Jump to content

Oţelul, în căutarea unui antrenor

Recommended Posts

Posted

Hagi si Lacatus, favoriti sa preia echipa!

Lasati balta de Grigoras, sefii de la Galati cauta antrenor. Hagi e preferatul lor, dar nici nu indraznesc sa-i faca vreo oferta - Regele e prea ocupat cu Academia. Lacatus se poate intoarce la Galati. Galatiul are pretentii de Europa League, iar Lacatus are experienta - 2 ani cu Steaua in Liga Campionilor. Lacatus nu e nici un antrenor scump si cunoaste Galatiul - unde a mai antrenat un sezon in 2001. Stan l-ar vrea si pe Hagi la Galati. Lacatus poate ajunge si la Brasov in locul lui Razvan. Acolo a debutat ca fotbalist, dar a fost si antrenor in 2002. "Mi-as dori sa antrenez in Spania. Acum ma gandesc la vacanta, nu unde o sa antrenez. Am si refuzat cateva oferte din Romania" spune Lacatus.

http://www.sport.ro/liga-1/otelul-se-pr ... oplay=true

Posted

Viorel Tanase crede ca poate califica Otelul Galati in Cupele Europene

Viorel Tanase, noul antrenor intermediar al Otelului, a declarat ca este sigur ca poate califica echipa in cupele europene insa doar daca oficialii clubului ii vor oferi sansa de a pregati echipa in campionat. Antrenorul intermediar al Otelului, Viorel Tanase, isi doreste sa ajunga antrenor principal la echipa si sa se califice cu aceasta in cupele europene. Acesta spera ca patronul clubului sa ii dea sansa sa antreneze echipa in campionat. "Nu cred ca Otelul este o palarie prea mare pentru mine. Intr-adevar, am facut un salt de la Liga a III-a, dar cu toate astea stiu ca as putea indeplini obiectivul, si anume calificare in cupele europene. Mi-as dori sa fiu antrenor cu acte in regula, nu interimar, pentru ca am incredere in capacitatea mea si as putea face treaba buna", a declarat pentru Newsin, Tanase. Fost jucator al echipei Otelul, in perioada 1988 - 2007, Viorel Tanase a fost numit antrenor interimar al gruparii galatene dupa ce Petre Grigoras a demisionat in urma cu doua zile.

http://www.telesport.ro/stire-viorel-ta ... 22748.html

Posted

Vine Dorinel la Oţelul?

* Dorinel Munteanu se află pe lista lui Marius Stan * Lăcătuş, nicio şansă *

Marius Stan, directorul general al Oţelului, ar merge pe mâna lui Viorel Tănase, dar se şi teme că acesta să nu fie prea crud pentru o asemenea luptă. „N-am luat încă o decizie, vom vedea în două-trei zile ce vom face. Este posibil să aducem şi alt antrenor”, a comentat şeful clubului dunărean, fără a da vreun nume.

Se pare că o variantă ar fi aducerea fostului internaţional Dorinel Munteanu, care a mai antrenat pe CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti. „Nu ştiu, să vedem”, a replicat Stan când l-am întrebat dacă îl va alege pe fostul component al „generaţiei de aur”.

Cert este că Marius Lăcătuş - ipoteză lansată de unele televiziuni centrale - nu intră deloc în calculele lui Marius Stan.

http://www.viata-libera.ro/articol-Vine ... lul_2.html

Posted

Dorinel Munteanu a ajuns la un acord cu formaţia gălăţeană pentru a prelua banca tehnică

Fostul internaţional român Dorinel Munteanu a declarat, marţi, agenţiei Newsin, că a ajuns la un acord verbal cu oficialii Oţelului Galaţi pentru a prelua postul de antrenor principal, iar miercuri va discuta termenii finali. "Am discutat cu domnul Marius Stan, ne-am înţeles în mare, urmează să punem la punct ce va fi. Voi sosi în România pentru a finaliza negocierile. Nu pot să spun acum mai multe", a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a negociat simultan cu FC Timişoara şi Universitatea Cluj în ultima săptămână, însă în cele din urmă, ambele grupări au decis să numească alţi antrenori. Fostul mijlocaş al echipei naţionale a mai pregătit în cariera sa echipele CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui, Steaua şi Universitatea Cluj.

