Jump to content

Adusă de mamă la Protecţia Copilului la 17 ani


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Părăsită de mamă

* Dramă la Direcţia pentru Protecţia Copilului. O gălăţeancă pusă pe scandal a venit cu fiica ei de mână, hotărâtă să o abandoneze. Femeia spune că a recurs la acest gest după ce fata de 17 ani s-a hotărât să plece în Italia, pentru a se prostitua. Minora este acum într-un centru de minori.

Totul a început în urmă cu aproximativ un an, când Elena, o liceancă de 17 ani, a început o relaţie cu un bărbat cu 15 ani mai în vârstă. Încă de atunci, mama ei s-a opus iubirii dintre cei doi. Elena nu a renunţat însă la întâlnirile pe ascuns şi a început să se certe tot mai des cu mama sa. Miercuri seară, femeia s-a hotărât să o abandoneze pe fată la Direcţia pentru Protecţia Copilului. ”Atitudinea era de o agresivitate ieşită din comun, de ambele părţi. Chiar a bătut-o pe fată de faţă cu noi, doar să ne demonstreze că ar face orice să scape de ea. Ne-a spus că nu îi pasă dacă va fi decăzută din drepturile părinteşti ori se va întâmpla ceva cu ea, legal vorbind”, ne-a spus Tania Calcan, purtător de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Femeia spune că a avut toate motivele să recurgă la această măsură. Ea povesteşte că tânăra o ameninţa că are de gând să plece alături de iubitul ei în Italia, unde urma să se prostitueze. ”Era o fată şi o elevă foarte bună. În ultima vreme s-a schimbat însă foarte mult. Mai am patru fete, dar niciuna nu mi-a făcut probleme. I-am oferit tot ce a avut nevoie. Ea însă a renunţat la şcoală, a început să se comporte tot mai vulgar. Când mi-a zis că vrea să plece să se prostitueze, i-am dat foc la buletin”, susţine femeia revoltată. Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului cred însă că viitorul fetei depinde de ce va face de acum încolo. ”Peste jumătate de an va deveni majoră şi ea trebuie să ştie ce vrea să facă cu viaţa ei, multe depind de ea. Va fi probabil inclusă în programe de sprijin”, a continuat Tania Calcan. Elena este însă hotărâtă să plece din ţară după ce Poliţia îi va elibera un nou buletin. Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului susţin că în ultima vreme, numărul unor astfel de cazuri este tot mai mare.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=2

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.