Jump to content

Un gălăţean, suspectat de jaful de la Timişoara


dcp100168

Recommended Posts

Un gălăţean, suspectat de jaful de la Timişoara

Un gălăţean de 23 de ani, plecat din ţară, ar fi unul dintre cei trei mascaţi care au jefuit, în 2006, angajaţii unei case de schimb valutar din Timişoara, care aveau asupra lor suma de un miliard de lei vechi (aproximativ 30.000 de euro), informează Inspectoratul de Poliţie Judeţeană Timiş. "În urma cercetărilor privind tâlharia comisă la data de 23 octombrie 2006 pe strada Torontalului din municipiul Timişoara de către trei indivizi mascaţi, asupra angajaţilor uneui case de schimb valutar, s-a reuşit identificarea unuia dintre autorii faptei, în persoana numitului Nicuşor D., de 23 de ani, domiciliat în comuna Umbrăreşti, judeţul Galaţi, fără antecedente penale", se arată într-un comunicat al IPJ Timiş. Parchetul Judecătoriei Timişoara a dispus începerea urmăririi penale sub acuzaţia de tâlhărie, în prezent gălăţeanul fiind plecat în străinătate.

În 23 octombrie 2006, angajaţii unei case de schimb valutar din Timişoara care plecaseră cu banii unităţii spre locul de muncă, au fost atacaţi de trei indivizi, aceştia lovindu-i, furându-le genţile în care era un miliard de lei vechi şi dispărând cu o maşină. Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea atacatorilor, iar după o cursă de 30 de kilometri prin judeţ, au reuşit să se apropie de indivizi, lângă pădurea din localitatea Maşloc. Poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment în încercarea de a-i opri pe indivizi. În momentul în care s-a tras, indivizii au abandonat maşina şi au luat-o la fugă printre copaci, iar poliţiştii au pornit în căutarea lor. Din primele date, lovitura a fost dată "la pont". Maşina cu care au fugit atacatorii avea numere de înmatriculare false. Casa de schimb valutar aparţinea fostului şef al Biroului de Control şi Investigaţii din cadrul Direcţiei Poliţiei de Frontieră Timiş, Ilie Bertea.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.