Posted

S-a decis : Dorinel Munteanu este noul antrenor

Dupa cateva zile de la demisia lui Petre Grigoras, perioada in care toata suflarea ros-alb-albastra a asteptat cu nerabdare numirea noului tehnician ce va fi instalat in curtea Otelul, iata ca Marius Stan a reusit sa gaseasca un inlocuitor pentru Grig. Acesta este Dorinel Munteanu, varianta ce prinsese contur in ultimele zile, cu toate ca cei din conducerea clubului anuntau ca pe lista se aflau atat Viorel Moldovan, cat si favoritul suporterilor, Viorel Tanase. "Munti", aflat in Germania, s-a inteles telefonic cu Otelul, urmand ca in cel mai scurt timp sa soseasca in tara si sa parafeze contractul cu gruparea galateana, contract ce se va intinde pe o durata de doi ani, obiectivul fiind calificarea in cupele europene.

Dorinel Munteanu : „Am discutat cu Marius Stan, ne-am înţeles în mare, urmează să punem la punct restul detaliilor. Voi sosi în România pentru a finaliza negocierile”

sursa: http://www.dunareabatrana.com/component ... renor.html

Posted

Dorinel Munteanu va fi noul antrenor al echipei din Galaţi

Dorinel Munteanu va fi numit, joi, în funcţia de antrenor al echipei Oţelul Galaţi, cu care va semna un contract valabil două sezoane şi va avea ca obiectiv în noul sezon calificarea în Liga Europa. "Este adevărat, am ajuns la un acord verbal cu Dorinel Munteanu. Încă nu a semnat, dar o va face mâine. Va semna pe doi ani, iar obiectivul său în noul campionat va fi o calificare în Liga Europa. În privinţa lui Petre Grigoraş, încă nu m-am întâlnit cu el, dar m-am înţeles verbal în privinţa încheierii înţelegerii sale", a spus miercuri, pentru NewsIn, directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan.

Stan: Dorinel Munteanu va semna cu Oţelul

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat, miercuri, că s-a înţeles cu tehnicianul Dorinel Munteanu, care se află în Germania, pentru a deveni noul antrenor al formaţiei gălăţene după plecarea lui Petre Grigoraş. "Ne-am înţeles telefonic asupra tuturor detaliilor, aştept să ajungă în România iar mâine vom merge împreună în Poiana Braşov, acolo unde Oţelul se află în cantonament. Dorinel Munteanu va veni şi cu secunzii săi la echipă", a spus Marius Stan. Dorinel Munteanu va semna un contract pe doi ani cu formaţia Oţelul Galaţi. Tehnicianul se afla deja în drum spre România. "M-am înţeles telefonic cu domnul Stan însă până nu semnez nu pot spune sută la sută că sunt antrenorul Oţelului", a spus el. Dorinel Munteanu va avea ca obiectiv cu formaţia Oţelul clasarea la sfârşitul campionatului pe un loc care să permită gălăţenilor participarea într-o cupă europeană

Posted

Dorinel Ionel Munteanu – carte de vizita

- Nascut pe 25 iunie 1968 la Gradinari (jud. Caras-Severin);

- A activat ca jucator la: Metalul Bocsa (1986-87), FCM Resita (1987-88), FC Olt (1988-89), Inter Sibiu (1989-91), Dinamo Bucuresti (1991-93), Cercle Brugges (1993-95), FC Koln (1995-99), VfL Wolfsburg (1999-2003), Steaua Bucuresti (2003-05, 2008), CFR Cluj-Napoca (2005-06), FC Arges (2006-07), FC Vaslui (2007-08) si Universitatea Cluj-Napoca (2008, 2009);

- Ca international a bifat 134 de meciuri pentru echipa nationala a Romaniei, marcand 16 goluri (1991-2007);

- Cariera de antrenor: CFR Cluj-Napoca (2005-06), FC Arges (2006-07), FC Vaslui (2007-08), Universitatea Cluj-Napoca (2008, 2009) si Steaua Bucuresti (2008).

Posted

Munteanu: Am avut oferte din liga a 3-a din Germania, dar am ales Otelul

Tehnicianul Otelului Galati, Dorinel Munteanu, spune ca obiectivul echipei de la Dunare pentru sezonul viitor este calificarea in cupele europene. "Am discutat cu domnul Stan, am semnat pe 2 ani si vrem calificarea intr-o cupa europeana chiar la finalul primului sezon. Nu vreau sa vorbesc foarte mult de trecut, sunt convins ca munca pe care o vom depune aici va fi incununata de succes. Nu-mi pare rau ca nu am ramas la Cluj, dupa discutia cu domnul primar nu am mai primit nici un telefon. Am mai avut oferte din liga a 3-a din Germania, insa dupa discutia cu domnul Stan m-a convins ca Otelul e cea mai buna varianta pentru mine", a declarat Munteanu pentru Sport.ro.

http://www.ziare.com/Munteanu_Am_avut_o ... 05030.html

Posted

Obiectiv: calificarea intr-o cupa europeana... :lol:

Dar nu va fi nevoie si de nocturna? Cu ea cum ramane? Cerintele de infrastructura trebuie respectate... E destul de neplacut sa ajungi sa joci intr-o cupa europeana si sa-ti sustii meciurile in alt oras. :oops:

Posted

„Să fie într-un ceas bun!”

