Jump to content

Michael Jackson continuă să cânte

Recommended Posts

Posted

A murit Michael Jackson

Cantaretul american Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a fost transportat, joi, de urgenta la spital de catre o echipa de paramedici care l-au gasit in locuinta sa fara suflare, scrie Los Angeles Times. "Am aflat ca Michael Jackson a fost dus cu ambulanta la spital", scrie site-ul TMZ.com, specializat in viata starurilor, precizand ca regele muzicii pop a fost victima unui stop cardiac.

Ulterior, in jurul orei 2.00 noaptea, LA Times, New York Times si BBC au anuntat moartea interpretului.

Posted

A fost si va ramane idolul generatiei mele.

Anii de liceu au fost mai frumosi cu muzica lui, in acele vremuri.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Posted

Tarak Ben Ammar, prieten si ex-manager al lui Michael Jackson, i-a calificat vineri drept "criminali" pe medicii "sarlatani" care au profitat de faptul ca regele muzicii pop era "ipohondru" si "l-au indopat cu medicamente", relateaza AFP, citand o declaratie pentru radioul francez Europe 1.

"Este evident ca cei care au fost criminali in aceasta afacere sunt medicii care l-au ingrijit de-a lungul carierei, care i-au distrus fata, care i-au dat medicamente pentru a-l scapa de durere", a declarat Tarak Ben Ammar, producator de cinema si om de afaceri tunisian.

"Nu mai putea sa doarma si lua somnifere. Era ipohondru si nu vom sti niciodata daca era intr-adevar bolnav, pentru ca era inconjurat de medici care traiau din aceasta maladie, care il facturau cu mii si mii de dolari pentru medicamente, pentru vitamine...", a continuat Ammar, care a fost managerul cantaretului in turneul mondial efectuat la sfarsitul anilor '90.

El sustine ca Michael Jackson a murit "in urma unei crize cardiace, pentru ca lua tot felul de medicamente", dar a precizat ca nu l-a vazut niciodata drogandu-se pe starul pop.

"Manca foarte prost, nu a avut niciodata o viata foarte sanatoasa, nu putea sa faca sport. Toate acestea ar fi avut aceleasi consecinte asupra oricarei fiinte umane", a concluzionat el.

Michael Jackson a murit joi, la varsta de 50 de ani, intr-un spital din Los Angeles, unde fusese adus in urma unui stop cardiac.

sursa: http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-586 ... arului.htm

Posted

Dumnezeu sa-l odihneasca. Inca un artist adevarat a plecat la Cel de Sus... Muzica lui va ramane in sufletele noastre. Nu cred ca este cineva care sa nu fi auzit vreo piesa cu Michael Jackson. R.I.P.

Posted

Nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a stins The King of Pop... mi-a marcat adolescenta si chiar am fost un fan al lui... dupa un concert de-al meu in Germania in '92, chiar dupa ce Michael sustinuse concert la Munchen si inainte de a concerta la Bucuresti, am gasit in gara de la Viena o revista destul de groasa care, pe atunci era in jur de 40 de marci, cu un poster in marime naturala si cu foarte multe date despre viata lui si despre concertele lui. Bineinteles ca n-am rata-o, si mi-am intregit colectia de postere pe care o aveam pe un perete intreg din dormitor, numai cu el, insa imi pare rau ca nu mai am decat cateva fotografii cu ceea ce a fost pe acel perete. La un moment dat facusem rost si de o partitura cu cateva melodii de-ale lui insa am ratacit-o pe undeva si nu mai dau de ea. Imi procurasem de la niste prieteni si o manusa lucrata de ei, asemanatoare cu manusa lui Michael... Sunt mandru ca am crescut cu muzica lui si n-am sa incetez niciodata sa ascult albumele sale. Dupa parerea mea, Michael a fost prea inocent, prea bun pentru lumea asta. Traia intr-o lume a lui, o lume fara violenta, o lume de poveste si cu toate ca avea 50 de ani, sufletul lui era de copil. In ultimul timp, mai precis dupa albumul Dangerous, a fost inconjurat numai de hiene. Referitor la schimbarile fizice atat de controversate tind sa cred ca nu erau altceva decat rabufnirile lui vis-a-vis de ceea ce a insemnat copilaria lui, reprosurile care i le aducea tatal lui referitoare la tenul lui, de nasul lui si nu numai. Am inceput sa adun tot ceea ce a insemnat Michael, si am facut rost si de un documentar facut de un englez, in care Michael dezvaluie cateva dintre problemele sale. Ce sa mai spun... inca nu-mi vine sa cred ca s-a stins singur, exact cum nu-si dorea.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :!:

Posted

Lacrimi , flori, si o pioasa lumanare aprinsa pentru unul dintre titanii muzicii pop si dansului ....

