dcp100168 Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Litrul de benzină – mai mic decât litrul… obişnuit?Sesizată de unul dinte cititorii săi în legătură cu faptul că o anumită benzinărie din Galaţi nu ar da la pompă exact cantitatea de combustibil afişată, „Viaţa liberă” a încercat să afle dacă şi Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Galaţi a primit reclamaţii în acest sens. „Într-adevăr, au existat două sesizări”, răspunde Carmen Tudor, directorul coordonator al C.R.P.C. Galaţi: „Prima sesizare a fost făcută în luna martie a acestui an şi, după cercetările făcute în colaborare cu Metrologia, s-a concluzionat că reclamaţia asupra cantităţii de combustibil dată la pompă şi neconcordanţa cu afişajul electronic este neîntemeiată. Cea de-a doua sesizare tocmai a fost formulată, iar comisarii noştri urmează să cerceteze - de asemenea împreună cu reprezentanţii Metrologiei - pentru a afla dacă este sau nu întemeiată”.http://www.viata-libera.ro/articol-Litr ... uit_2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
chirac Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Sunt situatii cind masina mea pina la Birlad,cc100km,consuma 4 litri de motorina au fost cazuri ca nu mia ajuns 10 litri dus intors nu mm-am cindit ca pot fi furat la pompa,am spus ca motorina-i proasta desi se sesizeaza vizibil la indicatorul din bord. :roll: Ofi vintul cel de vina?? :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Sunt situatii cind masina mea pina la Birlad,cc100km,consuma 4 litri de motorina au fost cazuri ca nu mia ajuns 10 litri dus intors nu mm-am cindit ca pot fi furat la pompa,am spus ca motorina-i proasta desi se sesizeaza vizibil la indicatorul din bord. :roll: O fi vintul cel de vina?? :!: da...sorin ovidiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Având în vedere că indicatoarele din bord oferă doar o estimare (plin, 3/4, 1/2, 1/4 sau rezervă, adică cca. 5 l), cea mai bună metodă e să iei un furtun, să scoți benzina din rezervor și să vezi câți litri ies de acolo. Abia după aia să te duci să reclami :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabbiano Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 din multitudinea de sesizari cu privire la problema asta se pare ca este sportul preferat la petrom.....cred ca este politica lor sa afiseze un pret ceva mai mic dar "se scot" din diferenta de litraj.au fost nenumarate scandaluri,plangeri si sesizari la mai multe statii petrom in toata romania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts