Jump to content

Recommended Posts

Posted

anunt in viata libera de astazi: Domnule primar,Grigore Acrivita, presedinta a Asociatiei Locatari 113 ,Galati cu sinceritate va adresez urarea de "Buna revenire" in mijlocul publicului de buna credinta a marii metropole Galati,care s-a rugat pentru insanatosirea omului de omenie,primar Dumitru Nicolaie.Puterea divina a ajutat sa ramaneti in continuare alaturi de publicul care va iubeste si va ureaza sa va bucurati de multa sanatate ,viata lunga,putere de munca, de a va duce la buna realizare a obiectivelor propuse.A.Grigore

acu' intrebarea mea este daca tanti acrivita (mama ce nume are....acrivita) o fi cumparat anuntul la gazeta din banii de pensie sau a facut sedinta de asociatie sa se dea cu parerea la investitie......multumesc barbosului sef ca nu fac parte din adunatura asta de imbecili de "public de buna credinta a marii metropole galati" tanti acrivita oare te oripilez daca-ti marturisesc ca ,personal, abia astept sarbatoarea de artificii de la funeraliile mumiei de niciolaie? cred ca aia care posteaza anunturile in ziar au avut o zi plina de hohote de ras cand au citit anuntul postat de acrivita....mama, ce nume.... :lol::lol::lol: domnu' admin.....te rog eu frumos, hai sa facem o rubrica speciala pentru anunturi de genul asta....ne mai descretim si noi fruntile cu criza asta.....si cand te gandesti ca nu cumpar niciodata mai mult de 1-2 ziare pe an...asta de azi, cu anuntul asta a facut toti banii.... :lol::lol::lol: ..cred ca tanti acrivita daca avea parte de niste putere divina prin niste parti intime ale dumneaiei era cu cerebelul in niste parametri mai acceptabile...pariu ce este vadana de 30 de ani,ca barba'su a plecat fericit sa scape de ea si ca are fantezii erotice cu mumia de primar? :lol::lol::lol: asta da mostra de limba de lemn....foarte tare anuntul :lol::lol::lol:

Posted

Mda, fara comentarii...

Intrebare: Doamna Acrivita G. este cumva presedinat voastra de Asociatie?? Ca anuntul respectiv se va reflecta in nota de plata a lunii urmatoare...a fiecarui membru conlocuitor :) Stii...la rubrica "cheltuieli diverse" sau..."fond de rulment" sau cum s-or mai numi.

P.S. Mda, numele este...destul de rar intalnit. Asta este ;)

Posted

si imbecilitatea si servilismul persoanei este rara....credeam ca genul asta de exprimare a disparut de pe vremea lui stalin....este o mostra de colectie... :lol::lol::lol:

Posted

Super tare !!! Mare imbecilitate !

:lol:

Gabbiano, ti-ai pus intrebarea daca nu cumva ea e un el ? Adica pe el sa-l cheme Grigore si numele de familie sa fie... Acrivita ...

ooops... stai asa ca de fapt a zis ca e "presedinta a Asociatiei Locatari 113 ,Galati".

O fi o baba sexoasa cu impresii erotice vis-a-vis de Mos Niculae... Bai vere, multi prosti handicapati mai sunt pe lumea asta! Stiti ce-i trist?!? Astia chiar se inmultesc !!!

PS

Ar trebui data o lege care sa stipuleze ca cei cu IQ-ul sub un anumit prag sa fie sterilizati... sau macar sa nu mai voteze :!: :twisted:

:lol: 1

Posted

"Ar trebui data o lege care sa stipuleze ca cei cu IQ-ul sub un anumit prag sa fie sterilizati... sau macar sa nu mai voteze"......cred ca cel putin de 20 de ori am cerut acelasi lucru pe diverse forumuri....nu avem nici o sansa atata timp cat persoane cu astfel de reflexe mentale, caracterizate de un servilism absolut gretos mai sunt inca prin peisajul cotidian. mamaia asta cretina este un caz izolat care nu poate decat sa ne starneasca rasul...din pacate peisajul politic este din belsug populat cu persoane care au o gandire identica cu a mamaitei respective.din punctul meu de vedere partidul pupincuristilor presidentiali este populat numai de astfel de personaje.in cazul politicienilor nu avem cum sa vedem partea hazlie a lucrurilor pentru ca de idiotii astia depinde soarta tarii

Posted

Si nu cred ca imbecilitatea e genetica. Imbecilitatea se invata de la parinti, nu se mosteneste. Daca x copil are parinti imbecili insa creste cu unchii sau matusa care sunt poate profesori sa luam ca exemplu, copilul nu va fi imbecil. Deci de asta nu se sterilizeaza imbecilii. In plus tine de drepturile omului. Nimeni nu are voie sa sterilizeze pe nimeni.