Chiar daca fizic a disparut , va trai mult timp prin ceea ce a lasat in urma!

Posted

Sincer, nu l-am înţeles niciodată pe Michael Jackson până nu demult ... Îmi pare rău pentru tot ce i s-a întâmplat nu numai în ultima parte a vieţii, dar şi pentru toată viaţa ingrată pe care a avut-o şi pe care a mascat-o sub rolul pe care l-a jucat... Dumnezeu să-l odihnească!

Posted

Desi am 35 de ani va spun sincer ca mi s-au umezit ochii !

Zilele trecute cand toate posturile dadeau muzica cu M J am avut un sentiment de pierdere... o pierdere personala. De fapt cred ca am resimtit un gol in suflet. A fost o reactivare a emotiilor din adolescenta dar am avut si un sentiment de imbatranire. Am crescut cu Michael Jackson ma straduiam sa-i invat pasii, miscarile... primele albume erau electrizante cele de pe urma atingeau alte corzi, mai sensibile.

A fost extraordinar ca toate melodiile pe care le-am ascultat le stiam, le fredonam. A fost un artist mare, un copil mare dar un copil fara copilarie.

Dumnezeu sa-L odihneasca in pace !

Posted

Azi 7 iulie, la ora 20.00 sa pastram cu totii un moment de reculegere in memoria marelui cantaret Michael Jackson si sa aprindem o lumanare in memoria sa.

Dumnezeu sa il ierte!

Si ca sa inchei acest mesaj o sa scriu o fraza care era la sfarsitul concertelor lui " LADIES AND GENTLEMENT'S MICHAEL JACKSON HAS LEFT THE STAGE!"

REST IN PEACE!!!

Posted

Inmormantarea lui Michael Jackson

Inmormantarea lui Michael Jackson s-a incheiat marti seara cu melodia Heal the World, dupa care familia starului i-au adus un ultim omagiu. Momentul cel mai emotionat, dar si cel mai controversat a fost aparitia la microfon a fiicei lui MIchael, Paris. Izbucnind in lacrimi, aceasta a declarat ca "tati a fost cel mai bun tata pe care ti l-ai fi putut imagina vreodata". Mariah Carey, Lionel Richie, Stevie Wonder si Jennifer Hudson au cantat in memoria artistului. Queen Latifah, Al Sharpton si Kobe Bryant si i-au adus omagii. Presedintele SUA, Barack Obama a declarat ca Michael a fost unul dintrei cei mai mari artisti ai generatiei noastre: "Cred ca alaturi de Elvis, Sinatra si Beatles el a devenit o parte esentiala a culturii noastre. Ceremonia de inmormantare a durat circa doua ore.

http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... -paris.htm

• 1 month later...
Posted

Michael Jackson a fost ucis

Reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Los Angeles au spus, vineri, într-o declaraţie de presă, că în urma autopsiei s-a constatat că decesul lui Michael Jackson este omucidere şi a inclus o combinaţie de mai multe substanţe, transmite CNN.com. Raportul complet al autopsiei va fi publicat la finalizarea anchetei deschise în acest caz.

Reprezentanţii Institutului au precizat că Michael Jackson a murit în urma unei "intoxicaţii profunde cu propofol". "Printre alte cauze ale decesului: efectul în urma substanţelor benzodiazepine", se mai arată în declaraţia legiştilor, citată de CNN. Lorazepam, midazolam şi diazepam sunt cele mai cunoscute substanţe din clasa benzodiazepinelor. Raportul complet şi final al autopsiei şi un raport toxicologic complet "vor fi ţinute sub protecţie la cererea Los Angeles Police Department şi a procurorului general al districtului Los Angeles", se mai precizează în declaraţia Institutului.

Michael Jackson a murit din cauza unei doze letale dintr-un anestezic puternic - propofol -, potrivit unui mandat de percheziţie făcut public în 24 august, în oraşul Houston (Texas), unde sunt mai multe birouri ale medicului personal al starului, Conrad Murray, suspectat de omucidere. Michael Jackson a făcut stop cardiac şi a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

