Jump to content

Întâlnire între membrii forumului (II)

dcp100168

Recommended Posts

Please, încercaţi să vă certaţi în altă parte...

Dacă v-a plăcut la Ixelles, aș propune să ne întâlnim tot acolo ... măcar pentru sezonul rece ;)

Cum mai multă lume vrea să vadă restaurantul, vom reveni la Ixelles, sâmbătă, la ora 16.00. Toată lumea este binevenită!

Haideţi să vedem cine vine sâmbătă... până acum: relu, dcp, george, katman, vicentiua, mikka(?), ...

Daca am timp ajung si eu.

La ce etaj?

Am făcut rezervarea pentru parter. Vă aşteptăm!
Off topic: Eu de ce nu mai primesc mailul zilnic cu stirile?

Adresele de yahoo au fost eliminate din lista de mailuri din cauze unor probleme tehnice. Furnizati-ne o adresa alternativa.

Dacă v-a plăcut la Ixelles, aș propune să ne întâlnim tot acolo ... măcar pentru sezonul rece ;)

Cum mai multă lume vrea să vadă restaurantul, vom reveni la Ixelles, sâmbătă, la ora 16.00. Toată lumea este binevenită!

Haideţi să vedem cine vine sâmbătă... până acum: relu, dcp, george, katman, vicentiua, mikka(?), ayana, djabar (?) ...

Da :) eu cu obligatiile casnice, care misuna de-a busilea printre picioarele noastre:)

Dat fiind ca intilnirea asta a fost la numai 2 saptamini dupa precedenta, ne gindeam aseara sa o declaram a 13-a si jumatate si sa mai facem inca una, adevarata intilnire a 14 a. :d

PS. la Ixelles am calcat aseara pentru ultima oara.

kat, de ce nu ixelles? ii bai cu localul?

1. Nu au Pepsi :twisted:

2. A fost o faza chiar inainte de plecare, din genul celor pe care nu le inghit

priveam speriata pozele...nu reuseam sa vad daca se fumeaza sau nu...

hahahaha :)) Aroma de tutun exista, mai ramine de amestecat putin parfum ca sa iasa cum iti place tie barbatul sexy.... :d:d

E cam copilaresc sa nu mai calci intr-un restaurant doar pentru ca nu au x marca de suc, nu crezi? Si in plus sucul din sticla e acelasi fie ca e coca-cola fie ca e pepsi. Doar eticheta si numele firmei difera :lol:

kat, de ce nu ixelles? ii bai cu localul?

1. Nu au Pepsi :twisted:

2. A fost o faza chiar inainte de plecare, din genul celor pe care nu le inghit

priveam speriata pozele...nu reuseam sa vad daca se fumeaza sau nu...

hahahaha :)) Aroma de tutun exista, mai ramine de amestecat putin parfum ca sa iasa cum iti place tie barbatul sexy.... :d:d

hahahhahaaa, enervantule:P:)

E cam copilaresc sa nu mai calci intr-un restaurant doar pentru ca nu au x marca de suc, nu crezi?

Ei George, bineinteles ca nu asta e motivul... :d:d

Si in plus sucul din sticla e acelasi fie ca e coca-cola fie ca e pepsi

Blasfemie!!!!!! :d