Jump to content

Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 0-0 2008

Recommended Posts

Posted

Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 0-0

Echipa Unirea Urziceni a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a XX-a a Ligii I, prima disputată în 2008, aceasta fiind prima remiză din istoria întâlnirilor directe. În precedentele trei întâlniri dintre Oţelul şi Unirea, gălăţenii au reuşit să se impună de două ori, iar ialomiţenii o singură dată.

Unirea Urziceni: 12. Stelea - 24. L. Balint, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 10. Mara (8. Cr. Constantin '83), 25. Pădureţu, 32. I. Apostol, 2. C. Petre (11. Onofraş '56) - 7. Bilaşco (15. Dănălache '66), 14. B. Stancu. Antrenor: Dan Petrescu.

Oţelul: 12. Kolev - 16. Sârghi (29. Giurgiu '10), 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 25. Semeghin - 28. Szekely (8. Labukas '87), 9. Viglianti, 10. G. Paraschiv, 19. D. Stan, 23. Deac (15. Sălăgean '90) - 27. E. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Galamaz '12 / Semeghin '11, Sg. Costin'59, Labukas '89.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Augustus Constantin, ajutat de asistenţii Ionel Popa şi Mihai Artene, iar rezervă a fost Mugurel Vădan. Observatorii întâlnirii au fost Valentin Alexandru şi Dan Petrescu.

Fundaşul Sârghi, de la Oţelul, a părăsit terenul accidentat după numai 10 minute de joc, însă problemele sale nu păreau a fi grave.

La meci au asistat 5.000 de spectatori, între care 100 de suporteri ai echipei Oţelul Galaţi.

Grigoraş: Ar fi fost nedrept ca cineva să piardă

Antenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, după meciul cu Unirea Urziceni, scor 0-0, din etapa a XX-a a Ligii I, că ar fi fost "nedrept" ca vreuna dintre formaţii să piardă partida. "Este un rezultat echitabil, am avut şi noi ocazii, dar şi ei pe final. Ar fi fost nedrept ca cineva să piardă. Sunt mulţumit de rezultat, nu multe echipe se pot lăuda cu punct sau puncte la Urziceni", a spus Grigoraş. Tehnicianul formaţiei gălăţene şi-a atenţionat jucătorii în pespectiva întâlnirii cu Rapid, din etapa a XXI-a. "Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Rapid, încă nu suntem scăpaţi de grijile retrogradării", a punctat Grigoraş.

Dan Petrescu: Nu este un început bun, dar nici unul catastrofal

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, că remiza din meciul cu Oţelul Galaţi nu este un început bun de an, însă nici unul catastrofal. "Când pierzi două puncte acasă în primul meci nu poţi fii mulţumit. Am avut o presimţire înainte de meci că se va termina la egalitate şi fără goluri. A fost un meci greu, cu o echipă foarte bună, cred că de la mijloc în sus cea mai bună din ţară. În prima repriză am jucat bine doar un sfert de oră, dar pe a doua am dominat-o şi am avut ocaziile cele mai mari. Se pare, însă, că nu mai avem norocul de anul trecut, când marcam pe final. Trebuie să câştigăm cu Rapid în Cupă pentru moralul băieţilor. Nu e un început bun, dar nici unul catastrofal", a spus Dan Petrescu. Tehnicianul formaţiei ialomiţene a precizat că nu are nimic de reproşat arbitrului Augustus Constantin, cu excepţia unei faze din finalul jocului, când i-ar fi putut arăta un al doilea cartonaş galben, şi implicit pe cel roşu, fundaşului Sergiu Costin, de la Oţelul, după un fault asupra lui Dănălache. "Arbitrajul a fost bun, nu vreau să reproşez nimic, cu siguranţă dacă a greşit nu a făcut-o intenţionat. Un singur lucru ar fi, faptul că dacă l-ar fi eliminat pe Costin pentru al doilea galben nu ar fi avut cine să o scoată de pe linia porţii la ultima ocazie", a punctat Petrescu.

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a spus că meciul cu Oţelul a fost "un spectacol de calitate". ""Nu cred că sunt două puncte pierdute, ci unul câştigat în faţa uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Oţelul nu a venit să se aprere, să facă antijoc. Nu vreau să scot eliminarea lui Costin din contextul întregului joc doar ca să-i găsesc ceva arbitrului", a precizat Stoica.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.