Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (II)

dcp100168

Recommended Posts

N-ar fi mai bine sa fie surpriza? Cine vine? Cum ar fi sa stea Danut, Andrei si Rami la masa...singuri...sau, sa apara din cand in cand, din 5 in 10 minute cate un forumist :))=))...ar fi tare ;)

Acum 2 ani, daca imi amintesc bine, stateam la o masa eu, Dan, Mika si Relu. Ne-am simtit minunat. Asa, singuri, cum eram . :)

Ideea intrebarii mele era ca s-a facut o rezervare . Cu tot ce implica acest aspect.

stateam la o masa eu, Dan, Mika si Relu. Ne-am simtit minunat. Asa, singuri, cum eram . :)

s-a facut o rezervare . Cu tot ce implica acest aspect.

Place la mine sa cetesc printre randuri....Ma bucur ca va simtiti minunat doar asa...in formula aceasta...daca pana acum vroiam sa vin, cred ca incep sa am indoieli cu privire la participarea mea la intalnirea aceasta...nu de alta, dar nu vreau sa distrug un echilibru...daca am venit de 2-3 ori, a fost pentru ca imi place sa socializez, si nu pot spune ca m-am simtit bine numai cu Dan si Andrei...Imi pare rau ca nu am fost prezent in tara pentru a participa la toate intalnirile ;)

Cat despre partea cu rezervarea...AVETI DREPTATE!!!!

Intrebare...pentru cate persoane? Sa nu se faca cineva de ras...sa zica 20 si sa fie doar 4...sau...invers....ca daca e de completare, vin si eu, daca e surplus...raman acasa...sau oi fi vrut sa scriu altceva???

Edited by AdiTZA

Place la mine sa cetesc printre randuri....Ma bucur ca va simtiti minunat doar asa...in formula aceasta...

Ne simtim bine si asa .

E ok daca vin toti membrii , e la fel de ok daca vin si 3 membri . De-a lungul timpului am vazut multi membri care au preferat sa stea in spatele monitorului.

Nu e cazul tau. Mi-ar face placere sa ne intalnim maine . :)

Promit sa iti arat "pe viu" ce clara sunt eu in exprimare , spre a nu-ti mai da randuri printre care sa citesti :) Nu te speria , sunt femeie, numai gura e de mine :))

Ce bine-mi pare ca nu-s in poze :))=))...."decat" profil... ;) oricum...stai linistita, Rami...la trei intalniri am fost si eu si de fiecare data am ramas cu Dan ultimii...deci, nu pot sa zic ca m-am simtit bine numai cu Danut ;) M-am simtit bine cu toti participantii la intalnirile dinainte si inclusiv la intalnirea de azi. Nu pot spune ca m-am simtit bine numai cu anumite persoane. Eu ma simt bine cu toata lumea. Daca nu ma simt bine cu toti, comand mai multa bere si ma simt bine de unul singur :))=)) ce sa zic, a iesit frumos si la asta...si o sa iasa in continuare. Mai scriam eu intr-un post "multi posteaza, sa vedem cati protesteaza", asa e si la intalniri, multi baga post dupa post, si la intalnire, se fac miiiiiici...ca piticii lu' nea' Becu.

P.S. Sa te mai atac oleaca ;) AndreiM cred ca o sa se distreze la maxim:

http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/coolpix/style/s8000/

http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/digitalcamera/coolpix/life/l110/