Jump to content

Recommended Posts

Posted

În maşină, cum unde?

Sex la Grădina Publică

Gălăţenii Leonard M., de 40 ani, şi Daniela F., de 37 ani, administratori ai unei firme, au fost prinşi întreţinând raporturi sexuale în autoturismul GL 68 GFF, parcat în zona Grădinii Publice, provocând astfel indignarea trecătorilor. Ambii au fost sancţionaţi cu câte 200 lei amendă de către agentul comunitar.

:d:d:d Nu m-am putut abţine, mai ales la citatul cu "indignarea trecătorilor" (perverşi :P , oare?)

Posted

da erau gardienii plini de zel....tampitul ptr ca nu avea cadru legal,(sau nu stia) a inceput sa-mi verifice actele masinii....masina era inmatriculata in italia si a vrut sa verifice seria sasiului si a motorului....noaptea in gradina publica....masina nu mai fusese spalata de o multime de vreme si idiotul s-a umplut de praf amestecat cu ulei de motor de la cadavrul ala de masina ce aveam eu pe vremea aia....am vorbit cu tipa respectiva si ne-am prefacut ca ne continuam nestingheriti treaba in timp ce gardianul cauta seria motorului ....am ras cu lacrimi luni de zile cand ne aduceam aminte...

Posted
da erau gardienii plini de zel....tampitul ptr ca nu avea cadru legal,(sau nu stia) a inceput sa-mi verifice actele masinii....masina era inmatriculata in italia si a vrut sa verifice seria sasiului si a motorului....noaptea in gradina publica....masina nu mai fusese spalata de o multime de vreme si idiotul s-a umplut de praf amestecat cu ulei de motor de la cadavrul ala de masina ce aveam eu pe vremea aia....am vorbit cu tipa respectiva si ne-am prefacut ca ne continuam nestingheriti treaba in timp ce gardianul cauta seria motorului ....am ras cu lacrimi luni de zile cand ne aduceam aminte...

:lol::lol::lol: FOARTE TARE !!! !!! :lol:

eu am fost mai norocos....am scapat fara amenda

Eu am fost si mai norocos... Nu m-a prins ! :lol: altfel nu stiu cum reactionam ! :twisted:

Posted

nu mentioneaza articolul ora la care se intampla ...amendarea: daca era dimineata, cetatenii indignati erau mosnegii iesiti la racoare. daca era seara, cetatenii indignati erau parintii (pentru morala copiilor, care oricum stiu destul de multe)

• 2 months later...
Posted
Si...pina la urma...masina este proprietate privata...Cine-i pune sa se uite in masina mea..???...:)...Doar nu erau linga masina ...

chiar asa, de ce nu or fi cerut si despagubiri, pentru c-au fost intrerupti ?!

Posted
Si...pina la urma...masina este proprietate privata...Cine-i pune sa se uite in masina mea..???...:)...Doar nu erau linga masina ...

masina avea geamuri fumurii iar gardianul se holba prin parbriz?!

• 1 year later...