Jump to content

S-a aruncat din maşina iubitului


dcp100168

Recommended Posts

O gălăţeancă s-a aruncat din maşina iubitului

* Ana Maria M. a avut nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale * Ovidiu Antohi, prietenul ei, n-a fost acuzat de vătămare corporală, însă va fi judecat pentru conducere în stare de ebrietate *

Procurorul Ciprian Butnaru, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, a dispus trimiterea în judecată a gălăţeanului Ovidiu Antohi, 35 de ani, acuzat de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Anul trecut, Antohi s-a plimbat cu iubita lui prin Brăila, după ce-a consumat doi litri de bere. Poate că n-ar fi fost depistat dacă însoţitoarea lui nu s-ar fi aruncat din maşina aflată în mers. Din fericire, victima n-a fost rănită grav. Potrivit dosarului penal, în noaptea de 14/15 iulie 2008, ora 00.30, Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizată în legătură cu faptul că, pe strada Apollo, o femeie s-a aruncat din autoturismul Mitsubishi Pajero cu numărul de înmatriculare GL-65-CAD şi, după ce s-a rostogolit pe carosabil, a rămas în poziţia şezut. După ce-a mai rulat circa 20 de metri, a oprit şi maşina gălăţeanului. Oamenii legii sosiţi la faţa locului l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcotest, rezultând 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce i s-au recoltat probe biologice, s-a constatat că suspectul avea 1,40 grame la mie alcool pur în sânge. Tânăra căzută din autoturism a fost transportată la spital, cu diagnosticul "traumatism lombar stânga cu escoriaţie lombară".

Anchetatorii au stabilit că cei doi - conducătorul auto Ovidiu Antohi şi pasagera Ana Maria M. - sunt din Galaţi şi sunt prieteni. Pe data de 14 iulie, s-au certat. Între orele 21.00 - 23.00, gălăţeanul a consumat doi litri de bere, după care, dând dovadă de inconştienţă, a urcat la volan "ca să se plimbe". Aflaţi în municipiul Brăila, în jurul orei 00.30, pe când se aflau pe strada Apollo, Ana Maria a deschis pur şi simplu portiera şi s-a aruncat din maşină. Gestul ei, care-i putea fi fatal, s-a petrecut, spun anchetatorii, "pe fondul unor discuţii contradictorii". Tânăra a ţinut să precizeze că, de fapt, s-a aruncat singură din autoturism, fără a fi contrânsă în vreun fel de către iubitul ei. Ovidiu Antohi n-a fost acuzat de vătămare corporală, în schimb are dosar penal pentru că a condus beat. Cauza se află acum pe rolul instanţei de judecată.

http://www.obiectivbr.ro/local/30377-o- ... tului.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.