Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (II)

dcp100168

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Cred ca ar fi cazul sa mai apar si eu pe la intalniri:D. Am cam absentat in ultima vreme (ultimele luni de fapt :lol: ). Iar daca vin..o mai imbunez si pe Rami :d

Ai de treaba in urmatoarele luni. Tot atatea cate ai absentat, evident ;)

pe vremea mea se numeau RR-uri....personal mai eram abonat si la art.35....asta era dupa ce treceau si mama rr-urilor.era un articol special ptr femei insarcinate daca-mi aduc bine aminte....dar am abuzat si eu de articolul asta aproape in fiecare an.in fiecare an promovat, binenteles :lol::lol: daca acum se numesc olimpiade....se mai schimba nomenclatorul :lol::lol::lol: mult succes oricum.daca le promovezi dai cate o bere la urmatoarea intanlire.cate o bere de persoana si de fiecare intanlire la care ai tras chiulul.socoteala o faci tu :lol::lol::lol:

Văd că au început să se agite spiritele :d , semn că vă doriţi o nouă întâlnire.

Am întârziat cu anunţul pentru luna septembrie pentru că unul din "italienii" noştri şi-a exprimat dorinţa ca întâlnirea să se desfăşoare într-una din zilele în care se va afla şi el la Galaţi. Cum confirmarea a venit de-abia astăzi, vă propun următoarea variantă: pentru septembrie avem datele de 12 sau 19, urmând ca în luna octombrie să ne întâlnim pe 3 pentru a permite... Italiei să fie alături de noi.

Vă aştept cu sugestii: 12 sau 19 septembrie? Şi evident cu propunerea unui posibil loc de desfăşurare a întâlnirii (testat, de preferinţă).