Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (II)

dcp100168

Recommended Posts

Ma bag si eu , vorba aia , "ca musca.n lapte" si daca sunt off-topik sunt gata sa suport consecintele.Dragele mele,imi pare rau ca va contrazic,dar Rami are dreptate la faza asta.Scuze Scorpya,dar nu sunt de acord cu intrebarile tale(as zice ca e putina invidie,aici,pe libertatea altuia),nu ca ar conta parerea mea,dar deja se exagereaza.Sotul meu a venit la intalnire pentru ca a fost curios,nu mai participase la ceva de genu si nu ca sa ma pazeasca(de cine oare??).Din punctul asta de vedere ar trebui sa.si angajeze o firma de paza(metaforic fiind vorba) la cati barbati le mangai cefele zilnic si le masez podoaba capilara...nu ma zic de masajul de dupa barbierit... :oops: ,asta ce ar insemna,ca ar trebui sa am sentimente pentru fiecare?sau daca primesc telefoane zilnic de la barbati,pai ar insemna sa am scandal zilnic...bla,bla,bla. :( Fiecare avem problemele noastre,dar aceste intalniri sunt exact pentru socializare,daca nu se adapteaza toata lumea(ptr ca are probleme cu nush ce sot),e problema fix personala a fiecaruia !

Rami,nu te supara ca te intreb:sotul tau nu are nimic impotriva ca tu esti singura femeie printre atatia barbati la aceste intalniri?Nu zic ca s-ar intampla ceva,Doamne fereste,dar nush..nu da bine la ochi

Toti avem familii pe orizontala si/sau pe verticala si mi se pare normal sa le punem pe primul plan! dar in acelasi timp mi se pare foarte important sa mergem la intalnirile forumului ca sa ne cunoastem colegii cu care stam de vorba.

P.S.: Nu cred ca voi veni in august, dar mai mult ca sigur voi veni la intalinrea din septembrie, iar atunci nu voi veni cu mana goala.

scorpio...mi-ai dus dorul sa inteleg..am fost la mare draga...am luat o pauza de ...intepat! :lol:

acum am citit din urma si m-am minunat...mi s-a acrit de randuri acide din partea d-nei moderatoare,asa ca voi ignora prezenta dumneaei..asa ca sa voerbesc ca tine ,respectuos...daca vrei iti dau gaseala la ''sa ne iubim'' ca-s off si mi s-a lasat de dureri de cap...acolo vorbim cat vrei tu..ca si eu am...o gramada ! :roll:

Daca tot nu poti sa ajungi, de ce ai fixat data in 8? ;)

Late edit:

Tot absenta in august. Va rog chiar sa va fixati data in functie de posibilitatile fiecaruia.

Absenta mea se datoreaza dorintei mele de a da posibilitatea si membrilor care nu vin pentru ca nu le place fata mea sa participe. Ceea ce sunt convinsa ca nu se va intampla, dat fiind multitudinea de alte pretexte invocate.

Consider ca am dat explicatiile necesare, recomand in consecinta discutii ON TOPIK.

Salut tuturor !

N-am mai intrat demult pe forum si acu cind intru ma minunez ,doamne ca mare-i gradina ta si bine ca-i mare sa incapa toti...in ea .

Parca am trai prin arabia ,cind vad asemenea aberatii si rautati imi vine sa citez semnatura lui Relu ...

Sâmbătă 8 august, ora 17, întâlnire la Valurile Dunării.

Cred că nu mai trebuie să spun ce subiect se va aborda sad1.gif

Dar haideți să fim sportivi și să privim lucrurile în față.

macar pentru necunoscatori sa spui ce subiect se va aborda
hiar m-ai facut curios...

Chiar e atât de greu să vă întoarceți câteva pagini înapoi, să citiți?

Relu glumea.. nu se abordeaza subiecte anume. Pentru putin timp, dar voi fi prezent.

Într-adevăr, se vorbește câte-n lună și în stele. Scopul întâlnirilor e ca omul să iasă din casă, să mai cunoască și alți oameni, să se destindă...

Întâlnirea lunii: sâmbătă, 8 august, ora 17.00, terasa Valurile Dunării

So, eu am să beau sigur o bere cu Relu, că Riaji preferă sucurile :d

Catilina ne spune vineri dacă vine. Altcineva?

eu as fi baut sigur cu Riaji un suc,dar...sunt la lucru !la job in dupa.amiaza de sambata :(

Rami? Iti sunt datoare, asa ca trebuie sa vii la intalnire. Trebuie sa ciocnim o bere si-un martini (nu da bine, da nu mi-e jena :twisted: , ca-s mai impudica de fel).

Blonduta mea preferata, asa cum ti-am scris pe privat, nu va fi posibil, intrucat din momentul in care am hotarat ca nu vin, mi-am facut alte planuri. Imi pare rau ca aceasta coincide cu venirea ta :(

Ai gija sa nu fii singura femeie, starneste controverse aspectul ;)