http://www.mediafax.ro/life-inedit/mich ... eo-4814048

Posted

Michael Jackson a fost inmormantat la Los Angeles

La cimitirul Forest Lawn din Glendale, la periferia Los Angeles-ului, in vestul Statelor Unite, a avut loc inmormantarea lui Michael Jackson, la peste doua luni de la moartea sa. Potrivit politiei, au fost invitate intre 150 si 200 de persoane, pentru o ceremonie intima care urma sa inceapa la ora locala 19.00 (2.00 GMT) si sa dureze aproximativ doua ore. Canalele de televiziune au aratat imagini cu o parte dintre invitati, asezati pe scaune albe, in asteptarea ceremoniei. Printre ei se afla si vechea prietena a lui Michael, Elizabeth Taylor. Potrivit France Presse, au fost prezente personalitati apropiate de Michael Jackson - diva muzicii soul, Aretha Franklin, cantareata Diana Ross, actita Brooke Shields. Grupuri mici de admiratori, precum si peste 400 de jurnalisti au stat in spatele barierei de securitate. Fanii lui Michael au fost rugati de familie sa stea deoparte si sa nu tulbure ceremonia. Familia regelui pop a sosit la cimitir cu o ora intarziere. Cortegiul, compus din peste 20 de vehicule, si-a facut intrarea la scurt timp dupa ora locala 20.00. Trupul regelui pop a fost asezat intr-un mormant pe Terasa Sacra a Marelui Mausoleu, construit dupa celebrul cimitir Campo Santo din Genova, in Italia. Mormantul este inconjurat cu multe camere de luat vederi. Cei trei copii ai starului pop - Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) si Prince Michael II (7 ani) au pus in sicriul tatalui lor biletele ca "Te iubim, tata" sau "Ne lipsesti", precum si manusa alba pe care Michael o purta uneori pe scena. Potrivit CNN, la mormantul lui Michael a cantat o veche prietena a megastarului, cantareata Gladys Knight. Mausoleul in care este inmormantat Michael - care poate fi vizitat in mod normal - a fost închis, urmand sa se redeschida dupa cateva ore de la inmormantarea starului.

http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-610 ... ngeles.htm

Posted

Pentru mine Michael a reprezentat enorm ...Un artist complet si complex, care a fost deschizator de drumuri in muzica, dans , coregrafie, moda, video...Desi stiam piesele lui pe de rost,de cand a murit ma uit constant la videoclipurile pe care le-a si semnat ca si regizor , producator ,coregraf,compozitor,textier...

Uimitor!!!! Descopar de fiecare ,data noi si noi elemente....noi si noi semnificatii si am ajuns la concluzia ca Michael a fost un geniu...Tot strigatul lui de ajutor , indreptat spre lume ,e acolo ,in muzica lui....

Citindu-i versurile,vazandu-i miscarile ,strigatul caracteristic cu care colora din cand in cand piesele,toate acestea reprezentau revolta lui impotriva celor care l-au chinuit si nu l-au inteles.....

"Tired of injustice

Tired of the schemes

The lies are disgusting

So what does it mean

Kicking me down

I got to get up

As jacked as it sounds

The whole system sucks..." SCREAM

Si mai presus de toate ,te frapeaza cum ,cu toata celebritatea si magnetismul prin care atragea mase de oameni , era atat de pur sufleteste ,atat de sensibil si atat de bun.....Tot ce s-a scris despre el au fost minciuni sfruntate, o modalitate a presei de a scoate bani de pe urma lui (cum au facut-o si altii) ...Toata iubirea si-a indreptat-o catre copii si animale pentru ca erau la fel de puri ca si el si pentru ca nu a avut ceea ce se cheama copilarie...A incercat sa o traiasca la o alta varsta...

Acuzatiile de pedofilie... :cry: Ulterior, chiar cei care l-au acuzat ,au recunoscut ca au fost falsuri ...

Despre culoarea pielii,despre care a fost atat de blamat...Michael a fost un om bolnav...suferea de vitiligo(o boala cumplita mai ales pentru un om de scena).....Intr-un documentar realizat de Bashir ( un jurnalist care a distorsionat adevarul)Michael spune:"Nu pot controla faptul ca sufar de vitiligo..Ask God about this....Multi cu pielea alba stau la soare si devin negri ; in industria cosmeticelor exista o afacere extrem de profitabila - autobronzantele- si nimeni nu zice nimic,totul e ok...De ce pe mine ma blameaza? Nu am ales eu sa sufar de aceasta boala..."Chiar el spune intr-un interviu"I am a black American and I am proud of this"

Referitor la operatiile estetice...In urma accidentului ce a avut loc cand filma reclama de la Pepsi,unde i-a ars scalpul si o parte de la gat ,a trebuit sa i se aplice grefe de piele sa i se reconstruisca partea arsa....De aici incepe si prescrierea de calmante care l-au facut dependent...Nasul si l-a modificat in urma unei lovituri si pentru ca nu mai putea respira in timp ce canta...

