dcp100168 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Gălăţeanca Anamaria Istrate reprezintă România la Miss Turism Internaţional Anamaria Istrate îşi pregăteşte bagajele să plec în China pentru a reprezenta România la concursul Miss Turism Internaţional. Anamaria are 22 de ani şi a absolvit anul trecut Facultatea de jurnalism din Galaţi. În prezent lucrează la Realitatea Media din Bucureşti, dar a rămas fidelă agenţiei care a lansat-o - aQuamodels a Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi. Anamaria este o fire ambiţioasă, dar şi puţin emotivă. „Am mari emoţii pentru acest concurs. Ştiu că nu mă duc acolo pentru mine. Voi reprezenta România şi vreau să fiu la înălţime. Este o responsabilitatea foarte mare pe umerii mei şi, deşi nu am privit niciodată modellingul ca pe un job, nu vreau să îi fac de ruşine pe cei care şi-au pus încrederea în mine şi care m-au susţinut până acum”, ne-a mărturisit frumoasa gălăţeancă. Concursul din China se desfăşoară între 7 şi 30 august, iar numărul participantelor se ridică la 113. Chiar dacă Anamaria are emoţii mari pentru acest concurs, noi îi urăm mult succes şi o aşteptăm acasă cu un premiu. http://www.viata-libera.ro/articol-Gala ... nal_2.html
Recommended Posts