Jump to content

Oţelul Galaţi - două săptămâni de vacanţă


dcp100168

Recommended Posts

Oţelul Galaţi se va reuni la 24 iunie pentru sezonul 2009/2010

Jucătorii echipei Oţelul au intrat în vacanţă la sfârşitul partidei de la Târgu Jiu şi vor începe pregătirea sezonului 2009/2010, în 24 iunie, la ora 19.00, a anunţat site-ul oficial al grupării din gălăţene. "Până la reunirea lotului sper să reuşim să facem transferurile de care avem nevoie pentru a ataca de pe alte poziţii viitorul campionat", a declarat antrenorul Petre Grigoraş.

Directorul general clubului Otelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că gruparea pe care o conduce va renunţa la 12 jucători din lotul actual în această vară. "A fost un sezon dezamăgitor pentru Oţelul, de aceea noi ne gândim deja la următorul, când sper să fim o cu totul altă echipă. Obiectivul pentru viitorul sezon va fi să jucăm în cupele europene, dar cu un lot total remaniat, pentru că vor pleca 12 jucători din lotul actual", a spus oficialul gălăţean, fără a-i nominaliza pe fotbalişti.

Link to comment
Share on other sites

Noul campionat incepe pe 1 august

Federatia Romana de Fotbal a stabilit in aceasta saptamana, in cadrul unei sedinte a Comitetului Executiv, data la care este programata sa inceapa prima etapa a noii editii de campionat 2009-2010. Astfel, startul viitorului sezon va avea loc pe 1 august 2009, urmand ca prima parte a campionatului sa se incheie pe data de 12 decembrie, fara a mai cuprinde nici o etapa a returului in acest an, retur ce este programat sa inceapa mult mai devreme decat in sezoanele precedente, mai exact pe 13 februarie, aceasta data fiind conditionata de conditiile meteorologice si de starea terenurilor in perioada respectiva. In cealalta competitie autohtona, Cupa Romaniei, Otelul va debuta pe data de 23 septembrie 2009, impreuna cu restul combatantelor primei ligi, in cadrul “16”- imilor de finala, partide ce se vor desfasura pe terenul si in compania formatiilor calificate din esaloanele inferioare. Deasemenea, FRF a a anuntat ca tragerea la sorti a programului Ligii I , pentru stabilirea jocurilor din noul campionat, se va face la sfarsitul lunii iunie.

http://www.dunareabatrana.com/

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.