Guest Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 veni cineva cu ideea de a ne intalni noi, membrii "puerili" de pe acest forum, si eu sustin ideea. sustinatori? doritori?
mariav10 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 so...you are no.one,i'm two,comon my dear friends!are maria o poezie....''cine mai doreste?/cine mai pofteste?flori de vara,primavara/abia iesite afara!''daca e sa fim puerili...dam in mintea de gradi...
toto Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Eu nu. Ca nu ma consider pueril. Pueril intre "ghilimele"...
mariav10 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bravo toto... cine nu e "pueril" e pueril.iar ne gasim in afara ringului de..dans? :roll: am sa scriu si aici...poate asa ne facem cunostinte noi,pile si alte relatii..poate gasim o tema comuna la discutii in care sa nu apara doar ''salut!buna ,ce faci?ia..si eu pe aici..hai pa!''nu se face scindare..se poate sa ne cunoastem si fara cineva care nu e dorit...daca pe mine nu ma vreti ,nu vin..daca pe mootoo nu il vreti ii spuneti...ce mama naibii,nu ne trebuie harta cand simtim ca nu suntem doriti,nu?trebuie sa avem doar curaj sa spunem lucrurilor pe nume! pot primi lejer si avertismente,dar chiar imi sunteti dragi dupa posturile voastre,si sincer as vrea sa ne cunoastem pe rand,cu totii..vedem noi cum!
scorpya Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Vreau si eu !!!!!Puneti-ma mai prin primele locuri,dar din toamna va pot onora cu prezenta din pacate.Pana atunci sunt plecata din localitate.Dar sunt cu sufletul cu voi...
mariav10 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 pai mai draguta..noi facem o mica contabilitate aici inca...asa ca din toamna sigur ca ne vedem caci incepe iar scoala...gradinita...dar pana atunci vrem sa vedem cati suntem...
George Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 motoo eu am zis ca nu ma consider pueril nu observasem ghilimelele de somn ce imi era. Ma mai gandesc cu intalnirile astea de cre se discuta aici.
Legumix Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 eeeeh, doc!care ar fi deosebirea intre intalnirile astea...si intalnirile celelalte? :ugeek:
kholaps Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 daca am inteles bine despre ce e vb e interesanta i deea
busumary Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 puteti sa.mi dati detalii mai multe si mie?nu e vorba,eu.s nascuta mai la urma asa... :oops:
Guest Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 unii dintre noi sunt considerati puerili de catre o domnisoara moderator de pe aici. deci cei care au primit asemenea catalogari sau au simtit ca sunt tratati astfel sunt invitati sa se inscrie la o posibila intalnire.
Relu Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 „Noi am avut de ales între dezonoare și război.Am ales dezonoarea și am avut parte de război.”Winston Churchill
Guest Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 d-le moderator esti off-topic. vrei sa-ti arat inbox-ul meu cu parerea unor useri (chiar unii cu ceva vechime)? ai fi uimit...
Relu Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Măi, eu v-am atras atenția asupra unui lucru. Cine are cap de priceput, să priceapă. Cine nu, ...
Rami Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 vrei sa-ti arat inbox-ul meu cu parerea unor useri (chiar unii cu ceva vechime)? ai fi uimit...Nu dorim sa iti cunoastem mesageria privata, de aceea este numita privata.Userii isi exprima opiniile pe forum, acela ne intereseaza , jocurile de culise, nu!
Guest Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 vrei sa-ti arat inbox-ul meu cu parerea unor useri (chiar unii cu ceva vechime)? ai fi uimit...Nu dorim sa iti cunoastem mesageria privata, de aceea este numita privata.Userii isi exprima opiniile pe forum, acela ne intereseaza , jocurile de culise, nu!vorbeam cu relu...
mariav10 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dragilor..ce nu s-a inteles/ne-am separat ,ne-am scindat...ce ?trebuie harta?baneaza-ne,redu-ne dreptul de a mai intra aici cel care nu esti de acord cu noi! da-ne frate avertismente pana ne inchizi...apoi se stie cat de galateni suntem si cat ne mandrim cu asta!aici cam asa aratam..
da44na Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 unii dintre noi sunt considerati puerili de catre o domnisoara moderator de pe aici. deci cei care au primit asemenea catalogari sau au simtit ca sunt tratati astfel sunt invitati sa se inscrie la o posibila intalnire. mootoo......"te iubesc ''de nu mai pot,pentru treaba asta !( ca atitudine) Si Legumix ,face treaba buna in privinta ''DOMNISOAREI''! De ce se cred oare unii mai grozavi decat ''ii tine'' ?!?! :roll:
Recommended Posts