Daca luam sa disecam realitatea ,vedem ca in orice exista o alta motivatie decat cea estetica... Si chiar daca ar fi fost numai estetica, fiecare este liber sa faca ce doreste atat timp cat nu afecteaza pe altii..De ce culoarea pielii lui Michael a fost o problema pentru omenire???????? Nu o sa inteleg niciodata....Ma intriga faptul ca foarte multi isi dau cu parerea fara sa cunoasca nici 1% din ceea ce s-a intamplat in realitate,ma intriga faptul ca desi in urma mortii lui s-a aflat absolut tot adevarul , se mai trezesc unii sa arunce cu noroi.... Nu pot sa inteleg de unde vine atata rautate impotriva unui om pe care nu l-au cunoscut niciodata, care nu le-a facut nimic ,ba din contra ,le-a daruit ...

A lasat in urma sa o valoare- muzica sa ... Nimeni nu-l va putea egala vreodata...Moda anilor '80-'90 a fost marcata clar de elementele tinutelor sale, industria videoclipurilor a fost revolutionata de catre el....

Si-a pus sufletul pe tava ,iar noi i-am facut rau batjocorindu-l,accentuandu-i suferinta si singuratatea...

Pacat ca s-a dus prea devreme....Rest in peace , Michael!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

Michael Jackson, omagiat pe malul Dunării

Aproape 70 de tineri din Galaţi, cu vârste cuprinse între opt şi 25 de ani, au organizat, aseară, un moment inedit dedicat regelui pop. După modelul fanilor din marile oraşe ale lumii, grupul de gălăţeni a dansat în stilul “fresh mob” în care, trecătorii se alătură spontan dansatorilor. Iniţiatorii manifestării au ales trei locaţii din oraş: Gara CFR, Parcul Eminescu şi Faleza (la Elice). Reacţia spectatorilor a fost mai întâi de surprindere după care mai toţi şi-au scos telefoanele mobile şi au început să filmeze sau să schiţeze paşii de dans. Cei 70 de tineri au dansat în fiecare locaţie câte un minut şi 24 de secunde, pe ritmurile hitului “Beat it”. Organizatorii, care doresc să reediteze acţiunea, spun că ar avea nevoie pe viitor de sprijinul Primăriei pentru a pune la punct un dans mult mai complex, eventual cu întreruperea temporară a circulaţiei pe Faleză.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... alati.html

• 2 weeks later...
Posted

O nouă piesă Michael Jackson pe Internet

O nouă melodie a megastarului decedat pe 25 iunie a fost postată în această dimineaţă pe Internet, pe site-ul site-ul michaeljackson.com, anunţă BBC. Piesa intitulată „This is it” dă, de aftfel, şi titlul albumului caree va fi lansat pe 26 octombrie. Familia Regelui Pop nu a dat mai multe informaţii privind data la care a fost compusă sau înregistrată piesa. Tot "this is It" ş-a numit şi filmul lansat după moartea artistului şi care cuprinde scena de la repetiţiile pentru turneul mondial pe care Jacko îl pregătea.

http://link.brightcove.com/services/pla ... 4145992001

• 8 months later...
Posted

Fanii lui Michael Jackson se pregătesc să aducă un nou tribut regelui pop

La un an de la moartea megastarului, 20 de tineri dansatori din Galaţi şi 10 figuraţi vor filma într-o variantă proprie videoclipul piesei „Beat It", a lui Michael Jackson. Este de fapt o reproducere a videoclipului original, cu care tinerii vor să intre în concursul organizat de MTV România, al cărui premiu este includerea imaginilor într-un video "mashup", pe care MTV şi mtv.ro ll vor difuza pe data de 25 iunie, la un an de la moartea regelui muzicii pop. Locul de filmare ales de dansatori este Complexul Francezi, acolo unde există chiar nişte ruine care se aseamănă bine cu cele din videoclipul original. Cât priveşte costumaţia - fiecare vine cu are p-acasă din anii '80. Videoclipul trebuie să fie gata pe 20 iunie.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Fanii_lui_Michael_Jackson_se_pregatesc_sa_aduca_un_nou_tribut_regelui_pop_0_280172370.html

• 2 weeks later...
Posted

Videoclipul „Beat It”, în variantă gălăţeană

Videoclipul a fost filmat de 30 de tineri din Galaţi. Acesta va fi difuzat astăzi pe MTV, într-un „mashup" dedicat starului pop. Peste 30 de tineri voluntari au filmat, zilele trecute, o variantă proprie a videoclipului piesei "Beat It", a lui Michael Jackson. Este de fapt o reproducere a videoclipului original, cu care tinerii au intrat în concursul organizat de MTV România, al cărui premiu este includerea imaginilor într-un video "mashup", pe care MTV şi mtv.ro, îl vor difuza astăzi, pe parcursul întregii zile, la un an de la moartea regelui muzicii pop.

