Jump to content

Recommended Posts

Posted

Avem deja o gălăţeancă devenită… gălăţean!

Primul caz de schimbare de sex din istoria Evidenţei Populaţiei gălăţene

„Am avut o persoană în audienţă, care a vrut să îşi schimbe cartea de identitate, datorită schimbării de sex pe care o făcuse. Nu avea însă certificatul de naştere şi urmează să revină...”, declară şefa Evidenţei Populaţiei Galaţi. Mariana Palade continuă: „Este vorba despre o femeie care devenise bărbat. Este singurul caz pe 2009 şi, de fapt, primul din toată istoria Evidenţei Populaţiei Galaţi”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Prim ... ene_2.html

Posted

ce mincinosi sunt! eu am un prieten transsexual. a fost femeie si a devenit barbat.... asta s-a intamplat acum vreo 9 ani. pe vremea aia l-au tot foit de la tribunal la primarie si tot nu i-au acceptat identitatea. ironic era ca si dupa multi ani, cand el terminase toate operatiile posibile, tot nu au vrut sa-i dea noua identitate. degeaba furia.... ii tot ziceam: du-te si arata-le ce ai intre picioare! poate asa or sa te creada! si sa stiti ca nu e singurul din galati. birocratia asta e groaznica!

• 1 month later...
Posted

cica un tip se duce la o fata pe centura....dupa ce termina treaba tipa respectiva il roaga sa mai ramana putin dezbracat langa ea.el se conformeaza si ea ii ia testicolele in mana,le mangaie tandra,le saruta,iar le mangaie....tipul contrariat si vizibil multumit de tratamentul la care era supus o intreba: am mai fost de multe ori la prostituate dar nimeni,niciodata nu a fost asa tandra cu boasele mele....cum se face ca esti asa afectuasa cu ele? tipa ii raspunde: ei, cand ma joc cu ele ma apuca asa o nostalgie....ma gandesc la cum erau ale mele cand le aveam.... :lol::lol::lol::lol: