Rami Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 ............eu chiar l-am intrebat o data pe sotul meu daca ma lasa sa vin la una din intruniri si nu a fost de acord sa vin neinsotita de el,mai ales sa fiu si singura printre atatia barbati... :?E strict problema ta in ce limite se afla relatia ta cu sotul tau.Eu o numesc socializare. Nu stiu cum o interpreteaza sotul tau, atat timp cat iti interzice sa vii :roll: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Imi interzice sa vin SINGURA!Si sunt intrutotul de acord cu el,pentru ca nici eu nu i-as da voie sa vina la o intalnire singur intre 10 femei.Este vorba aici de respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
da44na Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Imi interzice sa vin SINGURA!Si sunt intrutotul de acord cu el,pentru ca nici eu nu i-as da voie sa vina la o intalnire singur intre 10 femei.Este vorba aici de respect. .....si mai termina mai !!!!! Cred ca vrei avertisment ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 On topic, vă rog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Dar nu are de ce,am vorbit politicos,nu am folosit cuvinte triviale,ba chiar de acum mi-am pus in gand sa ma adresez dumneaei la pers.a-3a .Putea sa aleaga in a-mi raspunde sau nu,nu era absolut nici o problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Imi interzice sa vin SINGURA!Si sunt intrutotul de acord cu el,pentru ca nici eu nu i-as da voie sa vina la o intalnire singur intre 10 femei.Este vorba aici de respect. spune-le asta si Mariei, Catilinei, Oanei, Danutzei si altor femei care au venit la intalnire, SINGURE. Va fi amuzant. Dupa cum spuneam, natura relatiei intre voi , ca si soti este o problema strict personala si nu face subiectul acestui topik. Poti deshide un topik, daca vrei, pentru a dezbate aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Intalnirea lunii august: 8 august 2009Locatia: o va alege Relu Mda, mi-ați pasat-o Ok, fiindcă e vară, e timp frumos, propun terasa Valurile Dunării. Ora 17 e bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Pai suntem on topik,am pus o intrebare despre intalnirea dintre membrii forumului..am fost cumva off topik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Mda, mi-ați pasat-o Nu ti-am pasat-o, dar stiu ca iti doreai in aer liber, asa ca eu si domnul admin ne-am gandit ca ar fi fair play sa iti lasam alegerea Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Am fost nevoita sa va raspund d-na la o intrebare pe care mi-ati adresat-o!Si in plus am fost nevoita sa raspund si la o intrebare care mi-a fost pusa pe privat,numai ca am vrut sa raspund aici sa vada toata lumea.Relatia mea cu sotul meu este cum spuneti dvs strict personala,numai ca am vrut sa fac public motivul pentru care nu m-am putut prezenta pana acum la intalnirile de acest gen.Celelalte doamne si domnisoare de pe aici sunt mai mult decat sigura ca au venit la aceste intalniri stiind ca veti fi si dvs acolo,sau daca nu ati fost,in mod sigur s-au interesat sa vada daca va mai fi o prezenta feminina in acel loc.Va rog frumos,daca nu este asa,sa imi aduceti la cunostinta si imi voi cere scuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Stimată doamnă, nu știu de unde atâta înverșunare la adresa întâlnirilor noastre, mai ales că nu ați făcut niciodată act de prezență... În ceea ce privește prezența femeilor, ...aveți cuvântul meu că și atunci când am fost numai bărbați, comportamentul nostru a fost în limitele decenței și al bunului simț. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Vai ,dar nu contest acest lucru,si chiar nu sunt inversunata!Doar am vrut sa stiu ce parere are sotul doamnei,atata tot!Putea sa nu imi raspunda,sau imi spunea ca este total de acord si gata!Si daca nu am fost prezenta niciodata asta inseamna ca nu sunt galateanca si nu am dreptul sa postez aici?Aici au dreptate numai cei ce vin la intalniri,sau sunt mai privilegiati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Doar am vrut sa stiu ce parere are sotul doamnei,atata tot!E atat de important pentru tine ce parere are sotul meu? Nu cred.Deci, nu vad sensul intrebarii. Discutia despre viata personala nu are ce cauta pe acest topik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Multumesc frumos!Atat am vrut sa stiu..si as mai avea o intrebare:pot sa deschid un topik unde sa spun tot ce imi vine la gura despre cine vreau si cand vreau(fara injuraturi,promit!),fara sa fiu data afara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 .si as mai avea o intrebare:pot sa deschid un topik unde sa spun tot ce imi vine la gura despre cine vreau si cand vreau(fara injuraturi,promit!),fara sa fiu data afara?Exista unul deja : "Hai sa ne iubim".Dar si acesta se supune regulamentului, evident. Link to comment Share on other sites More sharing options...
