Jump to content

Din combinat se fură cu camionul


dcp100168

Recommended Posts

Din combinat se fură cu camionul

Jandarmii gălăţeni au interceptat, marţi dimineaţă, un nou transport cu marfă furată din combinatul ArcelorMittal Galaţi, fiind vorba despre o încărcătură de 40 de tone de semifabricate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie Galaţi, Barbu Costin, un autocamion aparţinând societăţii gălăţene Jeancris a încărcat 40 de tone de capete de brame (semifabricate obţinute prin laminarea lingourilor de oţel) dintr-un depozit situat în apropierea Secţiei de Slebing de pe platforma siderurgică. Marfa, în valoare de 50.000 de lei, a fost interceptată după ce a ieşit fără forme legale din combinat. Şapte persoane, printre care şoferul, macaragiul şi cei de la pază, sunt cercetate. Din primele cercetări s-a stabilit că şoferul primea pentru acest transport 5.000 de lei, marfa urmând să ajungă la Târgovişte.

Link to comment
Share on other sites

Inconştienţi unii :shock: Până şi celor obişnuiţi să mai scoată câte ceva din combinat, cu buzunarul, le e frică iar ăştia vin cu camionul.

Oricum, toate furturile importante se fac cu complicitatea şefilor. Dar de picat, pică ăi mai mici.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.