Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sunt vara mai puţine ştiri?

De câteva zile bune, informaţiile pe care altădată trebuia să le selectez au început să devină din ce în ce mai puţine. Oare vara se întâmplă mai puţine lucruri prin oraş sau pur şi simplu plecarea ziariştilor în concedii a dus la diminuarea drastică a informaţiilor? ;)

Posted
Sunt vara mai puţine ştiri?

Nu.

Michael Jackson a ocupat toate canalele la TV si radio astfel incit restul stirilor au devenit prea putin interesante pentru a mai fi difuzate.

Posted

A am eu un subiect bun daca ar exista si o rubrica internationala, da stai ca exista. Numia Alt tari. Subiectul despre alegerile si protestele de strada din Irak sau Iran de la care s-a incercat sa se abata atentia.

Posted
A am eu un subiect bun daca ar exista si o rubrica internationala, da stai ca exista. Numia Alt tari. Subiectul despre alegerile si protestele de strada din Irak sau Iran de la care s-a incercat sa se abata atentia.

Si pe cine crezi ca ar interesa subiectele respective?? ;)

@dcp nu cred ca e vorba de asta, subiecte cu adevarat importante ar exista, dar presa promoveaza de regula subiecte care distrag atentia de la subiectele cu adevarat importante.

Posted

Chiar tu ai spus-o. Presa distrage atentia de la subiectele cu adevart importante si subiectele cu adevarat importante nu intereseaza pe nimeni.

Posted
George wrote:

Si pe cine crezi ca ar interesa subiectele respective??

Sincer sa spun, pe mine, spre exemplu, ma intereseaza mult mai mult protestele respective decat moartea lui Michael Jackson. Dar parerile sunt impartite, si e normal, pe de o parte, ca televiziunile sa le prezinte oamenilor ce vor sa vada/auda. Pe de alta parte, desigur, media ramane o forma de manipulare, iar restul discutiei e in van..

Posted

Asta am vut sa zic si eu. media e o forma de mani[ulare a masei si asa va ramane in vecii vecilor. De aceea eu nu pra ma mai uit la stiri la tv. Prefersa ascult doar muzica la radio sau la tv ma mai uit la cate un film. Stirile pe care le vreau le gasesc pe net. Ca netul da si ce nu da la tv.