Jump to content

Contract pentru dragare în Galaţi, Brăila şi Tulcea


dcp100168

Recommended Posts

Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi va investi 4,16 milioane euro în lucrări de dragare

Compania Naţională Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi va investi 4,16 milioane euro, fără TVA, în lucrări de dragare în porturile Galaţi, Brăila şi Tulcea. Astfel, Administraţia va încheia un acord cadru pe o perioadă de patru ani, lucrările fiind finanţate din venituri proprii şi din surse bugetare. Acordul cadru conţine contracte subsecvente care vor fi atribuite anual, în funcţie de fondurile disponibile şi necesităţi. Pentru a participa la licitaţie, investitorii trebuie să depună o garanţie de 5.000 de lei, situaţia financiară de la sfârşitul anului trecut vizată de Ministerul Finanţelor Publice, lista principalelor lucrări similare efectuate în ultimii cinci ani şi cel puţin o recomandare. Ofertele vor fi primite până la 15 iunie, urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Administraţia Porturilor Galaţi a atribuit un contract de 4,15 mil. euro pentru lucrări de dragare

Compania Naţională Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi a atribuit un contract de 4,15 milioane de euro, fără TVA, firmei Comision Trade din Brăila pentru lucrări de dragare în porturile Galaţi, Brăila şi Tulcea. Astfel, compania a încheiat cu Comision Trade un acord cadru pe o perioadă de patru ani, lucrările fiind finanţate din venituri proprii şi din surse bugetare. Acordul cadru conţine contracte subsecvente care vor fi atribuite anual, în funcţie de fondurile disponibile şi necesităţi. Obiectivul contractului este menţinerea adâncimilor de navigaţie în danele şi în bazinele celor trei porturi. Acordul a fost atribuit la 11 iunie, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai mic.

Comision Trade a fost fondată în 1994 în Brăila şi a avut anul trecut afaceri de 62,89 milioane de lei, mai mult cu 39,6% faţă de anul precedent, când a înregistrat o cifră de afaceri de 45,05 milioane lei.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.