dcp100168 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Agenţia matrimonială Jenica KellerE la îndemâna oricui să posteze pe un site de matrimoniale câteva fotografii şi să aştepte să-şi găsească sufletul pereche. De “afaceri cu amor” se ocupă şi gălăţeanca Jenica Keller. Ea şi-a deschis afacerea de zece ani, dar deocamdată pe site-ul ei nu s-au înscris vedete de pe plaiurile mioritice, ci mai degrabă a fost o rampă pentru bărbaţii cunoscuţi şi în căutare de partenere, din Germania. Printre clienţii agenţiei Jerak, cu reprezentanţe în Galaţi şi Koln, s-au numărat foşti sportivi şi politicieni nemţi. “Le invit pe fete să aibă în vedere şi agenţia mea, pentru că avem o listă întreagă de bărbaţi frumoşi şi tineri, dar singuri”, ne-a spus Jenica Keller, care a reuşit să “năşească” până acum 300 de cupluri. Femeile se pot înscrie gratuit pe site şi beneficiază de o şedinţă foto, iar bărbaţii plătesc 850 de euro pentru a putea vedea toate fotografiile doamnelor timp de un an.Jenica Keller şi-a găsit soţ prin anunţGălăţeanca s-a căsătorit, în 1997, cu un neamţ, după ce bărbatul a găsit-o, culmea, printr-un anunţ, la rubrica de matrimoniale. “Nu este nici o ruşine să-ţi găseşti jumătatea pe net. Aşa l-am cunoscut şi eu pe soţul meu, Ralf. Avem o căsnicie solidă şi un băieţel de trei ani”, a adăugat Jenica.http://www.click.ro/Vedete/iat-o-pe-pet ... linei-raduCând am dat peste textul ăsta, mi-am amintit că a fost un scandal prin Galaţi acum câţiva ani cu mai multe fete amăgite cu şedinţe foto care s-au dovedit poze pentru site. Nu mai ştiu însă finalul poveştii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Femeile se pot înscrie gratuit pe site şi beneficiază de o şedinţă foto, iar bărbaţii plătesc 850 de euro pentru a putea vedea toate fotografiile doamnelor timp de un an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASIA Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA DIN GALATI.FETELOR STATI DEPARTE DE AGENTIA JENI KELLER GALATI CA ESTE INTERESATA DOAR DE PUBLICITATE PTR CA ITI FACE FOTOGRAFII TOTUL ESTE GRATIS SI LA URMA PIERZI VREMEA ACASA ASTEPTAND DOMNUL NEAMT CARE IN REALITATE NU VREA O CASATORIE CU TINE.EU AR TREBUI SA I DAU IN JUDECATA(CHIAR MA GANDESC) FOTOGRAFIA MEA ESTE PE SITE LOR DIN 2006 IAR ACUM SUNTEM IN 2009 SUNT 3 ANI9 DECAND NU MAI LUCREZ CU EI.SINCER MI-A FACUT CUNOSTINTA DOAR CU PERSOANE CARE NU MA INTERESAU.O BATAIE DE JOC.ATENTIE!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts