ella12pin Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ma intreb de catva timp cat va mai dura pana se va gasi cineva sa se implice in revigorarea Gradinii Publice din Galati. Ne-au intrecut si tecucenii, care au reusit sa-si amenajeze un parc unde te poti destinde in mijlocul orasului. In Galati frica de alunecare a terenului care nu stiu cat de justificata este in continuare a facut sa se lase in paragina un loc de agrement care cu ani in urma facea cinste orasului. Cazinoul a ramas o simpla amintire, straturile cu flori deasemenea, ca si cum in Galati nu ar exista oameni care sa se priceapa la gradinairit si floricultura.Sunt firme in oras care se ocupa cu productia de materiale de pavaj , este un liceu de arta, exista firme de constructii care presteaza in alte judete, dar Galatiul a ramas cu o singura optiune daca vrei sa te plimbi sau sa iei o gura de aer : Faleza DunariiProbabil acum, va fi invocata de cei care administreaza orasul criza financiara ca frana in a reamenaja perimetrul la care ma refer, dar daca ne gandim serios costurile nu cred ca ar fi asa de ridicate.
oana6200 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ...Ne-au intrecut si tecucenii... Bravo Lor! In aceste vremuri tulburi de criza, ar fi constructiv ca populatia sa stie ca OMUL SFINTESTE LOCUL! Cum tecucenii isi petrec weekendurile pe faleza, si noi ni le-am putea petrece in parcul lui Pazvante:)
Recommended Posts