Relu Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Citite, auzite la piață...„Eșecul nu e o opțiune, ci un privilegiu rezervat celor ce încearcă”, Albert EinsteinNiciodată să nu te cerți cu un idiot. Te coboară la nivelul lui și te bate cu experiența acumulată.
Relu Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Ochi pentru ochi...si lumea va deveni mai oarbaDalai Lama
Relu Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Din cugetările unui automobilist:„Poți să scoți românul din Dacie, dar Dacia din român, nu!”„Dacă n-aveam Dacie, m-aș fi plictisit!”
Relu Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Nu le-am spus eu, din păcate... Dacă ai voință poți muta munții din loc, dacă ai minte îi lași acolo, că nu te deranjează cu nimic...
Rami Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Taina existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti.Nicolae Iorga
Relu Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Mie îmi place mult asta: „Stupid is as stupid does.” Pe românește: „E idiot cel ce se poartă ca un idiot.”
Relu Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Școala e precum lumânarea de la căpătâiul mortului: luminează, dar nu deșteaptă.
oana6200 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Da, foarte produnde!Niciodată să nu te cerți cu un idiot. Te coboară la nivelul lui și te bate cu experiența acumulată.În aceeaşi ordine de idei: "Fereşte-te de proşti, pentru că au mintea odihnită"! Abia am trăit, în cursul zilei de azi, o experienţă pe această temă.
Relu Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Proștii par concepuți pe cale artificială/ Că-s mulți ai dracu' și n-au nici o boala (Paraziții)
toto Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Istoria este judecata subiectiva a unor fapte obiective ! Ex.: "- Ce bine era pe vremea lui Stalin !" "- Ce vrei sa spui ?!??" "- Pai aveam... 16 ani !..."
Relu Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 O minciună spusă destul de des devine un adevăr (V.I. Lenin)Fii cinstit. Altfel viața ta va deveni foarte plictisitoare. (M. Kogălniceanu)
katman Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Citat din timpul unei partide de sah in camin intre 2 colegi de facultate:"Frunza verde de pelin/Fizic, psihic te domin"
Relu Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Generația care critică tinerii este întotdeauna cea care i-a crescut... Nu zi niciodată "nu se poate”, ci începe cu "să vedem". (N. Iorga)
scorpya Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina…
scorpya Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Omul este mai putin el insusi atunci cand vorbeste in propria persoana...da-i o masca si va spune adevarul!
Relu Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 E simplu să te complici dar e foarte complicat să fii simplu.
scorpya Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 In prima zi, D-zeu a creat ciinele si i-a zis:"In fiecare zi sa stai in usa casei si sa latri la oricine intra in casa sau trece prin fata ei . Pentru asta iti dau 20 de ani de viata."Ciinele a raspuns :"E prea mult timp pentru a sta si a latra. Ce-ar fi sa-mi dai doar zece ani si sa-i pastrezi pe ceilalti zece?"Si D-zeu a fost de acord.A doua zi, D-zeu a creat maimuta si i-a zis:"Inveseleste-i pe oameni cu maimutarelile tale si fa-i sa rida. Pentru asta iti dau o viata de 20 de ani."Maimuta a zis:"Sa ma maimutaresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi sa-ti dau 10 ani inapoi cum a facut si ciinele ?"Si D-zeu a fost de acord.A treia zi, D-zeu a creat vaca si i-a zis:"Tu sa mergi toata ziua pe cimp cu taranul, sa suferi de arsita soarelui, sa ai vitei si sa dai lapte sa poti intretine familia taranului. Pentru asta iti dau 60 de ani de viata."Vaca a raspuns:" Asta e o viata destul de grea ,si tu vrei ca eu sa traiesc 60 de ani? Ce-ar fi sa pastrez 20 si sa-ti inapoiez 40?"Si D-zeu a acceptat si de aceasta data.In ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om si i-a zis:"Maninca, dormi,casatoreste-te si bucurate de viata. Pentru asta iti dau 20 de ani."Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ? Este posibil sa-mi dai mie cei 20 de ani ai mei ,cei 40 pe care ti i-a inapoiat vaca,cei 10 de la maimuta si 10 de la ciine, pentru a avea o viata de 80 de ani ?"" Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o "Acesta este deci motivul pentru care in primii 20 de ani mincam , dormim, ne jucam si ne distram. Urmatorii 40 de ani muncim ca sclavii in soare ca sa ne intretinem familiile. Dupa care ne maimutarim timp 10 ani ca sa ne bucuram nepotii. Iar ultimii 10 ani ii petrecem pe prispa casei latrind la toata lumea .Acum viata v-a fost explicata!
scorpya Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Problema lumii e ca prostii sunt prea increzatori,iar desteptii sunt plini de dubii
Recommended Posts