Jump to content

Mircea Răzvan Cristea a predat şefia PNL Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

PNL Galaţi caută şef la municipală

* Preşedintele organizaţiei municipale PNL Galaţi, Mircea Răzvan Cristea, şi-a depus mandatul astfel încât potrivit statutului partidului să aibă loc alegeri pentru desemnarea unei noi structuri de conducere.

În următoarele două săptămâni organizaţia municipală a PNL va trebui să propună Biroului Judeţean al partidului o nouă echipă de conducere. Aceasta va asigura interimatul până cel târziu în primăvara anului viitor când ar urma să aibă loc alegerile. Potrivit declaraţiilor lui Mircea Răzvan Cristea, mandatul biroului municipal al PNL a expirat încă din luna februarie, dar alegerile din interior s-au amânat din cauza europarlamentarelor. "Am făcut o depunere de mandat împreună cu biroul municipal în vederea reorganizării... După congres nouă ni s-a modificat statutul: a crescut numărul de membri din biroul municipal. Apoi trebuie să facem un număr de organizaţii de cartier egal cu numărul de consilieri, de 27. Acum avem 16. În al treilea rând trebuie să mergem la organizaţii, iar din punct de vedere al statutului, trebuie să avem organizaţii la nivel de secţii de votare, ceea ce înseamnă pentru Galaţi 177 de secţii de votare pe care le-am construit, dar la europarlamentare nu au dat randament. Deci este un imens efort organizatoric", a declarat Mircea Răzvan Cristea. El s-a arătat însă destul de rezervat în declaraţii în ceea ce priveşte numele viitorului preşedinte al organizaţiei PNL Galaţi. Cu toate acestea, întrebat dacă îşi doreşte un nou mandat în fruntea organizaţiei gălăţene, Cristea a spus că orice este posibil. "La nivelul biroului municipal al PNL Galaţi trebuie o nouă generaţie de oameni", a mai afirmat Mircea Răzvan Cristea, care se află de aproape nouă ani în fruntea organizaţiei PNL Galaţi.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=6

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

20 de organizaţii PNL vor fi dizolvate şi reorganizate

Circa 20 de organizaţii comunale a PNL vor fi reorganizate, la unele se va dizolva biroul şi va fi numită o conducere interimară, iar la unele vor fi întărite şi completate birourile, în urma rezultatelor slabe la euroalegeri, a anunţat, vineri, preşedintele filialei PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Liderul PNL Galaţi susţine că aceste măsuri de reorganizare sunt necesare pentru obţinerea unui rezultat cât mai bun la alegerile prezidenţiale din toamnă. Şi organizaţia municipală a PNL va fi reorganizată, după ce în urma rezultatelor la europarlamentare conducerea şi-a depus mandatul.

Potrivit aceleaşi surse, duminică va avea loc Delegaţia Permanentă a PNL Galaţi, eveniment unde va fi ales preşedintele interimar al organizaţiei municipale a PNL, după ce în urma rezultatelor slabe la europarlamentare Mircea Răzvan Cristea şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei municipale. Amintim că la alegerile europarlamentare din 7 iunie PNL a obţinut la municipiu un procent sub PRM, de 12, 08.

Întrebat dacă este luată în calcul varianta ca Marius Stan, directorul general al Clubului Oţelu Galaţi, să fie ales în funcţia de preşedinte la organizaţia municipală PNL, Victor Paul Dobre a spus că „nu cred că la momentul acesta, dar cel care va face propunerile din partea municipiului va fi Marius Stan”. La întrebarea dacă Marius Stan are voie să se autopropună în funcţia de preşedinte la municipală, Dobre a răspuns ferm: „Bineînţeles, doar suntem în democraţie”.

Dobre a mai punctat că în două săptămâni urmează să aibă loc reuninea Ligii Aleşilor Locali a PNL Galaţi, eveniment unde este aşteptat unul dintre liderii de la centru şi unde se va alege conducerea filialei dintre cei peste 200 de aleşi locali ai PNL, primari, viceprimari, consilieri judeţeni şi locali.

Link to comment
Share on other sites

Liberalii nu au încă şef la municipală

Desemnarea noului lider al organizaţiei municipale PNL Galaţi a fost amânată. Preşedintele filialei judeţene a partidului, Victor Paul Dobre, a declarat că o decizie privind viitorul şef de la municipală va fi luată abia în zilele următoare, deşi iniţal alegerea acestuia ar fi trebuit să aibă loc la sfârşitul săptămânii.

În urmă cu câteva săptămâni, cel care s-a aflat în fruntea organizaţiei municipale PNL Galaţi de aproape nouă ani, Mircea Răzvan Cristea, şi-a depus mandatul astfel încât potrivit statutului partidului să aibă loc alegeri pentru desemnarea unei noi structuri de conducere. Aceasta ar urma să asigure interimatul până cel târziu în primăvara anului viitor când ar trebui să se desfăşoare alegeri interne la PNL Galaţi.

Victor Paul Dobre a mai spus că nu mai puţin de 21 de organizaţii comunale PNL care au obţinut rezultate mici la alegerile europarlamentare vor intra într-un proces de reorganizare. ”Dorim ca măsurile pe care le luăm să ne pună într-un dispozitiv mai pregătit pentru un rezultat cât mai bun la alegerile prezidenţiale", a mai afirmat Dobre.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=5

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Victor Paul Dobre a preluat conducerea interimară a filialei municipale

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, a preluat, joi, conducerea interimară a filialei municipale, după ce fosta conducere şi-a depus mandatul pe fondul scorului slab obţinut în municipiul Galaţi la alegerile europarlamentare din 7 iunie. "La nivelul organizaţiei municipale voi prelua conducerea interimară până la prezidenţiale", a declarat, joi, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre. El şi-a asumat acest angajament după ce fosta conducere a municipalei şi-a pus mandatul la dispoziţia liderilor judeţeni. Fostul preşedinte al organizaţiei municipale liberale de la Galaţi, viceprimarul Mircea Răzvan Cristea, şi echipa sa au luat această decizie după ce, la alegerile europarlamentare din 7 iunie, au obţinut un scor slab. Cu toate acestea, Mircea Răzvan Cristea a fost păstrat în biroul municipal, care a fost lărgit cu 50%, la 29 de membri. Totodată, Cristea a obţinut şi statutul de vicepreşedinte al biroului judeţean al PNL.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.