dcp100168 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ionuţ Badea: Nu voi antrena la CraiovaTehncianul Ionuţ Badea a declarat, marţi, că doreşte să-şi continue activitatea la FCArgeş şi că, deşi a discutat cu oficialii Universităţii Craiova, nu va pregăti formaţia olteană. "Am discutat cu Universitatea Craiova, Dinamo şi Oţelul Galaţi, dar nu am semnat cu niciuna dintre ele. Vreau să-mi duc contractul cu FC Argeş până la capăt. Sper ca situaţia clubului să se rezolve", a spus Badea.Înlocuitor pentru Grigoraş?Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a făcut marţi seară o declaraţie surprinzătoare: „Am discutat în această vară cu Craiova, Dinamo şi Oţelul, dar vreau să rămân la Piteşti!” Cum formaţia gălăţeană are tehnician sub contract, l-am întrebat pe directorul general Marius Stan dacă este reală afirmaţia lui Badea. „N-are rost să-l facem mincinos pe Ionuţ Badea. De vreme ce toată vacanţa s-a vorbit de faptul că Petre Grigoraş va pleca pe la nu ştiu câte echipe din Liga I, trebuia să ne asigurăm şi noi o variantă de rezervă”, a explicat şeful grupării roş-alb-albastre. Grigoraş, care spune că n-a fost contactat de nimeni, va ajunge astăzi în Galaţi şi va avea o discuţie cu Marius Stan.http://www.viata-libera.ro/articol-Inlo ... ras_2.html
Recommended Posts