Jump to content

Festival de dansuri populare pentru preşcolari


dcp100168

Recommended Posts

Festival de dans şi joc popular pentru preşcolari

Festivalul de Dans pentru Preşcolari, ajuns la a III-a ediţie, s-a desfăşurat, în acest an, în ultima săptămână de cursuri. Peste 500 de participanţi, copii de grădiniţă, părinţi şi educatori, au vibrat în ritmuri de muzică populară, în sala Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Pe scenă au urcat, ca să prezinte suite de dansuri, copii de la grădiniţe din oraş, dar şi din Tecuci, Bereşti, Rădeşti, Lieşti, Drăgăneşti şi Pechea. Grupul din Pechea a venit, ca de obicei, cu o surpriză: a prezentat un obicei de nuntă specific zonei. Premiaţii din acest an au fost Grădiniţa 47 (Marele Premiu), locul I pe podium fiind împărţit de prichindeii de la grădiniţele 45, 43 şi 6, aşa cum am aflat de la inspectorul şcolar de specialitate, Ana Secrieru, organizatorul festivalului.

http://www.viata-libera.ro/articol-Fest ... ari_2.html

Link to comment
Share on other sites

Iar Grădinița nr. 36 a luat mențiune :d

Păcat că a avut loc la o oră mai anapoda, după orele prânzului. Aș fi vrut să mă duc și eu să-mi văd băiatul, dar la așa ore ... ori pleci în tura de după amiază, ori te pregătești să pleci din tura de dimineață :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.