Jump to content

S-au cumpărat opt aspiratoare stradale autopropulsate

Recommended Posts

Posted

Curăţenia, întreţinută cu aspiratoare stradale de 8000 de euro bucata

Curăţenia în municipiul Galaţi va fi asigurată din această săptămână cu ajutorul a opt aspiratoare stradale auto-propulsate, în valoare de 8000 de euro fiecare, a anunţat, miercuri, Nicuşor Ciumacenco, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Potrivit acestuia, fiecare aspirator hidrostatic „Aspirik” are o lungime de 177 cm, o lăţime de 88 cm şi o înălţime de 150 cm şi este prevăzut cu o pubelă cu o capacitate de încărcare de 240 de litri. Viteza maximă cu care poate acţiona utilajul este de 4,5 km/h – înainte şi de 2,2 km/h în marşarier iar debitul de aer variază între un minim de 30 m3/min şi un maxim de 80 m3/min. Preţul fiecărui aspirator a fost de aproximativ 8.000 de euro.

Posted

ca sa aspire prfaul de pe palmieri, nu?

chiar sint curios cit de des o sa le vad pe strada mea.

btw, azi angajatii apdm-ului maturau pe cosbuc. sint in extaz, inseamna ca scapam de miroul pestilential al florilor de tei putrezite in apa, unde zac de vreo 2-3 saptamini.

Posted

chiar ieri in zona tiglina I am vazut unul facandu-si treaba de zor. faina treaba! la arad e plin de asemenea masinarii. mi se pare absolut normal ca fiecare oras sa beneficieze de ele.

Posted

Ieri am vazut (tot in Tiglina) un astfel de aspirator. Ok, dar ce-i ciudat ... mergea pe banda din mijloc si aspira ... defapt mai nimic! Mizeria, praful se aduna la marginea strazii, langa bordura... Ciudat... Chiar n-am inteles ce vroia sa faca!

In Germania am vazut mashinute (aspiratoare) mici care puteau intra si pe stradutele mai inguste.

Posted

In mod normal, masinile respective trebuie sa arunce mizeriile in spate, unde se afla si aspiratorul ce le absorarbe, timp in care pe laterale se si improasca cu apa. Asa-i, nu am vazut operatiunea in desfasurare. In ceea ce priveste masinutele de care zici, da, ele exista, sigur in Romania, dar nu stiu daca si in Galati. Sunt foarte des folosite si pe trotuarele din Arad, in special pe la 2 noaptea, cand e somnul cel mai dulce....:)

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.