AndreiM Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Vai! da' se poate???Eu vin! Dacă se întâmplă ceva o să-mi trimit sosia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Vai! da' se poate??? Eu vin! Dacă se întâmplă ceva o să-mi trimit sosia! adică tot sosia m-a alimentat pe mine în ultima săptămâna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Nu! Eu am fost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Alti prezenti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Păi dacă vin eu de ce mai ai nevoie de alții? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 N-ar fi mai bine sa fie surpriza? Cine vine? Cum ar fi sa stea Danut, Andrei si Rami la masa...singuri...sau, sa apara din cand in cand, din 5 in 10 minute cate un forumist ...ar fi tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 N-ar fi mai bine sa fie surpriza? Cine vine? Cum ar fi sa stea Danut, Andrei si Rami la masa...singuri...sau, sa apara din cand in cand, din 5 in 10 minute cate un forumist ...ar fi tare Acum 2 ani, daca imi amintesc bine, stateam la o masa eu, Dan, Mika si Relu. Ne-am simtit minunat. Asa, singuri, cum eram . Ideea intrebarii mele era ca s-a facut o rezervare . Cu tot ce implica acest aspect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Păi dacă vin eu de ce mai ai nevoie de alții? Andrei &CO . Am înțeles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 (edited) stateam la o masa eu, Dan, Mika si Relu. Ne-am simtit minunat. Asa, singuri, cum eram . s-a facut o rezervare . Cu tot ce implica acest aspect. Place la mine sa cetesc printre randuri....Ma bucur ca va simtiti minunat doar asa...in formula aceasta...daca pana acum vroiam sa vin, cred ca incep sa am indoieli cu privire la participarea mea la intalnirea aceasta...nu de alta, dar nu vreau sa distrug un echilibru...daca am venit de 2-3 ori, a fost pentru ca imi place sa socializez, si nu pot spune ca m-am simtit bine numai cu Dan si Andrei...Imi pare rau ca nu am fost prezent in tara pentru a participa la toate intalnirile Cat despre partea cu rezervarea...AVETI DREPTATE!!!! Intrebare...pentru cate persoane? Sa nu se faca cineva de ras...sa zica 20 si sa fie doar 4...sau...invers....ca daca e de completare, vin si eu, daca e surplus...raman acasa...sau oi fi vrut sa scriu altceva??? Edited January 28, 2011 by AdiTZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 N-ai citit bine ideea era că întâlnirea poate fi ok si in 3-4 oameni, nu numai in 10-20. Revenind, toţi membrii forumului sunt bineveniţi. Nu vă speriaţi, că nu mâncăm pe nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Place la mine sa cetesc printre randuri....Ma bucur ca va simtiti minunat doar asa...in formula aceasta... Ne simtim bine si asa . E ok daca vin toti membrii , e la fel de ok daca vin si 3 membri . De-a lungul timpului am vazut multi membri care au preferat sa stea in spatele monitorului. Nu e cazul tau. Mi-ar face placere sa ne intalnim maine . Promit sa iti arat "pe viu" ce clara sunt eu in exprimare , spre a nu-ti mai da randuri printre care sa citesti Nu te speria , sunt femeie, numai gura e de mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 ... si nu pot spune ca m-am simtit bine numai cu Dan si Andrei... eu da Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 eu da Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 Sambata 29.01.2011 ora 17:00RESTAURANT ROYAL http://www.restaurant-royal.ro/royal_ro.htmlUltima strigare pentru întâlnirea cu numărul 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Poze . Era si timpul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 (edited) ... Edited January 29, 2011 by Rami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 (edited) Ah, am fost ocupat astazi. Sper ca la urmatoarea intalnire sa ajung. Edited January 29, 2011 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Ce bine-mi pare ca nu-s in poze ...."decat" profil... oricum...stai linistita, Rami...la trei intalniri am fost si eu si de fiecare data am ramas cu Dan ultimii...deci, nu pot sa zic ca m-am simtit bine numai cu Danut M-am simtit bine cu toti participantii la intalnirile dinainte si inclusiv la intalnirea de azi. Nu pot spune ca m-am simtit bine numai cu anumite persoane. Eu ma simt bine cu toata lumea. Daca nu ma simt bine cu toti, comand mai multa bere si ma simt bine de unul singur ce sa zic, a iesit frumos si la asta...si o sa iasa in continuare. Mai scriam eu intr-un post "multi posteaza, sa vedem cati protesteaza", asa e si la intalniri, multi baga post dupa post, si la intalnire, se fac miiiiiici...ca piticii lu' nea' Becu. P.S. Sa te mai atac oleaca AndreiM cred ca o sa se distreze la maxim: http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/coolpix/style/s8000/ http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/coolpix/life/l110/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nu cunosc numele de NIKON cu atât mai mult cu cât este un aparat compact fără modul manual! Fotograful controlează aparatul de regulă, nu aparatul controlează fotograful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Foarte faine pozele! Nu stiu cine e domnisoara ce apare in dreapta. Restul imi sunt cunoscuti. Pana si Adi, din profil:)Rami, e foarte dragut noul look;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Rami, e foarte dragut noul look;) Multumesc, blonduta mea preferata Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabighinea Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 constatare: cam mult a fumat nepoata Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 Mai multe voci au început să ceară întâlnirea din februarie. Opţiuni ar fi sâmbetele din 19 şi 26 (12 cred că e deja prea aproape). Localuri - oricare... Să auzim propuneri şi variante! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 constatare: cam mult a fumat nepoata total de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts