites

Biletele de tratament s-au epuizat ieri

Ca de fiecare dată atunci când se dau biletele, câteva zeci de bătrânei au venit încă de dimineaţă pentru a-şi ridica tichetele care să-i ducă în staţiuni pentru a-şi trata bolile. De la al cincisprezecelea intrat, în ordinea de pe tabel, nu mai erau bilete pentru Covasna, iar în jurul orei 8.30 mai erau bilete doar pentru Amara, Lacul Sărat şi Nicolina. Listele s-au făcut încă de miercuri seara, aşa cum a anunţat şi conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP). Vineri dimineaţă erau în tabel 290 de pensionari şi încă se mai făceau înscrieri.

Repartiţia celor 426 de bilete care au venit pentru pensionarii din Galaţi a început la ora 6.00, astfel că locul din spatele CJP a fost un "du-te, vino" de pensionari. În jurul orei 12.15, directorul CJP Galaţi, Neculai Zburlea, a făcut cunoscut că biletele de tratament se epuizaseră. "S-au epuizat biletele, iar cei care nu au obţinut acum mai au o şansă dacă renunţă alţi pensionari. De regulă, biletele se achită cu cel puţin o săptămână înainte de data plecării. Dacă acest lucru nu se întâmplă, noi îl contactăm pe beneficiar şi, în cazul în care acesta a renunţat, luăm legătura cu următorii de pe lista noastră", a explicat directorul CJP Galaţi, Neculai Zburlea.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=9

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.