Jump to content

Se caută amatori pentru şcolile de Securitate

dcp100168

Recommended Posts

Poliţişti instruiţi la şcoala SRI-ului

Poliţia română are nevoie de cadre specializate în munca operativă de informaţii şi din acest motiv, Serviciul Român de Informaţii a întins o mână de ajutor, prin Academia Naţională de Informaţii, alocând câteva locuri destinate pregătirii ofiţerilor, care, la absolvire, vor munci în structurile poliţieneşti. Cele 10 locuri scoase la concurs în sesiunea 2009 sunt pentru cursurile universitare de licenţă, la specializarea ”Psihologie-informaţii” şi pentru acestea se pot înscrie şi persoane care doresc să dea examen la una din şcolile de agenţi de poliţie. Candidaţii recrutaţi pentru Academia Naţională de Informaţii susţin la sediul instituţiei de învaţământ, în perioada 20 - 26.07.2009, probele eliminatorii (stabilirea nivelului de cunoaştere a unei limbi străine, determinarea aptitudinilor fizice şi proba de creativitate), potrivit baremelor Serviciului Român de Informaţii, precum şi probele de cunoştinţe. Înscrierea candidaţilor are loc în intervalul 15 - 22.06.2009, între orele 8.00 - 16.00, la Serviciul Management Resurse Umane al I.P.J. Galaţi, situat în mun. Galaţi, str. Brăilei nr.200. Perioadele de desfăşurare a probelor, baremele şi alte informaţii referitoare la concursul de admitere în Academia Naţională de Informaţii din structura Serviciului Român de Informaţii pot fi obţinute de pe site-ul de internet al acestei instituţii.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

cand eram tanar si...visator, am dat si eu examen de acces la sri. dar am picat la proba pisicologica. problema mea existentiala a fost alta: dat fiind ca proba psihopata urmarea atat aspectul intelectual cat si pe cel "afectiv", nu mi s-a spus daca am picat la desteptaciune sau emotivitate :twisted: .(ori lipsa acestora)