Jump to content

Fondul de vânătoare Vizureni, scos la licitaţie


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Fondul de vânătoare Vizureni, scos la licitaţie

Ministerul Agriculturii va organiza o licitaţie prin care va atribui celor interesaţi, în calitate de gestionari, 44 de fonduri cinegetice, inclusiv fondul de vânătoare de la Balc, judeţul Bihor, la care a renunţat în acest an omul de afaceri Ion Ţiriac. Printre aceste fonduri - situate în judeţele Alba, Bistriţa Năsăud, Bihor, Botoşani, Cluj, Maramureş, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Bacău, Neamţ, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Galaţi, Vaslui, Mureş, Sălaj, Constanţa, Hunedoara şi Suceava - se află şi cel de la Vizureşti (Galaţi), cel mai mic dintre toate, cu o suprafaţă de 5.515 metri pătraţi. Licitaţiile vor porni de la tarife cuprinse între 12 euro şi 3.819 euro (pentru Balc). Documentaţia pentru participarea la licitaţia publică pentru cele 44 de fonduri se poate depune până la 3 iulie, inclusiv, la sediul MAPDR. Contractul de gestionare a fondurilor cinegetice va fi semnat pe 10 ani.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Licitaţie pentru iepurii de la Vizureni

Fondul de vânătoare Vizureni (din nordul judeţului Galaţi) este scos la licitaţie de către Ministerul Agriculturii. Licitaţia are loc miercuri, 22 iulie, de la ora 9,30, la Bucureşti.

Link to comment
Share on other sites

„Undă verde” la Vizureni pentru vânători

* AJVPS Galaţi a câştigat licitaţia pentru atribuirea fondului cinegetic din nordul judeţului *

Vânătorii de la AJVPS Galaţi au câştigat cursa pentru gestionarea dreptului de vânătoare a fondului cinegetic de la Vizureni, situat în nordul judeţului, (cu o porţiune chiar pe teritoriul judeţului Vaslui), numai bun pentru o ieşire la iepuraşi sau la fazani.

La sediul Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale s-a desfăşurat, marţi şi miercuri, licitaţia pentru atribuirea spre gestionare a 41 de fonduri de vânătoare, printre care şi cel de la Vizureni, cu o suprafaţă de 5.515 hectare şi un preţ de plecare al redevenţei anuale de 77,5 euro. Pentru adjudecarea acestui fond s-au înscris la licitaţie cinci asociaţii vânătoreşti: AVPS Lebăda (Brăila), AVPS Muflonul (Buzău), AVPS Safari Land, AVP Iepuraşul Cernavodă şi AJVPS Galaţi. Aceasta din urmă a câştigat licitaţia, angajându-se să plătească o redevenţă anuală de 12.501 euro. „Este un fond nou pentru vânătorii gălăţeni, o zonă care până acum nu a mai fost gestionată de noi. În acest fond se găseşte în special vânat mic – iepuri, fazani, dar mai sunt şi căprioare sau mistreţi. Misiunea noastră este, printre altele, de a păzi acest fond de braconieri, de a asigura liniştea vânatului şi a proteja locurile de reproducere, de a asigura hrană suplimentară pentru animale pe timp de iarnă”, ne-a declarat Vladimir Talpeş, directorul AJVPS Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-%E2% ... ori_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.