Jump to content

Sârghi, suspect de ruptură musculară


dcp100168

Recommended Posts

Sârghi, suspect de ruptură musculară

Fundaşul dreapta al Oţelului, Cristian Sârghi, a terminat neaşteptat de repede meciul de la Urziceni, el accidentându-se în primele zece minute ale întâlnirii. Deşi era de preferat o întindere, Sârghi este suspect de ruptură musculară.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Sarghi, din nou ruptura musculara!

Partea cu adevarat proasta a partidei amicale cu MTK Ungaria, scor 0-2, s-a consumat in primul sfert de ora al reprizei secunde. In urma unui duel cu un adversar, fundasul nostru Cristian Sarghi s-a reaccidentat, dupa ce tot anul a stat pe margine din cauza problemelor medicale. El a suferit o ruptura musculara la piciorul stang! Marius Stan, directorul general al FC Otelul: "Ce rau imi pare pentru Cristi, era intr-o forma foarte buna! In acel minut a fost tras de tricou de un jucator maghiar, s-a opintit si a simtit ruptura. Este o mare pierdere pentru noi!" Prin urmare, in cantonamentul FC Otelul Galati din Austria va ajunge Marian Carja, fundasul dreapta imprumutat la CSM Ploiesti.

http://www.otelul-galati.ro/stire.php?id=1016

Link to comment
Share on other sites

Un fotbalist "logodit" cu accidentările

Drama lui Sârghi

* Fundaşul de 22 de ani al Oţelului s-a "rupt" încă o dată - a patra oară în acest an

Totul a început în Antalya

Are un an şi jumătate de când joacă la Oţelul. Adus ca o mare speranţă a fotbalului gălăţean, fundaşul Cristian Sârghi a demonstrat repede că ştie ce înseamnă să-ţi pui încredere în cineva şi a ajuns titular în naţionala de tineret a României. Talentat şi foarte bătăios, stoperul, care a cochetat o perioadă şi cu modelingul, nu mai putea fi scos din primul unsprezece al lui Grigoraş. Pe 24 ianuarie 2008, ghinion! El a suferit o jenă musculară într-un meci amical disputat în Antalya, cu Metalurg Doneţk. Era minutul 85 şi simţea unele dureri. S-a demonstrat mai târziu că este vorba de o micro-ruptură fibrilară. Sportivul şi-a revenit şi la startul returului Ligii I, pe 23 februarie, era din nou titular, dar a rezistat numai zece minute în jocul cu Unirea Urziceni. Verdict: ruptură musculară în acelaşi loc!

Acelaşi picior, acelaşi diagnostic

Ca un făcut, tot o zi de 23 avea să-i producă o nouă suferinţă: în martie, a prins numai jumătate de oră în partida cu Gloria Bistriţa. Abia "renăscuse", dar piciorul stâng îi ceda încă o dată, iar diagnosticul se repeta cu o cruzime de nedescris. Cristian a ratat vacanţa de vară, ştiind că are de recuperat aproape jumătate de an - zilnic a mers la stadion şi a făcut pregătire fizică sub supravegherea preparatorului Ionel Tămăşanu. Redevenise acel Sârghi de lot naţional "Under 21". Asta până marţi seară, la amicalul cu MTK Ungaria, când soarta l-a făcut K.O.: o nouă ruptură la acelaşi muşchi - a patra în şase luni de zile! În minutul 58 al jocului, a trecut în forţă de un adversar, a fost tras de tricou de acesta şi, în încercarea de a rămâne pe picioare, a simţit cum îl înjunghie din nou membrul inferior.

"Ce milă ne este de el!"

A plâns toată noaptea, nu de durere, ci pentru că nu înţelege de unde i se trage acest ghinion teribil. "Ne este tare milă de Cristi, era într-o formă incredibilă, iar acum este nevoit s-o ia de la capăt. Timp de cel puţin o lună va sta din nou pe margine", a comentat, şocat, directorul general al Oţelului, Marius Stan. Acum este clar că istoria se repetă. Dar de câte ori "are voie"?

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=25405

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.