Jump to content

Recommended Posts

Posted

trebuie sa va povestesc o faza petrecuta astazi.eram cu un prieten in masina lui pe una din aleile care dau din strada saturn spre blocurile c.chiar aleia care iese dintre blocurile respective si da spre piata.aleia respectiva este foarte ingusta.in fata noastra un megan deschis la culoare si in fata lui din sens opus un "vapor" bmw serie 7.tipul cu meganul a tras maxim dreapta pana aproape a atins bordura.cocalarii din bmw erau exact pe mijlocul drumului.bineteles ca nu au avut cum sa incapa unul pe langa celalt si urangutanii din bmw au coborat si au inceput sa care pumni si picioare in portierele meganului.ma gandeam daca eram in locul bietului om ce puteam sa fac.dar daca eram cu fetita in masina?adevarul este ca ciorile din bmw aveau staturi impresionante.cred ca in jur de 1.90m si ceva peste 100 kg.tatuati binenteles.cred ca stiti genul...muschi lucrati la sala si creier ioc.pacat ca nu am avut prezenta de spirit sa iau nr bmw-ului.exact cand se petrecea incidentul la mai putin de 10 m tocmai a trecut microbuzul inscriptionat politia...hai ghiciti daca a oprit....bineteles ca...nu...prietenul asta al meu (nu este roman) se uita siderat la faza si la masina politiei si nu-i venea sa creada ce vede.nu vreau sa fiu rasist dar aproape ca-mi doresc sa se formeze un "comitet de initiativa"....cred ca suntem singura tara din ue in care poti sa circuli nestingherit cu mercedes,bmw , ferari sau mai stiu eu ce si sa nu te intrebe nimeni cum ai castigat banii si cat ai platit impozit la viata ta.atata timp cat comunitatea rroma este o masa de manevra electorala ....

Posted

Am sunat eu la112 la o faza asemanatoare (un sofer, el fiind cel vinovat de mers aiurea, tabarise pe unul pe care tot el il bagase in corzi) si mi-au zis sa nu mai sun decit daca este urgenta (accident, raniti, singe, ProTV etc)

Posted

Marlania scufunda Romania, iar frica, pe de o parte, si prostia, pe de alta parte, sunt cele care ne aduc in situatii de genul. Iar la mijloc cad intotdeauna cei nevinovati, din pacate.

Posted
....cred ca suntem singura tara din ue in care poti sa circuli nestingherit cu mercedes,bmw , ferari sau mai stiu eu ce si sa nu te intrebe nimeni cum ai castigat banii si cat ai platit impozit la viata ta.atata timp cat comunitatea rroma este o masa de manevra electorala ....

Cu totul de acord! Am un amic rrom care are un Peugeot furat de prin Franta cu peste 10 ani in urma. De atunci circula cu numar de Franta in Galati si , evident fara permis.Si nimeni nu il opreste sa il intrebe de sanatate. QED!

Posted

Rami, te rog eu frumos ,mergi si fa un control....nu de alta da daca tu esti in asentimentul meu cu privire la problema rromilor....ceva ma ingrijoreaza... :lol: ...nu cumva ai o problema?...

Posted
Rami, te rog eu frumos ,mergi si fa un control....nu de alta da daca tu esti in asentimentul meu cu privire la problema rromilor....ceva ma ingrijoreaza... :lol: ...nu cumva ai o problema?...

NU categorisesc etnia, ci oamenii!

Posted
reformulez....daca esti de acord cu mine....mergi la doftor ca ceva nu este in regula cu tine

Iti amintesti tu vreun moment cand am spus eu ceva de dragul discutiei? iti amintesti tu oare sa fi fost eu partinitoare fata de aceasta problema?

• 2 years later...
Posted

Amicul tau se poate considera norocos oricum norocul nu il tine mai devreme sau mai tarziu tot va fi prins..:)

i se va face dosar penal

va declara ca nu este masina lui, ca o conduce pentru prima oara, si va primi fie o amenda administrativa (de la procuror) fie 1 an (max 2) cu suspendare. =))