dcp100168 Posted September 3, 2011 Author Share Posted September 3, 2011 Şi sunt încă viu Patru prezenţe în total la întâlnirea de azi: eu, rami, riaji si aditza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Dar laptopul, dcp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 (edited) Cand am venit, abia daca am vazut-o, iar cand am plecat a trebuit sa sar peste masina ... E bine ca are Rami laptopurile in masina...in caz ca ramane fara benzina, scoate unul din laptop-uri din geanta si baga masina pana la prima benzinarie... Edited September 4, 2011 by AdiTZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Cand am venit, abia daca am vazut-o, iar cand am plecat a trebuit sa sar peste masina ... E bine ca are Rami laptopurile in masina...in caz ca ramane fara benzina, scoate unul din laptop-uri din geanta si baga masina pana la prima benzinarie... Stai ca nu ai inteles, la 2 % consum, nu poti sa ramai fara motorina, bre, motorina bea asta mica Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Uite cata reclama mascata in poante bagam, Rami, vezi? In curand vor aparea si clientii Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 (edited) Chestia e ca uitasem de intalnire si cand mi-am amintit de ea deja se facuse aproape ora de intalnire si chiar daca incercam sa vin nu v-as mai fi gasit la locul de intalnire. De aceea am postat ca nu pot ajunge. Dar o sa vin la intalnirea viitoare. Imi pare rau mai ales ca am pierdut prezentarea la masinuta asta mica. Edited September 7, 2011 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Stai ca nu ai inteles, la 2 % consum, nu poti sa ramai fara motorina, bre, motorina bea asta mica Poi, cu rotile alea de bicicleta...suprafata de contact mica, frecare mai mica...si la 45 km/h, cred se opreste chiar bine (eu cu bicicleta pe faleza atingeam 42 km/h si cand franam, cu roata din spate blocata, ma opream prin Port )... suuuuper, jmechera masina...daca o vede juniorul vrea si el O adauga la colectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Uite cata reclama mascata in poante bagam, Rami, vezi? In curand vor aparea si clientii Noi, reclama mascata ? nuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 (edited) Hotarat lucru, vinerea urmatoare ajung in Galati. Vin sa imi iau fetita de la bunici, floricica mea prea scumpa si de al carei dor ma topesc:)Si pentru ca sunt incapatanata (determinata nici nu mai zic), reinnoiesc propunerea sa ne intalnim:) De data asta, sigur, sigur pot fi prezenta:)Ce spuneti, ati vrea sa iesim la un vin sambata seara, in 1 octombrie? Edited September 22, 2011 by catilina22003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Cred ca ar fi cazul sa facem o intilnire forumiceasca Nu de alta, dar asa incapatinata cum esti, riscam sa ne aduci cu girofarul Eu voi veni... Unde bem un vin si de care sa fie? Sa mearga la cafea si inghetata? In Place o fi bine oare?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 D'accord with Place. Vin rosu, demisec. Nu ma atrag dulcegariile:) Inghetata n-ai voie. Asta asa, ca sa nu imi aduc aminte de ultima intalnire foru_mistica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Rosu, demisec... Preferatul meu. Oricum nu cred ca au inghetata in Place... Sa vedem cine mai confirma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Vai, kat, ai renascut? Ce surpriza sa te regasesc dupa o prea lunga perioada de absentism de pe forum.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Oau, şi data, şi loc, renaşte tradiţia întâlnirilor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Ca pasarea din cenusa Oau, şi data, şi loc, renaşte tradiţia întâlnirilor... Pai la o asa ocazie.. Normal... Nu vine Aradul toata ziua-buna ziua pe la noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Dane, esti constient ca fara prezenta ta nimic nu mai e la fel.. Nici nu ma gandesc ca ai putea lipsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted September 22, 2011 Author Share Posted September 22, 2011 Vin, vin, nu scăpaţi de mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Ca pasarea din cenusa Pai la o asa ocazie.. Normal... Nu vine Aradul toata ziua-buna ziua pe la noi Pot face altceva, decat sa ma sacrific pentru concetatenii mei? Pana la urma, tot galateanca sunt, fie ele al naibii unghii roz bonbon, ori ba:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Din păcate pentru mine am nuntă și pe 1 Octombrie însă o să văd pe cine pun să mă înlocuiască 1-2 ore ca să pot ajunge și eu și promit că data asta o să vin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 S-ar putea sa ajung si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiTZA Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 S-ar putea sa am si eu nunta pe 1 Octombrie...si sa nu pot gasi pe nimeni sa ma inlocuiasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 mai, voi sigur nu mergeti la aceeasi nunta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Si eu stiu vreo 3 nunti pe 1 octombrie, dar nu ma grabesc la niciuna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catilina22003 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 asa, riaji. uite, vezi, mie imi place de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Eu am nunta la mine la restaurant și pe lângă asta le ofer și audio-foto-video dar o să pun pe cineva să mă înlocuiască o scurtă perioadă de timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts