Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bun gasit dragi galateni,

Nu stiu exact daca postez la cel mai indicat topic, sper ca adminul sa-mi mute mesajul daca va considera ca e necesar.

Va rog sa ma ajutati sa planific o masa festiva cu ocazia aniversarii a 50 de ani de casnicie a parintilor mei. Eu nu mai locuiesc in Galati si nu am posibilitatea de-a ma documenta direct, "la fata locului".

Ma intereseaza o locatie frumoasa, de preferinta o terasa spatioasa (nu vreau s-o inchiriez pe toata insa nici o masa festiva intr-un spatiu minimalist nu ma incanta). M-am uitat pe net dupa eventuale site-uri ale unor terase precum Ca Jou (fosta Miorita) si Corso.... n-am gasit nimic. :? Cum pot estima costurilor unei asemenea petreceri (aprox. 20 de invitati - aperitive, fel 1 si bauturi)? Aveti idee cam cat ar costa?

Astept cu interes ideile si sfaturile voastre!

O zi frumoasa tuturor! ;)

Posted

TOATE mesele organizate pe Malnas au fost excelente...si mancare, si muzica, si atmosfera (altminteri, nu recomandam)

alta varianta - in turnul de televiziune (dar, problema ar fi de rau_de_inaltime pentru cei de la varsta 3)

Posted

terasa Select de la intersectia str. garii cu ana ipatescu. Meniul de azi: pulpa de pui dezosata la gratar - 12 lei/250g; ganitura de cartofi natur - 3.5 lei; salata de varza - 4.5 lei; apa plata cu lamaie - 4 lei. total vreo 26 lei. ambianta placuta, curatenie, amabilitate. de recomandat.

Posted

subscriu pentru malnas. e un restaurant excelent, privelistea pe masura. plus...este compartimentat astfel incat poti avea spatiul dorit de intimitate, fara a mai plati bani pentru inchiriere.

Posted

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! :)

Petrecerea este a parintilor mei insa vor participa oameni de diverse varste, nu va fi asadar o agapa a pensionarilor. :d

Nu stiu exact care sunt locurile de fitze din Galati, ma intereseaza in primul rand ambianta si calitatea felurilor de mancare servite. Nu stiu unde este acest restaurant Malnas (inteleg ca pe faleza) insa voi cauta pe net informatii. Mi se pare incredibil ca terasele mai de Doamne-ajuta din Galati nu au site-uri. :roll:

@mootoo - nu reusesc sa localizez cu mintea Terasa Select despre care vorbesti tu, imi mai poti da, te rog, un reper?

Aveti idee cam care sunt preturile practicate de aceste terase - Ca Jou si Corso? (cat costa o bere, o sticla de vin, un platou cu aperitive, o friptura c-o garnitura, etc)?

Multumesc inca o data pentru ajutor!

Posted

@coralina: restaurantul este nou. acesta e motivul pt care nu il poti localiza. daca ai auzit de altstil construct (str. ana ipatescu c/c str. garii) te duci in poarta lor si te intorci cu fata la strada. vis-a-vis, putin lateral stg, ai sa vezi terasa.

Posted
o mancare foarte buna, dar compartimentarea este cam....neplacuta, la Cosoreanu, pe str. n.balcescu

La Cosoreanu e fostul Albatros, nu? Sa stii ca m-am gandit la el ca la o posibila locatie insa fiind vara si atat de frumos afara m-am gandit c-o terasa ar fi mai potrivita.

Astazi mi-am amintit si de o terasa care tot a fost ba deschisa ba inchisa... undeva langa sediul Vietii Libere, langa fostul Regal. Nu-i stiu numele insa arata aproximativ la fel ca Ziba. Stie cineva daca mai e deschisa? :?

Nu-mi spuneti nimic de preturi...? Eu nu prea mai stiu cat costa un meniu in restaurantele galatene.

Multumesc pt. ajutorul dat! :)

Posted

Pai la cat restaurante am fost la intalnirile noastr lunare, nu am putut sa nu retin preturile. O pizza intre 9-12 lei, fripturile cam 12-20 lei, garniturile de la 7 la 15 lei, sucurile 4-5 lei, deserturile 5-8 lei, bauturile racoritoare 4-6 lei, apa minerala sau plata tot in jurul a 4-5 lei, cat desprebauturile alcoolice habar nu am ca acestea nu m-au tentat. A ce am spus eu este doar o medie a restaurantelor galatene carora le-am trecut pragul. Nu stiu daca si in Galati exista restaurante cum sunt cele din Braila. Cele din Braila mai poti alege un "meniu complet" sau un meniu "surpriza zilei" la doar 13-15 lei

Posted
o mancare foarte buna, dar compartimentarea este cam....neplacuta, la Cosoreanu, pe str. n.balcescu

La Cosoreanu e fostul Albatros, nu? Sa stii ca m-am gandit la el ca la o posibila locatie insa fiind vara si atat de frumos afara m-am gandit c-o terasa ar fi mai potrivita.

Astazi mi-am amintit si de o terasa care tot a fost ba deschisa ba inchisa... undeva langa sediul Vietii Libere, langa fostul Regal. Nu-i stiu numele insa arata aproximativ la fel ca Ziba. Stie cineva daca mai e deschisa? :?

Nu-mi spuneti nimic de preturi...? Eu nu prea mai stiu cat costa un meniu in restaurantele galatene.

Multumesc pt. ajutorul dat! :)

SCUMP dom'le...scump

Posted
Pai la cat restaurante am fost la intalnirile noastr lunare, nu am putut sa nu retin preturile. O pizza intre 9-12 lei, fripturile cam 12-20 lei, garniturile de la 7 la 15 lei, sucurile 4-5 lei, deserturile 5-8 lei, bauturile racoritoare 4-6 lei, apa minerala sau plata tot in jurul a 4-5 lei, cat desprebauturile alcoolice habar nu am ca acestea nu m-au tentat. A ce am spus eu este doar o medie a restaurantelor galatene carora le-am trecut pragul. Nu stiu daca si in Galati exista restaurante cum sunt cele din Braila. Cele din Braila mai poti alege un "meniu complet" sau un meniu "surpriza zilei" la doar 13-15 lei

Exista si au preturi in jur de 12-13 ron meniul. Eu stiu cel putin 2, Daily langa parc Eminescu vis a vis de starea civila si DaVinci in statie la CEC...si sigur sunt mai multe dar pe astea le mai frecventez. Berea blonda la jumate e cam 5 ron...asta este esentialul! :mrgreen:

Totusi, n-am incercat pana acum meniu complet, de mancare e vorba...berea e la putere :d

• 1 month later...
Posted
O pizza misto am mancat la Europizza,fac si comenzi la domiciliu,iar oferta te da pe spate:1+1 gratis!0236461444:

asta e reclama mascata..sau pe fata?