da44na Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Multumesc frumos!Atat am vrut sa stiu..si as mai avea o intrebare:pot sa deschid un topik unde sa spun tot ce imi vine la gura despre cine vreau si cand vreau(fara injuraturi,promit!),fara sa fiu data afara? ......treaba ta !!!!! Eu te-am avertizat,ptr. ca si eu am trecut prin asta , SI ACUM SUFAR... !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Mai,am cerut voie!Si atata timp cat o sa fiu on topik nu vad de ce as suferi!Dana draga,ma da afara pe usa intru pe geam si tot asa..o sa intru o sa ies,o sa intru o sa ies..Glumesc (nu fac eu dinastea) Dar Maria unde e?A provocat vreun moderator si a fost suspendata ca n-o mai vad? Si GATA!!!!Ca sunt off topik!!!!Hai sa ne luam jucariile si hai acolo la "iubire" acolo avem voie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Mai,am cerut voie!Si atata timp cat o sa fiu on topik nu vad de ce as suferi!Dana draga,ma da afara pe usa intru pe geam si tot asa..o sa intru o sa ies,o sa intru o sa ies..Glumesc (nu fac eu dinastea)Dar Maria unde e?A provocat vreun moderator si a fost suspendata ca n-o mai vad? Si GATA!!!!Ca sunt off topik!!!!Hai sa ne luam jucariile si hai acolo la "iubire" acolo avem voie.. Consideri acest post on topik? Eu nu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Pai nici eu...n-am zis si eu asta?Nu eram ironica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Intalnirea lunii august: 8 august 2009Ok, fiindcă e vară, e timp frumos, propun terasa Valurile Dunării. Ora 17 e bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 DECI Dupa cum se stie, am participat la o singura intalnire, nu pentru ca nu mi-as fi dorit mai multe, ci pentru ca ma despart de orasul natal 800 si de km. In ceea ce priveste raportul sot-sotie, as putea zice urmatoarele: cand s-a stabilit intalnirea din 9 mai, eu eram in galati de vreo saptamana. sotul, la arad. Si asa s-a nimerit, ca in ziua intalnirii de la ora 17, sa-si programeze si el sosirea la Galati. A ajuns la ora 17. L-am intampinat cu drag, dupa care am venit sa ma intalnesc cu forumistii. Nu a considerat lipsa de respect ca am venit sa ma intalnesc cu voi. Eu l-am si invitat. Mi-a raspuns ca e forumul meu, sunt galatenii mei, e vorba de o socializare, de o intalnire de comunitate si atat. Nu l-a interesat cate femei si cati barbati sunt, nici macar nu m-a intrebat. A vazut doar pozele a doua zi (asta nu pot afirma si despre mama, care-i "junghi-ul" intruchipat ) Desigur, fiecare om are firea, personalitatea si modul lui de gandire. Deci, nu pot condamna pe altcineva care gandeste intr-un alt mod ca al sotului meu, pentru ca nu ar fi normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 DECI Dupa cum se stie, am participat la o singura intalnire, nu pentru ca nu mi-as fi dorit mai multe, ci pentru ca ma despart de orasul natal 800 si de km. In ceea ce priveste raportul sot-sotie, as putea zice urmatoarele: cand s-a stabilit intalnirea din 9 mai, eu eram in galati de vreo saptamana. sotul, la arad. Si asa s-a nimerit, ca in ziua intalnirii de la ora 17, sa-si programeze si el sosirea la Galati. A ajuns la ora 17. L-am intampinat cu drag, dupa care am venit sa ma intalnesc cu forumistii. Nu a considerat lipsa de respect ca am venit sa ma intalnesc cu voi. Eu l-am si invitat. Mi-a raspuns ca e forumul meu, sunt galatenii mei, e vorba de o socializare, de o intalnire de comunitate si atat. Nu l-a interesat cate femei si cati barbati sunt, nici macar nu m-a intrebat. A vazut doar pozele a doua zi (asta nu pot afirma si despre mama, care-i "junghi-ul" intruchipat ) Desigur, fiecare om are firea, personalitatea si modul lui de gandire. Deci, nu pot condamna pe altcineva care gandeste intr-un alt mod ca al sotului meu, pentru ca nu ar fi normal. Sincer acum,eu am o parere foarte buna despre tine,imi place ca mereu ai ceva intersant de zis,nu te cunosc dar se simte din postarile tale ca esti o femeie cu caracter.Fiecare pereche are modul ei de a-si arata dragostea sau se comporta unul cu altul cum cred de cuviinta.Noi o singura data am fost despartiti un an de zile si am crezut ca murim unul fara altul.Asa ne-am invatat de cand suntem impreuna,el nu se duce nicaieri fara mine ,iar eu nu ma duc fara el (aici fiind vorba de petreceri ,intalniri..etc).Dar te-as ruga acum sincer sa-mi spui,la acea intalnire daca nu ar fi fost nici o femeie ci doar 10 barbati(aproximez si eu),te-ai mai fi dus?Si daca da,sotul tau chiar nu ar fi spus nimic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 scorpio, sincer acuma, mersi de apreciere! sooo daca eram la prima intalnire nu stiu daca m-as fi dus eu singura femeie, si blonda pe deasupra...cu 10 barbati (tuamne, recunosc, nu fac fata :twisted: ). Sotul nu mi-ar fi zis nimic, dar bine nu cred ca s-ar fi simtit. Dar, daca ma intrebi acu' daca ma duc, zic da, pentru ca deja ii cunosc. Acum, si sotul mai stie una alta din povestite de la mine, plus ca, il tin la curent zilnic cu principalele evenimente galatene. Deci, la prima mea infatisare nu m-as fi dus singura in gura lupilor, acu' deja am experienta hienica P.S. Nu zic ca ce fac eu, sau tu sau sotii nostri amandoi e bine:). Dar, consider ca normalul e foarte relativ, el incadrandu-se in marginile si limitele intrinsecului nostru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpya Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Catilina..suntem offtopik deja.. Ia sa schimbam un pic rolurile...daca sotul tau si-ar face prieteni pe un forum,si ar participa la intalniri el singur barbat printre atatea "ispite"...tu nimic acolo la inimioara?Cu tot tinutul lui la curent...ajung sa cred acum ca sunt singura femeie care gandeste asa? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 oooo, asta...e altceva, pff, cum sa-l las singur singurel printre atatea stimabile? vai de ochisorii lor... :twisted: si da, suntem off topic deja...cred ca ar trebui sa deschidem unul nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts