Jump to content

Produse "italiene" pe piaţa Galaţiului


dcp100168

Recommended Posts

Produse "italiene" pe piaţa Galaţiului

Zeci de galateni, cei mai multi rromi dobrogeni cu domiciliul in Galati, organizati in trei bande diferite, au devalizat la sfarsitul anului trecut, o fabrica de blanuri din Milano, un magazin specializat in telefonie mobila din Macerata si mai multe locuinte si firme din Paris. Toate bunurile furate au fost aduse spre vanzare in Galati si erau comercializate prin intermediul internetului, pe site-uri de profil sau prin intermediari, la preturi minime. Toti membrii bandelor au fost prinsi de politistii de la Investigatii Criminale.

Doi tineri, unul de 23 de ani altul de 24 de ani, au spart, in decembrie anul trecut, magazinul “Teletecnica” din localitatea italiana Macerata, de unde au furat 113 telefoane mobile de ultima generatie in valoare de 100.000 de lei, dar si alte electronice care le-au picat in mana. Cei doi au adus telefoanele in Galati si au inceput sa le vanda prin cunoscuti dar si pe site-uri de “ocazii”. Cand au fost prinsi, cei doi vandusera deja jumatate dintre telefoane.

Alta grupare, tot formata din cativa galateni, a spart o fabrica de blanuri din Milano, de unde a furat 400 de blanuri de lux in valoare de 400.000 de euro. Si ei isi comercializau marfa prin Galati si in restul tarii on-line sau prin intermediari.

Cea de a treia grupare, cea mai numeroasa, cuprinzand in jur de 15 rromi dobrogeni, cu domiciliul in Galati, dadea spargeri in Paris in firme si locuinte private de unde a furat 19 televizoare LCD cu ecran mare, laptopuri, monede de colectie, lampi de xenon, bijuterii si cam tot ce le cadea in mana. Cei 15 locuiau in rulote in campingul de la Saint Denis unde isi stabilisera si un fel de cartier general de unde aduceau si vindeau bunurile furate amatorilor galateni dar si celor din restul tarii.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

MAGAZINELE DIN GALATI SUNT PLINE de furaciuni,produse contrafacute,dar pretentiile bouticarilorsunt cu adev ridicole pt ca le vand preturi imense si(ASTA MA DOARE PE MINE IN MOD DEOSEBIT...)NU AU NICIODATA REDUCERI CA IN lumea civilizata care se pretinde a fi ,niste arivisti penibili ce mai...

Si tiganii aia care fura?ce-i cu ei?eu as cumpra de la unul de asta, pot fi chiar prod. de firma si se merita..macar aia fura pe altii nu pe noi romanii asa cum fac GUVERNANTII

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.