toto Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Si una un pic... feminista: The average woman would rather have beauty than brains, because the average man can see better than he can think!
Legumix Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 unde dai si unde crapa:D, toto unde dai si unde crapa toto?!?! =
katman Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 In tara in care prostia e iertata, nici inteligenta nu trebuie pedepsita.(motto revista Top Business)
toto Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Si una cu potrivire... mai peste tot:"O cale de a fi atent cu ceilalti este sa gandesti inainte de a vorbi." (Albert Einstein).
mariav10 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 MAIMUŢA OFENSATĂA. DumitruOdată, o maimuţă din evul anecdotic, Venind la sfat pe-o creangă de arbore exotic, A zis: Atenţie! Sunt foarte ofensată...Circulăn-n lume vorba deloc adevăratăCă omul ar descinde din buna noastră rasă....Însăşi ideea aceasta îmi pare odioasă.Aţi pomenit vreodată divorţuri printre noi, Copii lăsaţi pe drumuri sau imnuri de război?Cine-a văzut în hoardă la noi, bolnavi mintali, Drogaţi, lacomi de cărnuri şi homosexuali, Excroci, bandiţi, gherile sau vreo tutungerie?În neamul nostru nobil, nu vezi aşa prostie,Noi n-avem mafii crude în stirpea noastră aleasă,Nici terorişti, nici dogme, nici luptele de clasă,Cât am bătut eu jungla, scuzaţi, n-am observatÎn obştea de maimuţe, cocotier privat,Nici garduri şi nici paznici, nici pui murind de foameSau omorâţi în taină de aşa zise „Mame”....Nu veţi vedea vreodată, cât soarele şi luna, O minte de maimuţă dospind în ea minciuna.Chiar de aş fi silită de vreun laborator,N-aş deveni port-bâtă şi nici informator.Şi iată încă una din lumea cea de jos:La noi nu se întâmplă război religios,Nici „sfinte” închiziţii, nici libertate-n lanţuri,Nici chefuri după care să ne culcăm în şanţuriŞi nici o îndoială ce duce la atesim,Nici ordini mondiale, nici materialism....E adevărat că omul a coborât ca soi,Dar, să fim rezonabili, n-a coborât din noi!
toto Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Si una amuzanta:“Ce ghinion pe fetiţa mea, a nimerit un soţ încornorat!”
toto Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 DIN GÂNDIREA CHINEZĂ “Cel care, toata ziua e activ ca o albina, e puternic ca un taur, munceste precum un cal si seara se-ntoarce acasa rupt de oboseala precum un caine, ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou !”
Relu Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Televiziunea e literatura analfabeților.
toto Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Mai periculoasa este o turma de oi condusa de un lup decat o turma de lupi condusa de o oaie.
toto Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 " I will not say I failed 1000 times, I will say that I discovered 1000 ways that can cause failure."Thomas Edison
riaji Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 "To understand is to transform what it is."Jiddu Krishnamurti
Relu Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Experiența e cel mai prost profesor. Te ajută să treci toate examenele dar nu te învață nici o lecție.
gabighinea Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Experiența e cel mai prost profesor. Te ajută să treci toate examenele dar nu te învață nici o lecție.Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o gresealaatunci cand o repeti.
Relu Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 parafrazând semnătura ta: „ca să recunoști o greșeală, trebuie totuși să te lumineze cineva”
Relu Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Când poarta lui Dumnezeu este deschisă, toți prostii sar gardul.
Relu Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Nu vă pot învăţa violenţa, pentru că nu cred în ea. Pot să vă învăţ doar să nu plecaţi capul în faţa nimănui, chiar cu preţul vieţii voastre. (Gandhi)
riaji Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia.
Relu Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Un proverb persan:“Sunt o suta de drumuri care duc spre paradis: nouzeci si noua sunt pentru persoanele inteligente, iar unul pentru ceilalti”.
Relu Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 "Boc e medicul care incearca sa coase rana, da' nu are cu ce"
Relu Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 mintea omului e ca o parașută ... funcționează doar când e deschisă.
alina25 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe...imi cer scuze daca a mai fost! Sunt succese (sau succesuri )care te injosesc si infrangeri care te inalta..
toto Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 "Boc e medicul care incearca sa coase rana, da' nu are cu ce" Pai stie cu coasa...
alina25 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Cand necazul bate la usa ta, oricat i-ai spune ca nu ai unde sa-l primesti, el iti raspunde ca si-a adus un scaunel si sta la poarta, asteptandu-te.Femeia nu este sexul slab,este cel mai nobil din doua,prin puterea de sacrificiu,de suferinta in tacere,de umilinta si de cunoastere."...mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi...Langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii...
Recommended Posts