Regizoarea Ana Cristina Iacob a venit special de la Bucureşti pentru a asista la filmări, Andrei Mocanu a pregătit în cel mai mic detaliu coregrafia, la scenariu a contribuit şi Cristina Lişman, iar cameramanul Andrei Vultureanu s-a înţeles de minune cu regizoarea şi a filmat totul într-o singură zi, cu o singură cameră. La acestea se adaugă dezinvoltura celor 30 de tineri, care au tras, dublă, după dublă, până a ieşit cum a vrut "şefa".

Filmările au fost realizate în trei locaţii diferite: Complexul Francezi, "la Toto", acolo unde există chiar nişte ruine asemănătoare celor din videoclipul original, pe bulevardul Coşbuc, printre blocurile noi aflate în construcţie, şi într-un depozit de la ieşirea din oraş.

Cât priveşte costumaţia - fiecare a venit cu a avut pe acasă, în special ţinute specifice anilor '80. După o zi grea de filmări, a ieşit un videoclip care a stârnit interesul celor de la MTV România. "Ne-au sunat şi ne-au spus că suntem printre câştigători. Vă daţi seama că bucuria noastră a fost maximă. Atât de bucuroşi eram încât nu ne-am supărat nici când ne-au zis că vor modifica ceva la videoclip", spune Andrei Ileanu, unul dintre protagoniştii videoclipului.

Cu excepţia regizoarei Ana Cristina Iacob, toţi protagoniştii variantei gălăţene a videoclipului piesei "Beat It" sunt la prima experienţă de acest gen.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Videoclipul_-Beat_It-in_varianta_mioritica_0_286771399.html

• 3 months later...
Posted

Omagiul gălăţean adus lui Michael Jackson, inclus pe un album oficial din SUA

"Echipa" din Galaţi care a produs unul dintre primele „tributuri" aduse regelui muzicii pop Michael Jackson, la numai câteva zile după moartea lui a fost selectată să facă parte de pe primul album care va fi scos în curând de cel mai prestigios site de muzică dedicat starului american: www.michaeljacksontributeportrait.com

"Michael Jackson Tribute song - Lil' Jay feat. Laura & Baros - Stil Shining" a apărut pe 30 iunie 2009, la numai câteva zile după ce starul pop a fost găsit fără suflare în locuinţa lui. Prima idee am avut-o eu. I-am trimis-o lui Baros (Bogdan Constantinescu) care a facut negativul. Am intrat în studio, am făcut o linie melodică şi am înregistrat", îşi aminteşte Andrei Ileanu, alias Lil' Jay. Cum i-a venit ideea să producă un astfel de tribut? „Păi... Michael m-a inspirat dintotdeauna să cânt, să fiu eu, am crescut pe muzica lui, am învăţat să fiu un om mai bun pe muzica lui, am învăţat să iubesc pe muzica lui. El mi-a fost, atunci când am avut nevoie, tatăl pe care nu l-am avut niciodată", mai spune Andrei. Tributul nu este o piesă deosebită, un hit, este doar o piesa de suflet, o piesă cu un mesaj foarte puternic pe care doar cei foarte apropiati de Michael Jackson îl pot simţi şi înţelege.

Andrei visează la o carieră muzicală de succes încă din copilărie. Acum este la un pas ca visul să i se îndeplinească. „Asta mi-am dorit de la o vârstă foarte fragedă. Din păcate, viziunea mamei mele asupra succesului în viaţă a fost diferită şi nu a manifestat un interes deosebit în a-mi valorifica taletul deja descoperit de alţii aşa că mi-am jurat ca atunci când va veni momentul mă voi strădui din răsputeri să fac ceea ce m-a învăţat Michael", spune tânărul artist.

Să mai spunem că versurile poartă semnătura Laurei Rusu, vocea feminină din melodie. „Trupa" Lil' Jay feat. Laura & Baros nu ştie deocamdată când va apărea acest grupaj de tributuri. Oricum, oficialii site-ului american le-au cerut celor trei gălăţeni discreţie maximă, asigurându-i totodată că se vor ocupa ei de publicitate în Statele Unite.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/color800517bVIDEOfontbVezi-romanesc-Michael-Jackson-SUA_0_349165196.html

http://www.youtube.com/watch?v=vJnu6Acx4BA