dcp100168 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Irinel Columbeanu: „Sunt salvatorul Monicăi!”Dezvăluirile din trecutul Monicăi Columbeanu încep să prindă contur. După o serie de atacuri dure la adresa soţiei sale, Irinel Columbeanu a recunoscut la emisiunea „Acces Direct” că el a fost persoana care a salvat-o pe Monica din ghearele mafiei din Galaţi. „A avut foarte mult noroc! Dar nu căsătoria cu mine a scăpat-o din ghearele nenorociţilor ălora, ci ea a scăpat cu mult înainte să mă cunoască... prin fugă!”http://www.ziaremondene.ro/19-06-2009/I ... nicai.html"Monica a reusit sa scape de nenorocitii aia prin fuga"Omul de afaceri a recunoscut într-un interviu acordat, ieri, pentru “Acces direct” că soţia sa i-a povestit cum, în adolescenţă, a fost nevoită să fugă din oraşul său natal. “A fost un episod neplăcut din viaţa ei, o poveste tristă şi, din păcate, caracteristică multor copile din oraşele României. Ea a fost o fată norocoasă şi a scăpat prin fugă din ghearele unor nenorociţi”, a declarat Irinel. "Este adevarat ca Monica a trecut printr-un episod foarte urat, de care prefer sa nu-mi amintesc, insa a reusit sa scape de nenorocitii din Bacau prin fuga, nu datorita mie. A fost nevoita sa paraseasca orasul si scapase de ei inainte sa ma cunoasca pe mine. Din pacate, nu toate fetele care trec prin asa ceva au acelasi noroc." a declarat Irinel Columbeanu.http://www.ziaremondene.ro/19-06-2009/I ... -fuga.html
Zuzyk Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ea a fost o fată norocoasă şi a scăpat prin fugă Mai, mai, mai...dar oare daca era si fata cuminte nu doar norocoasa nu scapa cu totul?(inclusiv de sperietura si de fuga?) Bleach...mie asta(Monica Columbeanu) mi se pare cea mai cretinoida fiinta din televiziunea romaneasca(si o mai adaugam aici si pe SenSuala... )
ella12pin Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Nu prea cunosc cazuri in care sa scapi de mafie prin "fuga interjudeteana", dar daca spunetii voi.... Imi vine sa rad insa cand ma gandesc cum ii spune Irinel un secret la ureche sotiei sale (probabil are o "scarita")!
catilina22003 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Nu prea cunosc cazuri in care sa scapi de mafie prin "fuga interjudeteana", dar daca spunetii voi.... Imi vine sa rad insa cand ma gandesc cum ii spune Irinel un secret la ureche sotiei sale (probabil are o "scarita")! sau s-asaza in genunchei madmoiselle, pentru a-si apleca..urechea, efident barem deepthroat stie? ca altfel, zau ca a luat-o dejeaba de nevestica :twisted:
Gabbiano Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 daca tu , o reprezentanta a sexului frumos , spui ca singurul motiv pentru a lua o tipa de nevasta este abilitatea de a face un bun deepthroat .... ....daca restaurantele se intrec in oferte din ce in ce mai atractive cu "meniul zilei" , masini de spalat super performante exista cu duiumul pe piata...cred ca ai dreptate...chiar ca este singurul motiv sa te insori...desi nu inteleg de ce sa iau vaca cu totul cand gasesc lapte pe alese la supermarket....
catilina22003 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Gabiiii, subtilitatea voiam sa o citesti:twisted: (desigur ca exista criterii pentru a-ti alege nevasta, criterii bazate pe: inteligenta, modestie, frumusete, patos, candoare, sau, de ce nu, naivitate si etc.... dar in cazul Columbencei, cam ce valoare ar fi putut urmari Irinul, daca nu cea pe care am expus-o in postul de mai sus? :oops: :twisted: )
Gabbiano Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 oana, am inteles subtilitatea dar....era prea "la fileu" sa nu punctez....tentatia a fost prea mare....
Recommended Posts