Jump to content

Michael Jackson trăieşte la Lieşti


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Michael Jackson traieste! Are 14 ani si locuieste in comuna Liesti, Galati

Pe numele sau complet Michael Jackson Stanescu, baiatul se declara fan infocat al artistului pop si regreta alaturi de lumea intreaga moartea acestuia. Michael Jackson din Liesti are 14 ani si merge la scoala in clasa a sasea.

Parintii i-au ales acest nume dupa ce au vazut la televizor iuresul creat de Regele Pop atunci cand a venit pentru prima oara in Romania. Ar fi vrut, spun ei, ca baiatul lor sa aiba ceva din succesul artistului american. Adolescentului i-ar fi placut sa stie mai multe despre legenda pop al carei nume il poarta, insa de cativa ani incoace familia lui nu-si mai permite sa plateasca factura la curentul electric si televizorul nu functioneaza. A aflat de la ceilalti copii, cu durere in suflet, de moartea adevaratului Michael Jackson. "Avea parul ala mare, lung. Mi-a placut pana la Dumnezeu. Si i-am zis asa sotiei: Ma, daca o sa ne ajute Dumnezeu sa avem vreun copil baiat asa ii punem numele: Michael Jackson."Ioan Stanescu, tatal lui Michael Jackson. Parintii lui Michael Jackson din Liesti l-au placut pe artist de cum l-au vazut prima oara la televizor.

Copilul este mandru nevoie mare si se lauda cu un certificat de nastere unic in Romania. Michael Jackson Stanescu promite ca se va stradui sa invete cat mai bine la scoala si va lua in serios lectiile de muzica. Asa poate ii va calca pe urme marelui Michael Jackson.

http://stirileprotv.ro/show-buzz/michae ... alati.html

Ştire de ştire, mânca-ţi-aş! :d

Link to comment
Share on other sites

am avut acum multi ani o prietena care se numea postumia...si nu era tiganca...din pacate pentru mine intanlirea noastra a avut loc intr-o perioada extrem de agitata pentru mine...pacat ca am facut o alegere proasta la vremea aia ...la primele intanliri mereu ma punea sa-i spun numele ...sa fie sigura ca nu l-am uitat.de multi ani o port undeva in suflet.super fata...a fost la vremea aia una din candidatele orasului nostru la miss romania.este a doua oara in viata mea cand aud numele asta...postumia...habar nu am avut ca tiganii pun numele asta copiilor lor

Link to comment
Share on other sites

Daca are 14 ani si e in clasa a sasea probabil a reusit deja sa ramana repetent un an!

Deci e deja o capacitate!

De ce intinati voi memoria unui geniu cu astfel de gunoaie de stiri?

Intradevar massmedia a depasit masura in goana dupa "senzational" si audienta!

Titlul articolului este de un grotesc absolut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.