Jump to content

Reţele noi de apă şi canalizare


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Reţele noi de apă şi canalizare

Un numar de 54 de lucrari vor fi executate in cursul acestui an in vederea reducerii pierderilor din reteaua de distributie apa potabila si canalizare, potrivit hotararii luate de Consiliul Local.

Investitiile, constand in lucrari de reparatii capitale, vor fi efectuate de catre societatea Apa Canal. Astfel, pe lista figureaza reparatiile capitale la retelele de canalizare aferente unor blocuri, cum ar fi blocul P7A din cartierul Aurel Vlaicu, blocurile I1 si I2 din Complexul Studentesc, blocurile O7 - O12 din cartierul Micro 19, a blocul J11 din Micro 39 B, blocurile N10 - N12 din Micro 38, blocurile N2 - N3 de pe strada Navelor, blocurile E8 - C21 - C22 din Tiglina 1.

Efectuarea reparatiilor capitale, care vor consta in principal in inlocuirea colectoarelor vechi, este necesara din cauza gradului avansat de uzura al retelei de canalizare, care determina acumularea in tunelele tehnice a unor cantitati mari de reziduuri menajere.

Potrivit hotararii de Consiliu Local vor fi executate si reparatii capitale la retelele de apa rece, care asigura alimentarea unor blocuri din anumite cartiere ale orasului, cum ar fi blocurile 11B - 11E de pe strada Siderurgistilor, blocurile O2, O3 si G2 din IC Frimu, 808 apartamente de la blocurile H1 - H3 si respectiv J6 - J8 din Micro 20, blocurile C4, C6, C14 si C15 si respectiv M1A- M1B din cartierul IC Frimu, blocurile 4E, 4F, 4G din cartierul Micro 16.

In vederea asigurarii continuitatii in alimentarea cu apa potabila a blocurilor respective si pentru reducerea pierderilor, principala lucrare care se va face va fi inlocuirea unor tronsoane din conductele care sunt corodate.

Si stavilarul 13 iunie, care din cauza faptului ca nu functioneaza la parametrii normali pune in pericol siguranta cladirilor si a locuitorilor din Valea Orasului, va intra in reparatii capitale, urmand sa fie inlocuit mecanismul de ridicare. Suma repartizata pentru aceasta lucrare este de 82.930 de lei, iar durata de executare este de o luna de zile.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=11

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.