Dorinel Munteanu a ajuns joi după-amiază în cantonamentul de la Poiana Braşov al „oţelarilor”. Noul „principal” al gălăţenilor a venit cu maşina tocmai din Germania, iar înainte de a conduce primul antrenament, a fost prezentat echipei de către Marius Stan. „Sper să fie într-un ceas bun”, a spus Munteanu după ce le-a vorbit jucătorilor despre sezonul competiţional care-i aşteaptă.

El va conduce pregătirea până pe 9 iulie, zi în care delegaţia clubului local va reveni acasă.

Preparatorul fizic Ionel Tămăşanu s-a despărţit de Oţelul şi va fi responsabil de pregătirea echipei-satelit. În locul său va fi adus turcul Yuksel Yesilova, care a mai lucrat la Poli AEK Timişoara, Universitatea Cluj, FC Braşov, Sportul Studenţesc şi Steaua Bucureşti.

Cu o zi înainte de finalul stagiului montan, Oţelul ar putea juca primul meci amical al verii, cu FC Braşov.

http://www.viata-libera.ro/articol-Otel ... urc_2.html

Posted

Calugaru si Ciorman, secunzi

Antrenorul principal al FC Otelul, Dorinel Munteanu, isi va definitiva in cateva zile echipa care il va ajuta pe banca tehnica. Catalin Ciorman este primul antrenor secund si statistician, iar Tudorel Calugaru va indeplini functia de antrenor de portari. "Trebuie sa mai stabilesc un secund si astept sa vad daca preparatorul fizic Yuksel Yesilova va reusi sa vina. El are unele probleme cu clubul din Turcia unde a lucrat in ultima perioada", a declarat Dorinel Munteanu.

Antrenorul Viorel Tanase a revenit la carma echipei-satelit FC Otelul II Galati, iar preparatorul fizic Ionel Tamasanu se va ocupa de activitatea intregului Centru de Copii si Juniori al FC Otelul Galati.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1672

Posted

Dorinel Munteanu: „Nu mai pot să joc!“

La 41 de ani, fostul internaţional a decis să renunţe definitiv la cariera de jucător, Oţelul fiind prima echipă unde va figura doar ca antrenor. „Nu mai pot să fac faţă la nivelul Ligii 1. Am avut o pauză de trei-patru luni de inactivitate, iar lucrurile astea se simt la vârsta mea. Când îi văd pe băieţii ăştia tineri cum aleargă de rup pământul pe lângă mine, îmi dau seama că au trecut anii. Pur şi simplu nu mai pot să fac faţă“, a spus Dorinel Munteanu, care crede că a venit timpul să se concentreze numai pe meseria de antrenor. „Trebuia să vină şi momentul acesta la un moment dat. Mă bucur că am reuşit să-l întârzii cât mai mult, pentru că mi-a plăcut enorm să joc fotbal. Oricum, mă gândesc foarte serios să-mi fac un meci de retragere şi mi-aş dori să mai îmbrac o dată tricoul echipei naţionale“, a mai afirmat Munti, care a jucat de 134 de ori pentru echipa naţională.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/dori ... a-joc.html

Posted

Dorinel Munteanu, prezentat oficial ca antrenor al echipei Oţelul

Tehnicianul Dorinel Munteanu a fost prezentat oficial, sâmbătă, ca antrenor principal al echipei Oţelul Galaţi, cu care îşi propune să obţină clasarea pe un loc pe va permite participarea în cupele europene. "Sunt mulţumit de lot. Este concurenţă pe toate posturile. Sunt condiţii pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a prinde o cupă europeană", a declarat Munteanu, într-o conferinţă de presă. El a mai spus că a ales Oţelul datorită lui Marius Stan şi a obiectivului îndrăzneţ impus de club.

La conferinţa de presă a participat şi directorul general Marius Stan, care a afirmat că a optat pentru Munteanu datorită profesionalismului acestuia. "În primul rând datorită profesionalismului său extraordinar. În plus, mizez pe dorinţa lui de revanşă. Am fost foarte mâhnit de ceea ce i s-a întâmplat la ultimele echipe pe care le-a pregătit. Unii şi-au permis să jignească omul Dorinel, fără să ţină cont de nimic", a declarat Stan.

Dorinel Munteanu a precizat că noul său secund va fi Ion Balaur, care a antrenat pe Gloria Buzău în stagiunea precedentă din Liga I, iar Tudorel Călugăru se va ocupa de pregătirea portarilor.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.