Jump to content

Antrenorul Mişu Ciobanu a plecat de la Rm.Sărat

dcp100168

Recommended Posts

Olimpia Rm. Sărat e în comă

Olimpia părea că stă mai bine decît Gloria. Avea an­tre­nor şi mare parte din lot, începuse de 2 săptămîni an­trenamentele.

Dar de vineri situaţia a devenit similară celei de la Buzău. Nu mai sînt bani pentru continuarea activităţii. Preşedintele Sorin Cîrjan i-a anunţat pe jucători, cu cîteva excepţii, că sînt liberi să-şi găsească alte echipe. În plus, antrenamentele au devenit de azi facultative. Pentru Olimpia situaţia e cenuşie. Dacă nu se înscrie în Divizia B, clubul va fi retrogradat pînă la nivelul campionatului judeţean.

Antrenorul Mihai Ciobanu a plecat acasă la Galaţi

De astăzi, nici antrenorul Mihai Ciobanu nu va mai veni la Rm. Sărat. "Îmi pare tare rău, ne înţeleseserăm pentru un proiect pe 3 ani. Dar se pare că s-a terminat doar după 3 luni. Dacă nu se găseşte repede un investitor, echipa s-ar putea desfiinţa. Eu am lăsat programul de antrenament secundului Viorel Bodan. Dacă se găsesc bani, mă voi întoarce", ne-a spus ieri, de-acasă, de la Galaţi, principalul Mihai Ciobanu.

http://www.sansabuzoiana.ro/sport.html?aid=29037