dcp100168 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Fata doctorilor Chiscăneanu a murit într-un accident rutier Tragedie în familia doctorilor gălăţeni Chiscăneanu. Singurul lor copil, Ruxandra Chiscăneanu, de 22 de ani, a murit astăzi dimineaţă într-un accident rutier. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 4.00, pe raza oraşului Însurăţei, judeţul Brăila. Maşina condusă de Ruxandra s-a izbit violent de un copac, pentru scoaterea victimei fiind necesară intervenţia unui echipaj de la Descarcerare. Din primele cercetări a reieşit faptul că Ruxandra Chiscăneanu a adormit la volan. Dar nu a fost exclusă nici posibilitatea ca ea să fi efectuat o manevră greşită şi să fi pierdut controlul maşinii. Ruxandra era studentă în anul III la Medicină, în Bucureşti, iar astăzi dimineaţă se grăbea să ajungă acasă, la părinţi, în Galaţi. Rula cu viteză mare, aproximativ 140 de km/h. Părinţii Ruxandrei sînt amîndoi medici. Tatăl, Teodor Chiscăneanu, este cardiolog la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, iar mama, Luminiţa Chiscăneanu, este printre cei mai apreciaţi oftalmologi din oraş, fiind patroana clinicii oftalmologice Lenscontact din Centru. http://www.antidotul.ro/2348/fata-docto ... utier.html Maşina fusese câştigată la un concurs EvZ! Ştirea este postată pe forum de la momentul respectiv... viewtopic.php?f=46&t=2758&p=9790&hilit=Chi%C5%9Fc%C4%83neanu#p9790
evaROlazar Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 pacat! Dumnezeu s-o odihneasca si mai ales .......sa-i ajute pe parinti! Este cumplit ! Asa mi-am pierdut si eu singura sora , si mai apoi si pe mama ....care a cedat psihic . Pentru ea a fost prea mult!
riaji Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tot in LVA a invatat si ea, insa era cu un an mai mare. Incep sa cred ca liceul ala e blestemat. Dumnezeu sa o ierte
plescoianul Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 oare... nu exista DUMNEZEU ? cardiolog, ofta.....? poate parintii merita asta? rautatea? viata? e pacat, dar se intampla.
catilina22003 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dumnezeu sa o odihneasca si sa ii ierte pacatele!Condoleante familiei!
Recommended Posts