katman Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 It is nice to be important, but is more important to be nice.
katman Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 "De-a lungul vremii, bărbaţii au dat numeroase dovezi de curaj: au luptat la Termopile şi la Stalingrad, au ajuns la Polul Sud şi pe Lună, au înfruntat Triunghiul Bermudelor, iar cei mai viteji dintre ei chiar s-au însurat". Julius Constantinescu http://www.dailycotcodac.ro/2009/07/con ... ea-de-cap/
toto Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. (Sarah Jessica Parker - in rolul lui Carrie din Totul despre sex)
oana6200 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 "Lăsând lucrurile în voia lor, ele vor merge din rău în mai rău" (legile lui Murphy). Ideea mi-a venit citind topicul "Subiectul săptămânii".
Relu Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Daca viata iti intoarce vreodata spatele, da-i un sut in fund
Relu Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.- Sun Tzu on the Art of War
Relu Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Ca o continuare a ideii de mai sus:"Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti"
Relu Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Din fața măcelăriei, câinii nu pleacă niciodată.
oana6200 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hai că nu pot să mă abţin să mai zic una din folclor: boală lungă, moarte sigură :shock: asta apropo de tranziţia care nu se mai termină odată.
Relu Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Daţi-ne legi clare şi precise, de neschimbat; a interpreta legile este aproape acelaşi lucru cu a le corupe.Voltaire
toto Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ”Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fucked.”
Relu Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Nici o problemă nu are graniţe. Orice răspuns are multe.Grigore Moisil.
gabighinea Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Proverb chinezesc: "Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare , decat sa ramai prost toata viata daca n-o faci....!!!"
Relu Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Cuvintele unui om beat reprezinta gandurile unui om lucid.
mariav10 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 NUMAI PENTRU AZI!In dimineata asta am sa renunt sa spal rufe si am sa te iau sa mergem in parc san e jucam.In dimineata asta am sa las vasele nespalate in chiuveta si am sa te las sa ma inveti cum sa facem puzzle-uri impreuna.In dupa-amiaza asta voi scoate telefonul din priza si voi tine computerul inchis,si voi sta cu tine in gradina sa facem baloane de sapun.In dupa-amiza asta nu am sa ridic vocea nici un moment si nu am sa fiu iritata cand tu strigi si miorlai dupa masinuta cu inghetata,dar iti voi cumpara una daca se apropie de noi.In dupa-amiaza asta nu ma va preocupa ce vei deveni cand vei fi mare,si nici nu voi re-analiza fiecare decizie a mea in ce te priveste.In dupa-amiaza asta te voi duce la McDonald si voi cumpara pt amandoi Happy Meal,ca sa ai tu doua jucarii.In dupa-amiaza asta te voi lasa sa ma ajuti la prajituri si nu te voi impiedica sa le aranjezi singur.In seara asta te voi tine in brate si-ti voi spune o poveste despre cum te-ai nascut,si-ti voi spune cat de mult TE IUBESC.In seara asta te voi lasa sa imprastii apa din cada si nu ma voi enerva.In seara te voi lasa sa stai treaz pana tarziu,cat timp stam pe terasa si numaram stelele.In seara asta ma voi cuibari langa tine ore intregi si voi renunta la emisiunile TV preferatte.In seara asta ,cand iti voi mangaia parul cu degetele in timp ce tu te rogi,ii voi multumi lui Dumnezeu pt ca mi-a dat cel mai pretios dar oferit vreo data.Si cand te voi saruta de noapte buna,te voi tine in brate un pic mai strans,un pic mai mult.Iar apoi ii voi multumi lui Dumnezeu pt tine si nu-I voi cere nimic altceva,decat o alta zi…si inca una..
mariav10 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Te joci in parc? Faci baloane de sapun? Inca plangi dupa inghetata? Nu e pt tine Mambo...
mariav10 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 sa iti printezi si sa pui pe frigider..poate asa nu te mai certi cu lumea si ai grija de boboc...
katman Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 "Un calculator neconectat in retea e un calculator trist." Din ghid practic Unix...
catilina22003 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 "oamenii pot crede in imposibil, dar niciodata nu vor crede in improbabil" (citat genial regasit intr-una din cartile lui Marquez)
toto Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 "oamenii pot crede in imposibil, dar niciodata nu vor crede in improbabil" (citat genial regasit intr-una din cartile lui Marquez) Imi place!!!
catilina22003 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 pfiu, drace, si eu care-am citit imi placi, hehe da, profund ii nebunu'
toto Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 cel mai bun compliment pe care il poti face prostiei este sa te dai la o parte ca sa o vada toata lumea. Stii cum se spune... partie....
toto Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 You don't have a Soul. You are a Soul. You have a body. (C.S. Lewis )
Recommended Posts