Jump to content

"Război" între Mircea Toader şi Tăriceanu

Recommended Posts

Posted

Tăriceanu: Voi depune o plângere penală împotriva lui Mircea Toader

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că raportul Sterling conţine "neadevăruri", că deputatul PDL Mircea Toader a făcut afirmaţii calomnioase la adresa sa atunci când l-a acuzat de subminarea economiei şi că, din acest motiv, va depune plângere penală. "Voi depune în cursul acestei săptămâni o plângere pentru afirmaţii calomnioase, plângere penală care îl va viza pe domnul Mircea Toader", a spus Tăriceanu. El a ţinut să sublinieze că raportul Sterling conţine neadevăruri. "Dacă vrem să facem demonstraţii cu procuratura, cum s-a încercat în ultima vreme de Traian Băsescu, eu nu voi tolera aşa ceva. La Comisia Sterling mi-am arătat disponibilitatea să fiu audiat, acest lucru nu s-a produs, Comisia Sterling a lucrat într-o manieră neprofesionistă, a plecat de la idei preconcepute şi nu a fost permeabilă la argumentele şi contrargumentele prezentate de colegii mei", a afirmat fostul premier liberal. Biroul Permanent al Camerei a decis, luni, organizarea unei sesiuni extraordinare, pe 27 iulie, care să cuprindă două şedinţe de plen în care să fie dezbătute, printre altele, raporturile în cazurile Ridzi şi Sterling-Tăriceanu.

Mircea Toader: Plângerea penală cu care mă ameninţă Tăriceanu, un joc mediatic

Deputatul PDL Mircea Toader afirmă că plângerea penală pentru afirmaţii calomnioase cu care îl ameninţă fostul premier Călin Popescu Tăriceanu reprezintă doar un "joc mediatic". "Plângerea domnului Tăriceanu este doar un joc mediatic. Dumnealui a declarat că nu are nimic de ascuns în cazul Sterling şi, dacă se va dovedi că nu a avut nicio implicaţie, justiţia îl va scoate nevinovat. Nouă ni s-a părut că a fost afectat interesul României în acest caz", a declarat Mircea Toader pentru corespondentul MEDIAFAX.

• 2 weeks later...
Posted

Calin Popescu Tariceanu il da in judecata pe deputatul PDL Mircea Toader, in cazul Sterling

Calin Popescu Tariceanu a depus plangere penala impotriva deputatului PDL Mircea Toader, in cazul Sterling, anunta Antena 3. Tariceanu il acuza pe Toader de fals intelectual si denunt calomnios. Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, pentru care o comisie parlamentara a cerut inceperea urmaririi penale in cazul afacerii Sterling Resources, anuntase, in 14 iulie, ca va depune o plangere penala impotriva lui Mircea Toader pentru afirmatii calomnioase. "Deputatul PD-L Mircea Toader, vazand ca raportul comisiei nu este incriminator, a cerut aprobarea inceperii urmaririi penale impotriva mea, pentru subminarea economiei nationale", a explicat Tariceanu. "Nu pot sa accept ca mandatul meu sa fie umbrit de astfel de acuzatii fara temei", a adaugat fostul premier.

Posted

mie dimpotriva, mi se pare ca unitatea de masura in materie de mirlanie si tupeu este toaderul. mircea toaderul.

in rest, vorba ta, nu ca unii ar fi mult mai breji decit altii ...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.